UĐITE! (službeni chat)
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 38 times
Te su grupe gemišt svega i svačega. Koliko vidim, netko je mijenjao (tj. brisao) i nepromjenjive, predefinirane grupe. Bez kojih sustav ne može pa ih je ponovo stvorio, ovaj put s drukčijim oznakama. Pitanje je koliko se tu uopće može učiniti.
Što da radim s ljudima koji brišu grupe umjesto da brišu korisnike u njima, ha?
Boktepitaj što je tko u ACP-u radio, i kada. Didi to sigurno nije napravila. A tko jest - nemam pojma.
Te su grupe gemišt svega i svačega. Koliko vidim, netko je mijenjao (tj. brisao) i nepromjenjive, predefinirane grupe. Bez kojih sustav ne može pa ih je ponovo stvorio, ovaj put s drukčijim oznakama. Pitanje je koliko se tu uopće može učiniti.
Što da radim s ljudima koji brišu grupe umjesto da brišu korisnike u njima, ha?
Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 38 times
Ostavit ću zasad sve tako kako jest, ne usuđujem se ništa mijenjati bez plana i programa. Najprije treba precizno definirati koja prava treba imati grupa novoregistriranih (pisanje, poruke i slične stvari), a onda prilagoditi opcije.
Stitch
:sisa nadu iz pora i ritualno je posipa s vrha najvišeg brijega put vječnih odlagališta ljuckih slabosti:haram wrote:Abandon all hope, ye who enter here...
Inače, dajem časnu riječ da ću prestati s dvotačkama i početi pisati pune rečenice I marljivo učiti i raditi i biti dobar drug i sve.
- MmeTipfeler
Jebote! Nakon Aristotela i Sokrata, Rousseaua i Voltairea, sad je i Dante progovorio engleski. Vuka sam neki dan našla na Fejsu kao autora rečenice napisane na hrvatskome, a prevedene s engleskoga. Što je sljedeće?haram wrote:Abandon all hope, ye who enter here...
- MmeTipfeler
Čemu kuknjava? Pehfoglice, zar nemaš pristup na forum? Uvrštena si u grupu registriranih članova. U čemu je problem?haram wrote:O, kamon administrejšn, ak vas ovi preklinjući vapaji do sada nisu dirnuli, pionirska zakletva jednostavno mora
- MmeTipfeler
Što se tiče tehničkih "smetnji", predlažem da to raspravimo na temi o tehnikalijama, što mislite?
Dobro, evo onda u originalu:MmeTipfeler wrote:Jebote! Nakon Aristotela i Sokrata, Rousseaua i Voltairea, sad je i Dante progovorio engleski. Vuka sam neki dan našla na Fejsu kao autora rečenice napisane na hrvatskome, a prevedene s engleskoga. Što je sljedeće?
Ihr, die ihr hier eintretet, lasst alle Hoffnung fahren
Kaj? To je žensko? Kak znaš?MmeTipfeler wrote:Čemu kuknjava? Pehfoglice, zar nemaš pristup na forum? Uvrštena si u grupu registriranih članova. U čemu je problem?
what we've got here is failure to communicate
- MmeTipfeler
Koješta! Original glasi ovako: Lasst, die ihr eintretet, alle Hoffnung fahren! Gdje ti je ritam, gdje ti je pjevnost?haram wrote:Dobro, evo onda u originalu:
Ihr, die ihr hier eintretet, lasst alle Hoffnung fahren
Ozna sve dozna.Kaj? To je žensko? Kak znaš?
MmeTipfeler wrote:Čemu kuknjava? Pehfoglice, zar nemaš pristup na forum? Uvrštena si u grupu registriranih članova. U čemu je problem?
Nisam ja kukala, moj grijeh je teatralno nadovezivanje na multilingualnog Dantea.
Zaboga.Kaj? To je žensko? Kak znaš?
Kraa! To nije ritam paradnog strojevog koraka jurišnika, niti pjevnost minhenskih pivnica!MmeTipfeler wrote:Koješta! Original glasi ovako: Lasst, die ihr eintretet, alle Hoffnung fahren! Gdje ti je ritam, gdje ti je pjevnost?
Aha. Ak se prvo raspita kod ginekologa.Ozna sve dozna.
- MmeTipfeler
Jesi siguran?Quark wrote:zato jer ovo nije gej forum
- MmeTipfeler
Ma ne fali. Samo mi se svidjela ova Haramova pivnica.
Šifili! 
... i "haram" je sa malo "h" - stanje, a ne ime
zapravo, jednom davno mi je nakana bila suprotna... ali me pucalo da bi me neko mogao prepoznati ako stavim veliko "H"
... i "haram" je sa malo "h" - stanje, a ne ime
zapravo, jednom davno mi je nakana bila suprotna... ali me pucalo da bi me neko mogao prepoznati ako stavim veliko "H"
-
- Information
-