Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Zekoslawa » wrote:Aaaaa, ofca je začuđen što se kupam, a nije nedjelja?
Ja ću isto morat, a onda ću se razbudit, a pospana sam. Blah.
Neću ja baba će ako se ne pokreneš.ex anais » wrote:A ti Ovco prestani spominjat moju udaju, ureći ćeš me!
Pa i da pomalo.Zekoslawa wrote:Aaaaa, ofca je začuđen što se kupam, a nije nedjelja?![]()
U 23 sata ovo zvuči čudno.ex anais » wrote: Ja ću isto morat, a onda ću se razbudit, a pospana sam. Blah.
Kakav crni brak. Ima i boljih načina za produžavanje apstinencije.Karl Jozef » wrote: Neću ja baba će ako se ne pokreneš.

Pa i da pomalo.Trebat ćeš to nekako dokazati.
Podržavam.ex anais » wrote: Kakav crni brak. Ima i boljih načina za produžavanje apstinencije.
Ček, evo zamišljam te tako ...
Jel se čujemo? Jel tako da me ne čuješ.
Šta još oćeš, da ti slikam oprano suđe?
Vratila sam se. :šime:
Čista, fina, oprano, opeglano, .... spremna za nove radne pobjede.Zekoslawa » wrote:Sad sam čista i fina žena,
Pazi što pričaš, sad će je ex ustalkat na fejsu.rekla bi moja baba Tone. :tone:
A neću se sad šporkavat kad je sve vako lipo čisto ka da ništa nisam ni radila. :tone:Karl Jozef » wrote: Čista, fina, oprano, opeglano, .... spremna za nove radne pobjede.
Ma Tone je samo na twitteru.
Pazi što pričaš, sad će je ex ustalkat na fejsu.
Malo.Karl Jozef » wrote: Proradila savjest?
Gugl mi izbacuje rezultate na slovenskom. Zar ja izgledam kao da znam slovenski.
A dobro onda.Zekoslawa » wrote: A neću se sad šporkavat kad je sve vako lipo čisto ka da ništa nisam ni radila. :tone:
Baba je više mainstream.Ma Tone je samo na twitteru.
Jel' ima netko od vas twiter? Kako se uopće nađe nekog poznatog preko toga.
Ima mjesečno pranje? Stvari?ex anais » wrote:Isusati, našla sam gdje neka tuketina govori nekoj koja se žali na bolove "onih dana u mjesecu" (da budemo fini pred Karlom) - opusti se i uživaj što si žena.
Ja bi to zatukla tupim metalnim štapom. Ne jednom.
(Saće Karl pobić, gledaj sad)
Ta valjda brije na prirodno.
Idioti.
Ajme, Kviskoteka.
Pamtim je najviše u vezi nekog posjeta hitnoj, mislim da sam imala temperaturu pa smo morali ić, il tako nešto. Naravno da i to pamtim po bolesti.
Nisu metnili Turbo Limach Show i još svašta nešto, ali baš mi je sad bilo toplo oko srca.ex anais » wrote:
![]()
![]()
Ta valjda brije na prirodno.
Idioti.
Ajme, Kviskoteka.![]()
Pamtim je najviše u vezi nekog posjeta hitnoj, mislim da sam imala temperaturu pa smo morali ić, il tako nešto. Naravno da i to pamtim po bolesti.
Al voliš izvaditi Kviska na ispitu, jelda?
-
- Information
-