Tko pita - ne skita
Ostavite svaku nadu vi koji ulazite ili ako se domaći dosmisle boljem prijevodu od
Osobni favorit mi je zadnji"Lasciate ogne speranza, voi ch'intrate", tj. "Abandon all hope, ye who enter here"
ne želim fotke
Onda možeš lijepo zamoliti da se tema preimenuje. Ili pak možeš doći ovamo i reći što misliš o razdvajanju tema. Ne moraš se praviti blesav na moje upozorenje i referirati se isključivo na Andrića. I očekivati da mi onda to pustimo jer ti znaš bolje.Hekatonhir » wrote:Govorim na toj temi zato što ih otpočetka uspoređujemo. Oni su jedan drugome svojevrsne referentne točke.
zečice, for your eyes onlyHekatonhir » wrote:Govorim na toj temi zato što ih otpočetka uspoređujemo. Oni su jedan drugome svojevrsne referentne točke.
A što ti očekuješ bitno je na koji točno način? Znaš što, ma što ja mislila o Krleži i Andriću i o vašim esejima, pa i o razdvajanju tema, ovo nemoj raditi, lijepo te molim.Hekatonhir » wrote:Pa, iskreno, očekujem samo dva posta - Hrobijev (koji je bio najavio) i taj svoj. Schmok je već istaknuo da se njime neće baviti.
Blaze, jednoga dana naići će novi juzeri. Koji pojma naće imati kako i zašto se Andrić nalazi usred teme o Krleži. To znaš ti. I Toni. I Hrobi. I ja. Ali drugi to ne znaju. Zato pokušavamo to držati koliko-toliko urednim i u okvirima teme. Ma koliko ovo zasad bilo "selo moje malo". Jednoga dana postat će malo veće selo. Treba i na to misliti. Pa dok sam ovako dokona, nastojim počistiti što se mora, za buduće dane.blaze » wrote: zečice, for your eyes only
ps: što se tehnikalija tiče, mene više muči kako komentirati raspravu a da mi ne uđe
zečice, ako naiđe juzer koji ne zna zašto se andrić nalazi usred teme o krleži, onda će NAUČITI zašto je tomu tako. osobno, ne mogu vjerovati da postoji takav. jedino ako je iz drugog kulturnog kruga. kinez moždaZekoslawa » wrote: Blaze, jednoga dana naići će novi juzeri. Koji pojma naće imati kako i zašto se Andrić nalazi usred teme o Krleži. To znaš ti. I Toni. I Hrobi. I ja. Ali drugi to ne znaju. Zato pokušavamo to držati koliko-toliko urednim i u okvirima teme. Ma koliko ovo zasad bilo "selo moje malo". Jednoga dana postat će malo veće selo. Treba i na to misliti. Pa dok sam ovako dokona, nastojim počistiti što se mora, za buduće dane.
A sad aj tamo, pamet u glavu, a doli šta uleti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests