Tema za pružanje podrške Eksači

Razgovor ugodni, divan natenane

Koliko će se dugo Ex odmarati od Trkeljanja?

Poll ended at 27 Sep 2012, 21:59

Minutu-dvije
1
7%
Do prekosutra
1
7%
Nešto sitno
2
13%
Jel vi to mene jebete?
9
60%
Koliko god treba
2
13%

Total votes: 15
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 09 Oct 2012, 19:54

Zekoslawa » wrote: Uvod je pri kraju, za zaključak i sažetak duga je noć. :D
Samo polako. Ovo je nešto kao odgađanje završetka ili tako nešto a? :zubo:
ex anais wrote: Eternal Trek, the next generation. :rofl:
Baš to. Primjećujem nakon xy godina da se ljudi ponavljaju. Isti ljudi s istom gestikulacijom, pričom, ...
Jel to znači da mi koji najviše patimo kod zubara u zubarskom raju imamo zdrave nove zube s Plidenta reklame i besplatne droze? :raspa:
Ne nego zbog mučeništva dobijete 77 nečega. Još se otkriva što. :D
edit: dobra vijest kod vađenja- preporuča se žderanje sladoleda! Imam još pola :raspa:
Loše je što ti imaš skriveni karijes koji možda sadrži gladnu bakteriju koja se sprema na put. :E

Eks

Post 09 Oct 2012, 19:58

Karl Jozef » wrote: Samo polako. Ovo je nešto kao odgađanje završetka ili tako nešto a? :zubo:
Zec, izvedi ga na pravi put. :lux: I pošalji u svijet.
Baš to. Primjećujem nakon xy godina da se ljudi ponavljaju. Isti ljudi s istom gestikulacijom, pričom, ...
Ja sam stare studente srela jedino na fejsu u zadnjih godinu dana. Ne znam jel do mene ili do njih. :misli:
A i grupa koju smo imali je misteriozno nestala nakon produženja prava. A mogli smo kukati o ispitima i tako. :tuzni:
Ne nego zbog mučeništva dobijete 77 nečega. Još se otkriva što. :D
Hmm...
Loše je što ti imaš skriveni karijes koji možda sadrži bakteriju. :E
Ti ne znaš ni što imaš, moje je pod kontrolom. :E
Kad si zadnji put bio kod zubara?
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 20:04

ex anais » wrote: Ja sam stare studente srela jedino na fejsu u zadnjih godinu dana. Ne znam jel do mene ili do njih. :misli:
A i grupa koju smo imali je misteriozno nestala nakon produženja prava. A mogli smo kukati o ispitima i tako. :tuzni:
Ja volim vječne studente jer kad se osvrnem na njihovu vječnost moja izgleda kratko. Danas sam kratko pričao s jedim koji je počeo 97' :zubo: ovog jednog drugog kojem sam usput kimnuo glavom bojim se i pitati od kad je. :rofl:
Hmm...
Točno znam da nešto naopako misliš. :rofl:
Ti ne znaš ni što imaš, moje je pod kontrolom. :E
Kad si zadnji put bio kod zubara?
Kod zubara, evo točno ću ti reć imam neku tablicu gdje sam nešto računao 16.9.2003 bio sam naručen u 9:30. :zubo: :mirko: ako nisam nešto krivo zapisao.
Eks

Post 09 Oct 2012, 20:19

2003. :eek: :eek:

:S

:crying:

Strašno.

I meni su dragi ti iz devedesetih, osjećam se nadobudno k'o bolonjac kraj njih. :giggle:
Zekoslawa

Post 09 Oct 2012, 20:22

Karl Jozef » wrote: Samo polako. Ovo je nešto kao odgađanje završetka ili tako nešto a? :zubo:
Ae, tako ti ja to volim- odugovlačim, pa onda ubrzam pred sam kraj. Nisam bogzna kako inovativna, jel. :zubo:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 20:29

ex anais » wrote:2003. :eek: :eek:

:S

:crying:

Strašno.

I meni su dragi ti iz devedesetih, osjećam se nadobudno k'o bolonjac kraj njih. :giggle:
E al' zdravi su mi zubi. Barem mislim :rofl: Prije koji mjesec mi se otkrhnuo komadić jednoga odnosno plombe i to je to.

Tad kad sam bio popravio sam sve što je bilo za popraviti i to je to. E a zanimljivije je zašto sam tada išao.

