Ovdje ja kukam o vremenu
- Nenia Salonitana
hodala sam cestom i u jednom trenu psovala na sav glas. taman oko policijske postaje je jako prigrijalo, a nigdje sjene. 
- Nenia Salonitana
u pičku materinu i sparina, i ja budala koja se odlučila maknuti s trosjeda. 
- Nenia Salonitana
Al trebalo bi bit kao prošlo ako je sudit prema ovoj ljigi od jeseni/zime.
Nadam se, zbilja se nadam, nisam spremna za vrućine ove godine- neka udare iduće ako treba, al ne sad.
Tješi me što je Vakula obećao prošle godine pakao pa su se ljubitelji pakla fino zajebali.
Tješi me što je Vakula obećao prošle godine pakao pa su se ljubitelji pakla fino zajebali.
- Nenia Salonitana
meni se plače i pri pomisli na onu lanjsku ljetnu vječnu sparinu i vlagu. 
- Nenia Salonitana
dobro da nam se nije plijesan navukla u pluća.

muka mi je kad se sjetim kakvo je bilo vrijeme prosle godineNenia Salonitana » wrote:meni se plače i pri pomisli na onu lanjsku ljetnu vječnu sparinu i vlagu.
- Nenia Salonitana
slažem se. jebem grob te ga jebem ovom vremenu i podneblju! jebem i grobni mauzolej franje tuđmana koji nas je unazadio za kojih 30 godina pa nije standard da kod nas busevi pale klimu dok je vruće! jebem i bivše kriminalce koji rade u taksi službi, pa se ne usudiš reći da upale klimu za vrijeme vožnje koju masno (pre)platiš.dexter » wrote:
muka mi je kad se sjetim kakvo je bilo vrijeme prosle godine![]()
ali i ova je vec postala pretopla
najavljeno 27C. za 04.05.
http://www.accuweather.com/en/hr/zagreb ... 7910?day=6
- Nenia Salonitana
koji gušt roštiljati u pretpostavljam, najvećoj ikad gužvetini za roštiljanje u godini? 
gdje ces ti za 1. majNenia Salonitana » wrote:koji gušt roštiljati u pretpostavljam, najvećoj ikad gužvetini za roštiljanje u godini?
blu, ne sekiram se za ćevape, neće oni nikud do 35 m/s. 
..5 m/s se čini previše za udobno sjedenje. u klimatizaciji, u zoni ljudi brzina ne smije biti preko 0,5 m/s, pa ti vidi, računaj..
jebo mater, ni ćevap se više ne može pojest bez nauke
..5 m/s se čini previše za udobno sjedenje. u klimatizaciji, u zoni ljudi brzina ne smije biti preko 0,5 m/s, pa ti vidi, računaj..
jebo mater, ni ćevap se više ne može pojest bez nauke
zvanično je, al znaš kako priv. sektor radi.. kad ima posla nema radnog vremena, a kad nema - isto. 
..
izgleda da vjetar neće biti jak kako su predviđali. prije tri dana su najavljivali velike kiše.. meteorolog - najbolje zanimanje
..
izgleda da vjetar neće biti jak kako su predviđali. prije tri dana su najavljivali velike kiše.. meteorolog - najbolje zanimanje
-
- Information
-