Imam iskustva u tome, ali ne mozes mi to platiti dovoljno koliko me to neurozira...Éowyn » wrote:Hoće me neka dobra duša doći spakirati?
Eman.... ! Euklideeee....di si sad vraze?!
Možda opet vozi ralicu po gradukarambol » wrote:
Imam iskustva u tome, ali ne mozes mi to platiti dovoljno koliko me to neurozira...
Eman.... ! Euklideeee....di si sad vraze?!
Znam, znam, ostavljam mjestakarambol » wrote:Ako je put za Belgiju, ostavi mjesta za cokolade, praline i tak' to....
Kog vraga sad mice z ralicom???
Domaću zadaću, kad završi, vratit će se.karambol » wrote: Kog vraga sad mice z ralicom???
Ok, 4 sata spavaj 20 minuta se pakiraj. Ne sjećam se da mi je za bilo koji kontinent trebalo više od 20 minuta. Hm, nikad mi nije trebalo ni upola, ali to ne spada u pakiranje. A Bellgija ti je tu pod nosom, zapravo ti ništa ni ne treba. Pastu za zube, četkicu i dezić dobiješ u avionu (doduše za tako kratku relaciju i ne, ali lako kupiš). Ponešeš gaće i to ti je to. Sve ostalo kupiš ako zareba, ne ideš na Himalaje. Naravno možeš kupiti i gaće ali to ne volim obući prije nego operem, istina ni nisu neki nužan odjevni predmet. Dakle, pasoš, karticu i maramice (nos mi curi kad mijenjam klimu).Éowyn » wrote:Imam još 4 sata i 20 min da se spakiram
Users browsing this forum: ClaudeBot and 9 guests