reći da sam loše volje bio bi eufemizam.
topik za ljude lose volje - ostali nek produze dalje..
- Nenia Salonitana
u sveopćoj mrzovolji, jedino što me pomalo tiješi je to da je najodurniji mjesec iza nas. gnjusoba je i dalje pred nama, ali od danas su barem mrvicu kraći dani.
- Nenia Salonitana
sad pijem kavu i sad sam high, ali...

ne uči mi se, još ni ovo nije blizu kraja, a drugi već imaju planove za nastavak mog obrazovanja.
nisam se maknula s mrtve točke više od mjesec dana.
bila sam do grada sinoć na kavi, u pola 9 je prevruće.
odradila kavu jedva čekajući da idem doma.
užasno mi je teško palo, sva ta vreva i žamor, očito podsjetnik da ne živim punim plućima. ne znam ni sama kako bih to točno trebala živjeti jer puno toga što se smatra pod "imanjem" života me ne privlači, ali definitivno ni ovo nije ni blizu života.
na travnatim površinama sjede u grupicama-hrpicama ko istovareno đubre na livadi koje čeka da ga se razgrne.
parovi na svakoj jebenoj klupici na zrinjevcu.
baš su mi išli na kurac, a obično me to smeta dok sam zaljubljena a da si to ne želim priznati
nego glumim da mi paše biti solo jer je to opcija koja iziskuje najmanje energije, energije koje nemam na bacanje jer mi ju požderu psihički bolesnici i lažni dobrohotnici i intelektualci koji me okružuju 
ne uči mi se, još ni ovo nije blizu kraja, a drugi već imaju planove za nastavak mog obrazovanja.
nisam se maknula s mrtve točke više od mjesec dana.
bila sam do grada sinoć na kavi, u pola 9 je prevruće.
odradila kavu jedva čekajući da idem doma.
užasno mi je teško palo, sva ta vreva i žamor, očito podsjetnik da ne živim punim plućima. ne znam ni sama kako bih to točno trebala živjeti jer puno toga što se smatra pod "imanjem" života me ne privlači, ali definitivno ni ovo nije ni blizu života.
na travnatim površinama sjede u grupicama-hrpicama ko istovareno đubre na livadi koje čeka da ga se razgrne.
parovi na svakoj jebenoj klupici na zrinjevcu.
upsssNenia Salonitana » wrote: parovi na svakoj jebenoj klupici na zrinjevcu.baš su mi išli na kurac
sori, da sam znala da ću baš tebe naživcirat, otišla bih na neko drugo mjesto
eto, prolazimo jedni kraj drugih, a da ni ne znamo
Koji suptilan nacin da se pohvali kako smo jos mladi u srcu pa je romanticno milkit se na klupama dok vrijeme stoji a svijet prolazi.Beau » wrote: upsssjel to bilo u petak navečer?
sori, da sam znala da ću baš tebe naživcirat, otišla bih na neko drugo mjesto![]()
Jednom smo muz i ja gledali jedne kako se opako ljubakaju nasred ulice.
Tj, ja sam gledala, njemu bilo fol neugodno.
Ne bi bilo cudno da se tako otvoreno drpaju da nisu bili, istina dobrodrzeci, ali ipak prekopedesetogodisnjaci. To se nema prilike tako cesto vidjet. Volim takve neuobicajenosti.
štaš, kad se neće mladost drpat po ulicama, moramo mi starkelje
suptilno, dabome

suptilno, dabome
- Nenia Salonitana
ne znam koji je dan bio, svi su mi dani isti.Beau » wrote: upsssjel to bilo u petak navečer?
sori, da sam znala da ću baš tebe naživcirat, otišla bih na neko drugo mjesto![]()
ni danas ne bude ništa od učenja, al ajde, barem imam ispriku, sad mi je negdje tjedan dana do menge pa se mogu izvlačit na pms.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
slabe sam volje a ne znam točno zašto..
mislim, ako idem nešto naći, naći ću ziher pa je skroz svejedno od čega sam loše volje
ali, eto...nšto me puklo večeras iz čista mira...a jel baš iz čista mira..
mislim, ako idem nešto naći, naći ću ziher pa je skroz svejedno od čega sam loše volje
kurvanjski avatar, a
Meni su najgore te slabe volje kad bas i nemam konkretnog razloga.Chilimama » wrote:slabe sam volje a ne znam točno zašto..
