Ponedjeljak. Jej.
UĐITE! (službeni chat)
je, i ja si taman mislim - vidjelo me dvoje ljudi, znači zna se da sam bila na poslu. Sad bih mogla lijepo domeka, ostalima je ionako ponedjeljak, neće ni skontat da me nema do srijede negdje, kad pritisnu rokoviDjuroslava wrote:Dobro jutro. Digla sam se iz kreveta, umila, oprala zube i obukla. Došla sam na posao. Kupila 3 kroasana i napravila si kavu. Dva sam pojela, uskoro ću i kavu popit. Mogla bi sad doma ić.
Ponedjeljak. Jej.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Evo, samo za tebe.jevgenija wrote:di su šiške?!?!?!
I neki se onda čude zašto treba tuć radnike.Djuroslava wrote:Dobro jutro. Digla sam se iz kreveta, umila, oprala zube i obukla. Došla sam na posao. Kupila 3 kroasana i napravila si kavu. Dva sam pojela, uskoro ću i kavu popit. Mogla bi sad doma ić.
Ponedjeljak. Jej.
Evo, da si samo dvije sekunde ranije napravio ovaj super avatar i prozgodnio se ovako, moj bi prvi topik na ljubavi&ševi bio o tebiLord Byron wrote:
Evo, samo za tebe.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 804 times
- Been thanked: 1536 times
Ja sam sretno nezaposlen, radim kod kuće. Vi barem imate posao. 
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Kurcem po čelu, prije.Djuroslava wrote:I kako ih tučeš? Preko koljena pa po guzi ili?
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
pogledala sam sad članove i statistike. Beta i hekatonir su najveći spameri, klončče, eli i ja smo u zlatnoj sredini, imamo tri lurkera i tak.
Ta prva stranica članstva će jednoga dana biti povijesni dokumenat. I dokaz!
Ta prva stranica članstva će jednoga dana biti povijesni dokumenat. I dokaz!
Žemsko, koja se po potrebi žemskih vorumašica smatra muškinjom :bari pice:Gazda wrote: Ček, ti si žensko ili muško? A ako si prognanik, onda si prebjegao/la unutar ovog foruma. Što nisi. Dakle, izbjeglica si.
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Ajd' pošalji meni pm, može i bez slike, samo da vidim gdje mi je uopće pm.Gazda wrote:Ja još nisam poslao nikom pm ovdje. Vjerojatno zato jer su tu izbjeglice pa već imam sve slike sisa.
Ne snalazim se, glupo žensko, jebiga, a i lakiram nokte usput...
-
- Information
-