Išao sam nakon što dva dana nisam spavao od bolova zbog šupljeg zuba. Nakon tog vremena su me uspjeli nagovoriti da se odlučim za zubara. Trčao sam tamo otprilike kao da mi je sila na WC. Injekcija je bila ono :xlux: :xlux: na 156.
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 20:30

Zekoslawa » wrote: Ae, tako ti ja to volim- odugovlačim, pa onda ubrzam pred sam kraj. Nisam bogzna kako inovativna, jel. :zubo:
A što da ja kažem. Sviđa mi se tvoj način. :zubo:

Ja odugovlačim u beskonačnost. Postavlja se pitanje smisla završavanja. :rofl:
Eks

Post 09 Oct 2012, 20:35

Karl Jozef » wrote: E al' zdravi su mi zubi. Barem mislim :rofl: Prije koji mjesec mi se otkrhnuo komadić jednoga odnosno plombe i to je to.
Svejedno moraš ić na redovne kontrole. :mudri:

Slušaj mene, da ne završiš s bakterijom u glavi. :facepalm:
Išao sam nakon što dva dana nisam spavao od bolova zbog šupljeg zuba. Nakon tog vremena su me uspjeli nagovoriti da se odlučim za zubara. Trčao sam tamo otprilike kao da mi je sila na WC. Injekcija je bila ono :xlux: :xlux: na 156.
Ja sam dvaput išla u pet ujutro po propolis u spreju kad sam imala luđačke bolove. Tablete nisu djelovale, ovo bi umrtvilo i onda ujutro trk zubaru. Samo me takvi bolovi očito mogu otjerat. Doduše, kad je vrag odnio šalu, dolazila sam vrlo pobožno na svaki termin. :zubo:

Čuj, nagovorili te. Pa što bi radio inače, lupao glavom o zid? :rofl:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 20:45

ex anais » wrote: Čuj, nagovorili te. Pa što bi radio inače, lupao glavom o zid? :rofl:
A da. To su bili radni dani tako da sam išao i u školu. Em sam bio iscrpljen od nespavanja što se vidjelo, em su bolovi bili na xy^32. Bijaše zima a snijeg do koljena, držao sam grude snijega na obrazu i tako to.

Jasno empatični ljudi kakvi jesu su govorili da bi trebao zubaru - ja sve kao pa proć će to je nešto ovako, onako bla bla. Onda još jedna noć nespavanja i drugi dan poslije škole praktično je došlo do lupanja glavom o zid. Ne doslovno al' ono sjedio sam na balkonu ko zombi dva dana nespavanja, vani valjda -10 držim snijeg na obrazu i u jednom trenutku mi se skroz razjasnilo da bi fakat bilo uredu otići kod zubara. :zubo:

Nazvali su tog privatnika i u roku od 15min, sam promjenio mišljenje o legalizaciji lakih a i teških droga. :rofl:

Uglavno, očito je, imao sam nekakvu fobiju od zubara. Kao mali išao sam kod te školske koja je završila za mesara. Vadila je zube tako da bi napravila polugu s nečime ispod zuba i praktično ga izbila, vadila je jedan kutnjak nekakvim kombinirkama, sve to s anestezijom koja je bila nekakvo špricanje nečega što nije učinilo ama baš ništa. Za injekciju sam mislio tko zna što je to i gdje to zabodu u glavu.

Uglavnom poslije sam skužio da je OK ići zubaru i da ne boli i tada sam popravio tih nekoliko zubiju i od tada stoji. Znam da bih trebao na kontrole al' sve mi se neda. Nekako su bijeli ne bole me. Možda vidim neku točkicu al' fakat mi se ne čine bolesni. Što je vjerojatno zajeb al' dobro.

To bi bila moja priča, ajmo sada svi zapljeskati, grlit me i tako to. :D
karambol

Post 09 Oct 2012, 20:57

KejDzej, nisi bas primjer, al' tema je pruzanje podrske ex pa se moze protumaciti kao dobra namjera da losim primjerom popravis njen los dojam i otjeras joj strahove... No, ako je istina to kaj pricas jednog dana ces imati simbiozu ralja i postojnske jame i imat ces i baterije kojima ce traziti bakterije...
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 21:02

karambol » wrote:KejDzej, nisi bas primjer, al' tema je pruzanje podrske ex pa se moze protumaciti kao dobra namjera da losim primjerom popravis njen los dojam i otjeras joj strahove... No, ako je istina to kaj pricas jednog dana ces imati simbiozu ralja i postojnske jame i imat ces i baterije kojima ce traziti bakterije...
Ovo da sam 2003 bio zadnji puta kod zubara je istina ako sam dobre datume upisivao u tu tablicu. Možda ima neka druga kad sam bio na kontroli :mama:

Mislim za utjehu, vjerojatno ću skoro ići zubaru zbog tog komadića plombe što je nedavno otpala jer se bojim neke upale.

A kaj ja znam, stvarno nemam problema sa zubima i nekako ne mislim na to. Recimo za oči idem skoro svake godine ne kontrolu, tu imam osjećaj da se nešto mjenja pa pazim na to.

