ne trolajdexter » wrote:o cemu je ova tema
A, zatreslo vas je, a...
ima onaj vic kad je žena došla u policiju da prijavi da je silovao crnogorac.. pitaju je kako zna da je crnogorac, a ona kaže, pa morala sam sve sama da uradim.miky0 » wrote:
Kako funkcionira kurac u tvojoj dobi? Jel kad legnes u krevet reces zeni aj hop jer je on tvrd i prav
Zmaj021 » wrote:
ima onaj vic kad je žena došla u policiju da prijavi da je silovao crnogorac.. pitaju je kako zna da je crnogorac, a ona kaže, pa morala sam sve sama da uradim.
Znaci tako to funkcionira, al kako znas
šta ti je ferguson, akarambol » wrote:![]()
![]()
![]()
Ma je zatreslo...pih.
Vise trese kad ja upalim auto. Da trese...Iskacu terase kafica po cesti.
Grmi buraz. Grmi.
Vozis varburgkarambol » wrote:![]()
![]()
![]()
Ma je zatreslo...pih.
Vise trese kad ja upalim auto. Da trese...Iskacu terase kafica po cesti.
Grmi buraz. Grmi.
možda su i cajke na otvoren prozor....a unda » wrote: ..ma to oce rec da vozi 6 cilindara. najmanje. ono, ne cujes ga, ali se tresu prozori unaokolo..
nisam,
ovo moze biti samo pocetak velikih dogadjaja koje je miki najavio, sigurno ima neko prorocanstvo koje kaze da ce nakon zemljotresa doci izbjeglice, emigranti i imigranti
sad idu veleizdajnicke rupe u zemlji koje ce se otvarat zbog harpa i tajnog dogovora rusa i njemaca.dexter » wrote:
nisam,tek sam sada pretrazio po netu. purgeri javljajte se kako ste?
ovo moze biti samo pocetak velikih dogadjaja koje je miki najavio, sigurno ima neko prorocanstvo koje kaze da ce nakon zemljotresa doci izbjeglice, emigranti i imigrantii sve ostalo sto je miki napisao da ce se desiti
bar cete imati gdje da bacate ove koji dodju..a unda » wrote:
sad idu veleizdajnicke rupe u zemlji koje ce se otvarat zbog harpa i tajnog dogovora rusa i njemaca.
ne bi je imao ni da ih sam gura.. taki je naš miki..a unda » wrote: ..ma humanije. i miki tako ne bi imao odgovornosti. eto, desilo se, jebiga..
-
- Information
-