dobro jutro, prvo, opet pokazujem leđaLord Byron wrote:Možda je neprilično ispisivati ozbiljne plahte usred općeg tuluma, ali takav mi je horoskop.
Svi dosadašnji odlasci na druge forume koje sam vidio (a vidio sam ih nekoliko), ili uspostava novih foruma, pali su na dvjema istim forama: vjeri u "oslobođenje", "revoluciju" i tako to, i na vječitom pretresanju Foruma.hr. Onako, ljudi se ufuraju u "e, sad ćemo mi napraviti forum koji će biti slobodan, savršen, super i duper" - pa se zajebu. Posebno se lako "izgori" na vječitom "virenju preko ograde" i komentiranju svega što se događa "tamo".
Konačno, u svekolikoj opijenosti stečenom slobodom, olako se zaboravi da je nazivanje nekoga "zgsroljom" potpuno isto kao i kvalificiranje nekoga paranoikom koji se treba liječiti - ironično, upravo se tako daje legitimitet svemu što (nam) je tamo izgovoreno.
Ono što razlikuje ovaj odlazak (ako je to uopće odlazak, rekao sam da ne mislim da sam od tamo otišao trajno) je bitnobitno veći "forumaški potencijal" ljudi koji su utihnuli. Po nekoj mojoj procjeni, radi se o ljudima koji ukupno "teže" između 150 i 200.000 postova - i to ne "bokich, pozz, awww" postova. Taj potencijal se jednostavno ne može ignorirati i "pokriti" nekakvim ogromnim brojkama "imam 25 cm", "iomam 15 godina i ševim se k'o štuka", "imam 120 godina i nevin sam" forumaša.
Sorry na nedjeljnom pilanju - imajte razumijevanja za skribomana u apstinencijskoj krizi.
drugo, a kako nemam multikvot ovako upadam...ja osjećam toliko slobode da moguu miru pisati, da zaista nemam nekakav grande plan da nikad ništa ne pišem i da uvijek samo pišem i da ne pozdravljam nikog tamo.
recimo da se desio nužan i predvidljiv prekid veze. jer ti je pun klinac sranja koja stižu s druge strane.
a sad idem čitati ovih par strana između
lastane, pa imaš sličicu na Skitchu koji si mi slao, tamo imaš