Evo sad zbog ovoga me počeo bolit zub. :rofl: bem' ti autosugestiju.
Leteća
babin nakurnjak

Post 09 Oct 2012, 21:04

E jebemu, Karl. Ne znam kak je sad s ovim bolonjezima, ali fakultet je nekad služio tome da piješ, jebeš i raspravljaš o bitku bistvovanja. E sad...
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 21:07

Leteća » wrote:E jebemu, Karl. Ne znam kak je sad s ovim bolonjezima, ali fakultet je nekad služio tome da piješ, jebeš i raspravljaš o bitku bistvovanja. E sad...
E sad je dvostruko duže od minimalnog + ograničenje da u nekom vremenu moraš skupiti neki broj bodova što više manje praktično onemogućava da iskoristiš tih 10 godina. Osim toga makar u mene imaju još jednu prepreku, kako se više zajebavaš cjena postaje zajebanija.

Sad su to nešto mjenjali al' recimo prošle godine je bilo čini mi se između 80kn i 250kn ECTS ovisi koliko jebeš, piješ i raspravljaš o bitku. :rofl:
Eks

Post 09 Oct 2012, 21:12

Karl Jozef » wrote:
Evo sad zbog ovoga me počeo bolit zub. :rofl: bem' ti autosugestiju.
:vidiga:

Inače, touching story. :D

Još osjećam krv u ustima, bemte živote. :gaah:
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 21:18

ex anais » wrote: Inače, touching story. :D
Samo da znaš ovdje je trebao ići neki fizičko emotivni smajlić. :zubo:
Još osjećam krv u ustima, bemte živote. :gaah:
Jel' to pun mjesec.
Leteća
babin nakurnjak

Post 09 Oct 2012, 21:25

Karl Jozef » wrote: E sad je dvostruko duže od minimalnog + ograničenje da u nekom vremenu moraš skupiti neki broj bodova što više manje praktično onemogućava da iskoristiš tih 10 godina. Osim toga makar u mene imaju još jednu prepreku, kako se više zajebavaš cjena postaje zajebanija.

Sad su to nešto mjenjali al' recimo prošle godine je bilo čini mi se između 80kn i 250kn ECTS ovisi koliko jebeš, piješ i raspravljaš o bitku. :rofl:
Prestrašno! Ili da ne velim, those EU bastards! :mad:

Dakle, kažu da sam studirala, ali ja se tog ne sjećam.

Dobro, sjećam se par boljih predavanja, rasprava o politici (još je bio Franjo aktualan, jelte :brukica: ) puno pive i općenito bivanja intelektualcem i akademskim građaninom. Uz to sam stigla i raduckat taman toliko da zaradim za solidan džeparac s kojim sam pokrivala svoje krpice, miso-juhu, pokoji koncerat i putovanje.

Ovo sad nema smisla.
Eks

Post 09 Oct 2012, 21:31

Karl Jozef » wrote: Samo da znaš ovdje je trebao ići neki fizičko emotivni smajlić. :zubo:
Zaboravila sam. Danas sam uživljena u svoju patnju. :o

:grli:
Jel' to pun mjesec.
Image
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 21:47

Leteća » wrote: Prestrašno! Ili da ne velim, those EU bastards! :mad:
Stvarno je. Što je najbolje uspjeva im povećava se broj diplomiranih, samo baš nisam siguran da je to ta razina.

U mojoj tehničkoj struci ljudi imaju kolokvije, recimo matematika. Nauče 10 tipova zadataka onda ih nauče riješiti 20 u 45 minuta i imaju 5. Možda je malo ružno govoriti iz moje pozicije ali eto. Ja znam da oni uopće ne kuže što su rješili.
Ovo sad nema smisla.
Ni meni. To nema smisla za ovako malo državu. Jednom sam vidio na TV je neki tip rekao da bi se kod nas recimo programeri trebali obučavati za Javu jer vani svi traže Javu bla bla bla. Meni je poticanje na to na razini veleizdaje.

Hrvatska je premala da bi se ljudi za išta specijalizirali. Moraju razumjeti u širinu, nemamo mi milijardu ljudi pa da možemo imati stručnjake za mužnju krava, svi trebaju imati pojma o svemu. Ne kužim od kud im ta bolesna ideja da uska specijalizacija čini čovjeka konkurentnim. Čini ga samo robom tog posebnog znanja.
Karlinjo

Post 09 Oct 2012, 21:49

ex anais » wrote: Zaboravila sam. Danas sam uživljena u svoju patnju. :o
Oprosti što ti oduzeh pozornicu. :zubo:

Zaboravio sam se malo.
Leteća
babin nakurnjak

Post 09 Oct 2012, 21:54

Ma, povećava se broj diplomiranih, ali diplome gube na važnosti. Nije to kao za bivše Austrougarske. :cerek:

Možda još prirodnjačke diplome imaju neku težinu, ali ove društvene su samo potvrda da znaš gnojit ako baš zatrereba. Ali u međuvremenu je došlo i do inflacije gnojitelja, pa sad ti budi pametan.
  • Information