Mozda oni sebi tepaju tako...moja kita ko psina- mrcina pa skrate u kitopsina.
Novogodišnja inventura
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Nisam zgodna al sam jako nezgodna 
kurvanjski avatar, a
Zene su tople, zene su meke
Zene su blijede, zene su snene
Zene su ukras prirode
Zene su zenstvene, zene su zenstvene
Zene su stvarnost, zene su bajke
Zene su zene, zene su majke
Zene su ukras prirode
Muskarci su pravi muskarci....
Zene su blijede, zene su snene
Zene su ukras prirode
Zene su stvarnost, zene su bajke
Zene su zene, zene su majke
Zene su ukras prirode
Muskarci su pravi muskarci....
Pa... nisam rekao da je dovoljna, nego da je najvažnija.
Ja?Tea Tree » wrote:Ima nas tu nešto starih, nešto debelih, oronulih, neki su sve to u jednom, a Euklid je savršen.
Koji si ti? Moraš reći lozinku.
Svakako sam star. Bitno stariji od bilo kog drugoga tu. Sve drugo se podnese. Da sam lijep, nisam, ali to ništa ne znači. Ljepota je irelevantna. Da je do ljepote, bio bih još djevac.
U duši sam malo oronuo.
Evo jedna pjesma o tome:
Rasprodaja
Rabljeno pamćenje blijedo od pranja
zbog promjene plana povoljno dajem.
Presušeno vrelo. Osnove znanja
do prve deke i tanak kraj s krajem.
Iznošeni elan. Par boca vina
bez etikete al' sorta je jača.
Jako brzo vrijeme sa šest brzina
i udobnim sicom, bez upravljača.
Velika sporednost sa okućnicom,
legalizirano, ima papire,
pogodno za obrt sa duha klicom,
za nekog iz koga još vrazi vire.
Sve dobra marka i prodat je šteta
al' dajte što date, samo mi smeta.
Hmmm.... Dobar naziv za ulje na platnu: "Jebežljivi Sotona ište dušu s malo pičke uzgred..."Emericzy » wrote: Pa... nisam rekao da je dovoljna, nego da je najvažnija.
Slažem se!Tea Tree » wrote:Ima nas tu nešto starih, nešto debelih, oronulih, neki su sve to u jednom, a Euklid je savršen.
da Pajo Patak ima brkove ko milcajac, glaso bi se ko Gliša...
Evo da ti vratim:Emericzy » wrote: Ja?
Svakako sam star. Bitno stariji od bilo kog drugoga tu. Sve drugo se podnese. Da sam lijep, nisam, ali to ništa ne znači. Ljepota je irelevantna. Da je do ljepote, bio bih još djevac.
U duši sam malo oronuo.
Evo jedna pjesma o tome:
Rasprodaja
Rabljeno pamćenje blijedo od pranja
zbog promjene plana povoljno dajem.
Presušeno vrelo. Osnove znanja
do prve deke i tanak kraj s krajem.
Iznošeni elan. Par boca vina
bez etikete al' sorta je jača.
Jako brzo vrijeme sa šest brzina
i udobnim sicom, bez upravljača.
Velika sporednost sa okućnicom,
legalizirano, ima papire,
pogodno za obrt sa duha klicom,
za nekog iz koga još vrazi vire.
Sve dobra marka i prodat je šteta
al' dajte što date, samo mi smeta.
Jako, jako dobro!
baš sam bljakić. razmišljam si kako sam (ispala) grozna frendica, mjeseci i mjeseci, a ja još nisam otišla vidjeti frendicu i rođeno joj dijete.
priznajem sama sebi a i vama ovdje, koliko god ovo nezrelo i ne znam kako sve zvučalo
, da sam u dubini malo razočarana i ljuta na nju. iznevjerila je naše planove. bilo nam je u planu putovati i zabavljati se nakon diplome, pohađati koncerte...a onda odjednom promjena za 360..... šalim se
, nagla promjena za 180.
koliko god surovo i hladno zvučalo, u životu se jedino na sebe možeš osloniti. ponekad se malo odmaknem od toga, ali uvijek se nekako vratim na to.
priznajem sama sebi a i vama ovdje, koliko god ovo nezrelo i ne znam kako sve zvučalo
koliko god surovo i hladno zvučalo, u životu se jedino na sebe možeš osloniti. ponekad se malo odmaknem od toga, ali uvijek se nekako vratim na to.
A sad ti nju lijepo zajebi pa rodi dvojke!Splenda » wrote:baš sam bljakić. razmišljam si kako sam (ispala) grozna frendica, mjeseci i mjeseci, a ja još nisam otišla vidjeti frendicu i rođeno joj dijete.![]()
priznajem sama sebi a i vama ovdje, koliko god ovo nezrelo i ne znam kako sve zvučalo, da sam u dubini malo razočarana i ljuta na nju. iznevjerila je naše planove. bilo nam je u planu putovati i zabavljati se nakon diplome, pohađati koncerte...a onda odjednom promjena za 360..... šalim se
, nagla promjena za 180.
Ili bar dijete s dvije glave.
Ali ako je hoćeš STVARNO zajebati, pozovi Glišu na kavu.
Mislim, novorođenđe s milicijskim brkom - NEPROCJENJIVO!
Ma jok, reci joj kako ne razumijes ljude koji dođu sliniti nad djetetom nakon svega par dana. Ti si jedva docekala da mali/mala navrsi prvu godinu i stekne kakav-takav imunitetSplenda wrote:baš sam bljakić. razmišljam si kako sam (ispala) grozna frendica, mjeseci i mjeseci, a ja još nisam otišla vidjeti frendicu i rođeno joj dijete.![]()
priznajem sama sebi a i vama ovdje, koliko god ovo nezrelo i ne znam kako sve zvučalo, da sam u dubini malo razočarana i ljuta na nju. iznevjerila je naše planove. bilo nam je u planu putovati i zabavljati se nakon diplome, pohađati koncerte...a onda odjednom promjena za 360..... šalim se
, nagla promjena za 180.
Vidis, ja i sestricna smo planirale u UK kad obje diplomirano ako budemo zaposlene i usidjelice. Idemo ovo ljeto
Desire makes slaves out of kings.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
a-ha..oš reć da si se riješio neke mane, rećemo umišljenosti pa si sad savršeni...
kurvanjski avatar, a
dobro zboriš, dogurat ću i ja na kavu kolica.judolino » wrote: A sad ti nju lijepo zajebi pa rodi dvojke!
Ili bar dijete s dvije glave.
Ali ako je hoćeš STVARNO zajebati, pozovi Glišu na kavu.
Mislim, novorođenđe s milicijskim brkom - NEPROCJENJIVO!

-
- Information
-