Kar, evo nešto za tebe...Kar Jozef » wrote:
u vaginu si gura vunu
E.Zekoslawa » wrote:O, pa fino je vani.
Uf, tako sam ja zime i zime provela, bilo je zabavno čak donekle, rukavicama tipkati...a unda » wrote:..nema drva, ne znam sta cu.a zovu zestoku zimu. vec je sad zima..ovo pisem kompleno obucen ko za ic vanka. i kapu imam..
Imamo borovine ovdje, mogu ubrat jednu dvi grane najviše...a unda » wrote:..pa aj cas, uberi jedno tri, cetr metra..![]()
nijhe zabavno. zima je. nikako se ugrijat..
Al će zagrijat, šta. Mi isto ložimo, al nisu stigla još drva. Sad neke daske ložimo.
Ma nema ih, šta ti je...a unda » wrote:..a cuj..aj je pitaj da ti posalje ss, pa ih pukni amo.
ili ce ti se prestat javljat ili cemo ovdje imat njene ss..
Ona s mačkama? Nije. Ošla sam ja s fejspuka i obrisala sve pa onda i sebe. Ali ova me ima na mobitelu...a unda » wrote:..sta nema? neka slika, pa ce ih imat.![]()
aj, nek se javi ovdje, ja cu s njom popricat..![]()
ma jel to ona s fejspuka sta si mi je uturivala?
..jesmo pa sta.visekratni klon » wrote:
Ona s mačkama? Nije. Ošla sam ja s fejspuka i obrisala sve pa onda i sebe. Ali ova me ima na mobitelu.A ne smim minjat broj sad.
![]()
Ali svejedno imam osjećaj da smo ovaj razgovor već vodili.
Ma biži, ne mogu joj se javit od straha. Ko zna što oće od mene. Zadnji put je rekla da joj je užasno u životu i da zašto mene nema i onda sam ja blokirala nju na fejsu i pobjegla ća, ne samo zbog nje, više njih je bilo užasno i htjele su to dijeliti sa mnom...a unda » wrote: ..jesmo pa sta.
..a cuj..aj je pitaj da ti posalje ss, pa ih pukni amo.
..frka, a?
Bojim se da će početi zvati pet puta dnevno, nervira me, a onda će pitat moj mail pa mi slat pisma...a unda » wrote:..a onda se nemoj javljat.
Probala sam više puta i onda mi blokira sve brojeve da me nitko ne može dobiti, ćaća me upozoravao na to pet puta već i ne usudim se više to radit. Ne ide s jednm brojem, a trebalo bi moć...a unda » wrote:..pa il je ne mos blokirat nekako na mob?
..a cuj..mora se nekako dat blokirat njen broj. sta ti rec..il je blokiraj ili se upusti u vezu.. sta znas, mozda je dobra..visekratni klon » wrote:
Probala sam više puta i onda mi blokira sve brojeve da me nitko ne može dobiti, ćaća me upozoravao na to pet puta već i ne usudim se više to radit. Ne ide s jednm brojem, a trebalo bi moć.![]()
Išla sam gledat postove di govorim da je luda i da se moram upoznat s njom uživo, točno sam znala da će mi nakon toga zajašit na glavu.Ne znam jel uopće pametno konfrontirati takvu osobu koja je maltene zaljubljena u mene, a ništa o meni ne zna ni ja o njoj ili ignorirati i dalje.
Ja sam se žalila na pretjerano spavanje, išla sam leć ko kokoš ovih dana i sad me ova razbucala.
Users browsing this forum: ClaudeBot, Yandex [Bot] and 5 guests