biće nešto od tog momka
Kako me živcira...
sjedim na predavanju, stavim pored sebe torbu, jer ne želim da mi se prijebe netko.
kolega se natandrčio baš na to mjesto. ne moram reći da je više od pola predavaonice bilo prazno i slobodno.
šta te mama nije dojila kad baš tako jako trebaš blizinu drugih ljudi.
toliko je jako mirisao po cigaretama da sam morala disati na usta dobrih sat vremena. još je oko mene bilo pušača, ali to sam nekako podnijela jer očito ne puše ko turčini. iako je miris voćno-citrusno-vanilija parfema pomiješan sa dimom cigarete isto
kolega se natandrčio baš na to mjesto. ne moram reći da je više od pola predavaonice bilo prazno i slobodno.
šta te mama nije dojila kad baš tako jako trebaš blizinu drugih ljudi.
toliko je jako mirisao po cigaretama da sam morala disati na usta dobrih sat vremena. još je oko mene bilo pušača, ali to sam nekako podnijela jer očito ne puše ko turčini. iako je miris voćno-citrusno-vanilija parfema pomiješan sa dimom cigarete isto
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
bolje da si otišla s nodensom u šetnjicu po ovom predivnom sunčanom danu...*Splenda* » wrote:sjedim na predavanju, stavim pored sebe torbu, jer ne želim da mi se prijebe netko.
kolega se natandrčio baš na to mjesto. ne moram reći da je više od pola predavaonice bilo prazno i slobodno.![]()
šta te mama nije dojila kad baš tako jako trebaš blizinu drugih ljudi.![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
Je li, Splenda, kako bi bilo da malo riskiraš pa nekome konačno daš pičke, a? Mislim, ak je toliko vrijedna da je kurcu ne daš, izloži je u British Museumu, pošteno, ne?judolino » wrote:
dobra ideja, budem. u humanitarne svrhe.judolino » wrote:
Je li, Splenda, kako bi bilo da malo riskiraš pa nekome konačno daš pičke, a? Mislim, ak je toliko vrijedna da je kurcu ne daš, izloži je u British Museumu, pošteno, ne?
tako da konačno ti i tebi slični vidite uživo kako pička izgleda.
To mi je i tvoja mama rekla...*Splenda* » wrote:
dobra ideja, budem. u humanitarne svrhe.![]()
tako da konačno ti i tebi slični vidite uživo kako pička izgleda.![]()
Pardon, baka,
Paron,
Osto sam bez plina, mater mu jebem.
A mislio sam reć jovanki da ga dofura još prije dva tjedna, ali slupana nam je šajba na vozilu, a nikako kupit drugu (napomena Euklidu: drugu, a ne ne drogu).
I šta sad? Moram skuhat juhu & hladetinu...
Eto što ću: zakurit drvima šparet na terasi, građani jadni, invalidi...
A mislio sam reć jovanki da ga dofura još prije dva tjedna, ali slupana nam je šajba na vozilu, a nikako kupit drugu (napomena Euklidu: drugu, a ne ne drogu).
I šta sad? Moram skuhat juhu & hladetinu...
Eto što ću: zakurit drvima šparet na terasi, građani jadni, invalidi...
-
visekratni klon
Dragi sveti Nikola,
molim te da susjedu pokloniš zatvor. Duži. Barem šest mjeseci, da odmorimo.
Pokloni mu i lijepe drugove unutra. Neka budu visoki i jaki kada već ne mogu biti crnci.
I molim te da mu materesina u međuvremenu proda stan.
Nikad te više ništa neću tražiti.
Hvala.
Uzgred, hvala i policiji koja je ljubazna prema psihopatima.
Jebo ti policiju gdje krebil ćaska s njima i grokće od smijeha. Nekad se to pendrečilo, fala kurcu.
molim te da susjedu pokloniš zatvor. Duži. Barem šest mjeseci, da odmorimo.
Pokloni mu i lijepe drugove unutra. Neka budu visoki i jaki kada već ne mogu biti crnci.
I molim te da mu materesina u međuvremenu proda stan.
Nikad te više ništa neću tražiti.
Hvala.
Uzgred, hvala i policiji koja je ljubazna prema psihopatima.
-
visekratni klon
Ima već dvaist dana da je počeo svake večeri opet. Sve kao umjereno polako, a sad se skroz opet raspustio, lupao je metlom o strop i doveo petoricu valjda i urlali, puštali muziku maloprije i tako, proćaskali s policijom, sad se nešto manje čuju.
Ja više ne znam, valjda neće kao prošle sezone opet, ja ću skrenut i otić ga umlatit jednog dana.
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Tamo ćeš se socijalizirati, istina.
Zub me boli. Ništa nova, ništa nova.
-
visekratni klon
-
- Information
-