Krasne čizme, oduševljen sam.
Jesen stiže, dunjadi moja...
Valjda sam ja vunoliki pa znam.Zekoslawa » wrote:Nije ono ofca, nego zeko.
Zekoslawa » wrote:Nije ono ofca, nego zeko.
Da Imelda. Moj covik, da ti znas kolko sam se ja napatila u zivotu i kolko sam godina bila bosa.
A seroče...
Nego, evo prognoza kaže da će bit ledeno vani. Oćemo sjest na neku terasu i mrknut pokoje ladno pivo?
Pipljoživljivo...pamtim...
Nego, jel se to hvališ da si pipkao...
Nisam, samo malo. Ona ne voli da ju se pipka.karambol » wrote: Nego, jel se to hvališ da si pipkao...
Imaš li veliku torbu za nazad? Oš nam štogod donijeti?Zekoslawa » wrote:Pa siroce, da. Ne znas ti koja he to pokora, ne pozeli nikome. Nikome! Jebeni bigfootovski geni.
Idem se doma najist. Dok se vratim, zatoplit ce.
Kar, oderat cu te, pas vidit kako izgleda runo, a kako krzno.
Probaj alternativu...Kar Jozef » wrote: Nisam, samo malo. Ona ne voli da ju se pipka.
Ajurvedsko ili zen pipkanje bez kontakta ili tak nešt...pipanje viskom bez vriska...valjda ima neki vrag...
Je vrajt! Išamarat će te bura, jugo, bura, jugo...doći ćeš sva luda i razbucana...Zekoslawa » wrote:Tople pozdrave s juga.
Bez brige. Jednostavno je. Torba je ziher prilagođena tvojoj visini, dakle...ja ne mogu jer sam star i sijed. Rekli bi da te tata ispraća i vuče torbu razmaženoj princezi. Majti bi je morao vući po podu. Euklid je zauzet rezbarenjem budeva i dekliniranjem...Dominik hrani goste i stoji u redu po placevima i trgovinama tražeći najkvalitetnije namirnica koje sljubljuje s pripadajućim vinima i ostaje samo, zna se - Karl! Em ima dobru visinu, jak je te snažan i moći će pipkati barem tvoju torbu. Eto. Riješeno bez tučnjave.Zekoslawa » wrote:Topro, mooim vas, nemojte se posvadjati ko ce mi nosit torbu.
Kad je donese daj mu barem pusu u čelo ili novi bic upaljač...
BIC...imaju i one pizdarije za brijanje i flomiće...firma, al su im upaljači najjači...Kar Jozef » wrote:Što je to bic upaljač...
-
- Information
-