Hocu rec, uvijek mozes nac razlog ali nije to to ....ako ga moras svijecom traziti.
Nego ona slaba volja kad je sve isto kao i jucer i kao sto ce biti sutra ali jucer nije bilo slabe volje u meni a i za ovu znam da ce proc. Ali dok je tu, ne mozes se pravit da je nema.
Juzina mozda?
Oneraspolzi me glad a ako se najedem oneraspolzi me moja nedosljednost i kako da onda budem raspolozena?
- Euklid
- old school
pa da, loša volja... imala je dobrog potencijala... da bude... ono... coolBara huda » wrote: Ko?
Losa volja?
a unda su odjednom svi počeli brijat na lošu volju...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bome imas u neku ruku i pravo.Euklid » wrote:
pa da, loša volja... imala je dobrog potencijala... da bude... ono... cool
a unda su odjednom svi počeli brijat na lošu volju...
Pomodarstvo.
Sad je nezgodno i rec da si lose volje, utapas se u masi.
A kamoli da ce te ko ic slusat.
A opet, ako si dobro i pozitivno, onda tek ides na zivce okolini jer sta tebi ima bit bolje nego drugima.
I kako bit tu sad pametan?
- Nenia Salonitana
skoro su prošla 2 mjeseca od kraja predavanja, a ja tek sad polako dolazim k sebi.
konačno da se budim naspavana i da sam si opet lijepa.
što ti je toksično okruženje.
konačno da se budim naspavana i da sam si opet lijepa.
što ti je toksično okruženje.
- Nenia Salonitana
svijet koji je naklonjen ljetnim ljudima. zašto 2 mjeseca praznika nisu po zimi? kako bi ih iskoristila i za seks i za sve.
nikad nije pravo vrijeme. onda me jebao faks i s odmakom tek vidim kako sam se potezala ko bezvoljna napola crknuta mačketina, sad me jebe vrijeme. stara je kronična boljka, to je van računice.
na jesen će rokovi, faks. prebrojavanje koliko još ispita imam do kraja.
a kud kod se okrenem - Znakovi.
preparati za žene od 40+, u pošti knjige o fukanju, kondomi na kiosku dok ideš kupiti vodu tamo di plaćaš pod nosom da vidiš.
nikad nije pravo vrijeme. onda me jebao faks i s odmakom tek vidim kako sam se potezala ko bezvoljna napola crknuta mačketina, sad me jebe vrijeme. stara je kronična boljka, to je van računice.
na jesen će rokovi, faks. prebrojavanje koliko još ispita imam do kraja.
a kud kod se okrenem - Znakovi.
preparati za žene od 40+, u pošti knjige o fukanju, kondomi na kiosku dok ideš kupiti vodu tamo di plaćaš pod nosom da vidiš.
- Nenia Salonitana
preporučio ti netko da bi ti mogla poslužiti? 
- Donna Sole
lošost volje mi se obrće ciklično.
povezujem s datumima i peemesom
sunce svanilo, čini se da je neka burica , odma bolje , ali ipak...
povezujem s datumima i peemesom
sunce svanilo, čini se da je neka burica , odma bolje , ali ipak...
kurvanjski avatar, a
Baro ti si meni superBara huda » wrote: Bome imas u neku ruku i pravo.
Pomodarstvo.
Sad je nezgodno i rec da si lose volje, utapas se u masi.
A kamoli da ce te ko ic slusat.
A opet, ako si dobro i pozitivno, onda tek ides na zivce okolini jer sta tebi ima bit bolje nego drugima.
I kako bit tu sad pametan?
Pa sad, i nije baš ljeto, osim kalendarskiNenia Salonitana wrote:svijet koji je naklonjen ljetnim ljudima. zašto 2 mjeseca praznika nisu po zimi? kako bi ih iskoristila i za seks i za sve.![]()
-
visekratni klon
Baba oće primiti podstanarku. Da, to je sve što mi je u životu trebalo, nakon što je govno odselilo ispod mene, još pritiska i stranac u kući.
- Nenia Salonitana
a joj. 
meni je preko glave tuđe zlovolje, nepredvidivosti toga. da bar hoće otić negdje da se malo odmorimo jedni od drugih.
meni je preko glave tuđe zlovolje, nepredvidivosti toga. da bar hoće otić negdje da se malo odmorimo jedni od drugih.
-
- Information
-