Euklida? Tući, popoku, šta drugo?
Ne znam, mlatni ga čim oćeš. Ne biraj.
Euklida? Tući, popoku, šta drugo?
Nema frke.Zekoslawa » wrote:Dobro je. Podržavam. Sad udri dok ja ručam. Udri, nemaj milosti, jes čula? Ako ne bude modar dok se vratim, ti si najebala.
Tek sad ovo vidim.
..a unda » wrote:
![]()
ovo je kao kad se ono, bore u blatu. aj vera, uleci i ti..
amo se kladit da ce se na kraju izgrlit i izljubit..![]()
..a unda » wrote:..e, unda lud. unda lud..pa da..nego kako..
sta mi je drago kvotat pametne ljudeeee. cek, di su? pa tu saaam![]()
dakle, bijase ovo prije desetak stranica. jos da se i vera skine malo da se izvalja u blatu, eh, di bi nam bio kraj..
..aj, majti, sviraj ono dugo..prestanak uzbune....mos i tri kratka..plovim krmom..
![]()
..jedino, nisma se nadao da ce to tako brzo. mislio sam barem jos dan, dva..
[/spoiler]Fakin janje.ex anais » wrote:
![]()
![]()
Al kako on stidljivo proviri s janjetinom, meni je to vrh svega ikad.![]()
Jesi dobre volje danas?:biometeo:
Opet se ona tješi.
Imam dojam da se jedina ti ni s kim ne družiš u to susjedstvu, ukruckac. Viš da su si svi drugi dobri.ex anais » wrote:
Joj.
Ja sam upravo shvatila da sam dobila kreštavu susjedu kojoj sve smeta.![]()
To je ona što je išla pit s bombašem i onim drugim šta ima zabranu pristupa nam.![]()
Eno sad nešto viče.
Tebi nije jasno? Aj ne laži. Znao si, ti si znao.
Zekoslawa » wrote: Opet se ona tješi.![]()
Shvati: jednoga dana više nitko neće imati posla s nama. Nitko, pa ni Karl. A to je onda zbilja dno dna.
Ovdi je sunce. Ae, al idu vrućine, sad će bit još veselije, ja sam se skroz opustila s ovim kišama i mislim da nikad neće doć paklene vrućine. Naravno, pametno sam sve naučila pa ono.elma wrote:Čak nisam toliko loše volje, koliko me glava boliPast će kiša uskoro, nadam se, a i ja ću se sad maknuti od monitora
Ja bih si na tvom mjestu od sobe napravila nekakav kao glazbeni studio, sa onom spužvom i svim, da se zaštitim od buke![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 6 guests