Volite li nedjelje?
I tebe je lijepo vidjetSerenità » wrote: aisling, drago mi je što te vidim tu!
Najčešće čitam od kraja. I sad gledam kakav TF dan, kakav W danblue » wrote:Više na TF dane prije vikenda, al i W može proć
Trebalo mi je neko vrijeme da dođem do prve stranice i do WTF
Happy Easter!
Potpuno se slažem, umorna sam i sve me boli i zima mi je i samo kukam
Danas sam se sjetila da već dva tjedna nisam pila nikakve lijekove, mislim da sam otkrila zašto sam umorna
Desire makes slaves out of kings.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ja sam se malocas bacio u vrelu kadu.Éowyn wrote:
Potpuno se slažem, umorna sam i sve me boli i zima mi je i samo kukam![]()
Jebes mi sve ako voda nema 80*C.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Možda. Al ne vjerujem u to. Bar ne kad sam ja u pitanju. Godinama sam pila željezo i ni makac. Ove godine su pokušali opet. Ništa od toga. Uskoro će mi opet vaditi krv, al nemam namjeru uzeti još jednu terapiju. Manje me umara anemija nego beuspješni pokušaji rješavanja nečega.Éowyn » wrote:Ali željezo stvarno pomaže, posebno homemade sok od cikle. Ali sam preumorna da bih ga radila
Happy Easter!
- Euklid
- old school
Nemoj ga uopce radit.Éowyn wrote:Ali željezo stvarno pomaže, posebno homemade sok od cikle. Ali sam preumorna da bih ga radila
Skuhaj ciklu, pusti da se malo ohladi, oguli koru, nabodi na vilicu i jedi kao jabuku. Bez ikakvih zacina i dodataka.
- Euklid
- old school
Nije ni meni trenutno puno bolje.aisling wrote:Jednom godišnje dođem na ideju leći u kadu i onda umrem od muke.
Ko svinjce kad ga fure prije struganja dlake.
Hodam svakodnevno. Bar dva puta po pola sata. Najčešće 3 puta, a onda je taj treći put sat i pol u komadu. Kad su sva tri u danu to je nekih 10tak kilometara.
Vježbanje u dvorani je usko povezano s masom ljudi. Pokušala ove godine opet - odustala nakon mjesec dana. Ne da mi se, tjeram se na to, muka mi je. I onda puknem nakon mjesec dana jer se pitam koji kurac se mučim.
Išla bi skijati. Al sam škrta i lijena. I plivati da je ljeto. Bazeni mi se ne sviđaju baš.
I bicikl isto može povremeno.
Al neko ozbiljno vježbanje - to se uvijek pretvori u muku
Vježbanje u dvorani je usko povezano s masom ljudi. Pokušala ove godine opet - odustala nakon mjesec dana. Ne da mi se, tjeram se na to, muka mi je. I onda puknem nakon mjesec dana jer se pitam koji kurac se mučim.
Išla bi skijati. Al sam škrta i lijena. I plivati da je ljeto. Bazeni mi se ne sviđaju baš.
I bicikl isto može povremeno.
Al neko ozbiljno vježbanje - to se uvijek pretvori u muku
Happy Easter!
Samo sat i pol bicikliranja dnevno i 3 puta tjedno sadističkog treninga (nekako me umor najviše uhvatio danas kad sam morala skakati i iz skoka se baciti na pod u sklek i slične divote)Euklid » wrote:Cure a jeste probale s nekim laganim sportom ili fizickom aktivnoscu?
Za zeljezo nema bolje stvari od laganog planinarenja.
- Euklid
- old school
Dobro, imate potencijala.
Naberite jos mallo konde pa na proljece u planine. Mozete i zajedno
Nadmorska visina igra bitnu ulogu. Ne znam jel ima koji doktor na trkelju da vam objasni zasto.
Nadmorska visina igra bitnu ulogu. Ne znam jel ima koji doktor na trkelju da vam objasni zasto.
Ja volim planinariti i imam dovoljno kondicije za bježanje od medvjeda po Velebitu. I penjanje na Hajdučke kukove u platnenim tenisicamaEuklid » wrote:Dobro, imate potencijala.
Ne mislim se verati na Himalaju. A nekako sumnjam da ću na nekoj planini u Hrvatskoj imati većih problema radi tlaka ili gustoće zraka
de odite testirati hormone štitnjače. meni su ovo ljeto otkrili hipotireozu usput, dok su tražili nešto deseto.
i kad su mi krenuli nabrajati simptome, masa toga je meni imala objašnjenje anemiju, nizak tlak, život.
zanimljivo je vidit sebe drugačije, kad uvidiš da ono kako se inače osjećaš nije difolt.
i kad su mi krenuli nabrajati simptome, masa toga je meni imala objašnjenje anemiju, nizak tlak, život.
zanimljivo je vidit sebe drugačije, kad uvidiš da ono kako se inače osjećaš nije difolt.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Meni štitnjača već 6 godina ne valjaPješčana » wrote:de odite testirati hormone štitnjače. meni su ovo ljeto otkrili hipotireozu usput, dok su tražili nešto deseto.
I sad će mi opet trebati vremena da se naviknem na njih.
-
- Information
-