Ovdje ja kukam o vremenu
A i to proljeće, kad bolje razmisliš...Tea Tree » wrote:Samo proljeće i ljeto, što se mene tiče jesen i zima ne trebaju ni postojati, team.
Otrov za udavače
Kar, zar se tako brane boje svog tima?Kar Jozef » wrote:Dobro ajde, pristajem na rano proljeće.
Otrov za udavače
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
?????????Margarita » wrote:Od sinoć pada snijeg, i ne prestaje. Ja bih plavo nebo, kuhano vino, ležaljku i sunčanje. Bauljam po stazi, niš ne vidim, ne znam čak ni da li stojim ili klizim.
Oli si u Jameriki?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Znala sam da mi nešto faliMargarita » wrote: Austrija. Postala sam prelijena za ići daleko.
Desire makes slaves out of kings.
Tako sam se ja navukla na trkeljanje lani.Margarita » wrote:Od sinoć pada snijeg, i ne prestaje.
Bilo grozno vrijeme, troje ih stradlo u "nasem" tjednu, cak jedan iz apartmana gdje smo bili.
Ja sam lagano eskivirala skijanje do podne, (uz trkeljanje
Ali je zato gust veci kad se uvalis u saunu nakon kijameta vani.
istina...a unda » wrote:..nije dobro. ovo nije dobro. ocu zimu. a i te duge noci nekako brzo prodju. sve brze prolaze. fali jos barem mjesec dana dugih noci..
osjećam se kao da ću se razboljeti. ili kao da sam anemična, a znam da nisam jer jedem mesine.
nemam glavobolju, ali imam onaj osjećaj kakav imaju ljudi dok imaju nizak tlak, samo što nije do unutarnjeg tlaka, već do onog vanjskog.
ženska na prognozi kaže da će za par dana biti ipak malo zimskije vrijeme. ovo bi kao trebali biti najhladniji dani u godini, a mi ćemo imati nešto nalik zimi.
nemam glavobolju, ali imam onaj osjećaj kakav imaju ljudi dok imaju nizak tlak, samo što nije do unutarnjeg tlaka, već do onog vanjskog.
ženska na prognozi kaže da će za par dana biti ipak malo zimskije vrijeme. ovo bi kao trebali biti najhladniji dani u godini, a mi ćemo imati nešto nalik zimi.
Ne znam da li smijem ovo pisati (da eksaci ne pozli), ali hitna je u zadnjih par dana imala 20% vise intervencija zbog juzine. Normalno je da se osjecas nikakvo.Splenda wrote:osjećam se kao da ću se razboljeti. ili kao da sam anemična, a znam da nisam jer jedem mesine.
I ja jedem puno mesa pa sam anemicna. To je navodno genetski.
I ludilo isto
Desire makes slaves out of kings.
Éowyn » wrote:
Ne znam da li smijem ovo pisati (da eksaci ne pozli), ali hitna je u zadnjih par dana imala 20% vise intervencija zbog juzine. Normalno je da se osjecas nikakvo.
I ja jedem puno mesa pa sam anemicna. To je navodno genetski.
I ludilo isto
nema je cijeli dan. sigurno je i sama na istoj.
-
visekratni klon
Koji šef? Pokpitaj koliko ih ima ovdje. Cijela hijerarhija. 
-
- Information
-