Noćašnji san
Zekoslawa » wrote:... Uglavnom, sanjala sam da je baja supermod na forumhaeru. Samo to.
da si pod stresomŠta sanjarica kaže na to?
rjesavala si neke isjue s nekim ko ti ej autoritet.Zekoslawa » wrote:Jel mogu ja reći šta sam popodne sanjala premda je tema za noćne snove? Uglavnom, sanjala sam da je baja supermod na forumhaeru. Samo to. Šta sanjarica kaže na to?
jesi je sanjala samo ono..ti citas forum i tamo baja ili si je vidjela? aklo si je vidjela, u kojoj situaciji, kako si doznala da je supermod?
Pa šta'š mi ti tu pomoći?baja wrote: da si pod stresom
Pa moglo bi biti istine u tome. Mora da su neki išjuzi iz djetinjstva, pa sam vidjela autoritete utjelovljene u baji. To mi je poruka da mi je mjesto na balavom kutku, da tamo riješim šta imam s bajom kad već nisam s onima s kojima je trebalo kad je trebalo. Ili to, ili mi se bude majčinski osjećaji, pa ću skoro na balavi kad nabavim beštiju...a unda wrote: rjesavala si neke isjue s nekim ko ti ej autoritet.sta drugo moze bit?
![]()
Gle, undo, znaš da se traumu ne imenuje i da dolazi samo u naznakama i obrisima. Naravno da je nisam trevila, niti smo razgovarale. To što je baja utjelovila, što god da jest, pojavilo se u obliku bajina imena ispisana crvenim slovima. Nakratko me obuzelo čuđenje, ono "Nu baja supermod". I to je sve.jesi je sanjala samo ono..ti citas forum i tamo baja ili si je vidjela? aklo si je vidjela, u kojoj situaciji, kako si doznala da je supermod?
E ne znam, mislim, obično sam pogađala tko će biti na vlasti i to, a za to ne treba biti puno vidovit. Ali onda bi bilo logično da sam sanjala kukuriku ispisanu crvenim slovima.
Vidiš...spada li to u emocionalnu prijevaru?Potjeh » wrote:
Jednom sam sanjao seks i probudio se s mišlju - jebote, što ću sad? Priznat ili ne priznat?
Ma, pitanje ti je suvišno. Svi frajeri i frajerice će ti reći - ne priznaj nikada. Čak ni kada te zateknu na djelu, reci da si se slučajno tu našao...Ja išao, ja pao...
Al' dobro...to je za drugi topik...
Ja se, pak, ne sjećam kada sam spavao bez sanjanja...filmovi za filmovima, 'vaki i 'naki...neke pamtim jer su fascinantni, a neke zaboravim za 2 i pol sekunde...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
karambol » wrote:
Čak ni kada te zateknu na djelu, reci da si se slučajno tu našao...Ja išao, ja pao...![]()
kako pao tako i upao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
sama si odgovorila:Zekoslawa » wrote: Pa šta'š mi ti tu pomoći?
Pa moglo bi biti istine u tome. Mora da su neki išjuzi iz djetinjstva, pa sam vidjela autoritete utjelovljene u baji. To mi je poruka da mi je mjesto na balavom kutku, da tamo riješim šta imam s bajom kad već nisam s onima s kojima je trebalo kad je trebalo.
jes' priznao?Potjeh wrote:Jednom sam sanjao seks i probudio se s mišlju - jebote, što ću sad? Priznat ili ne priznat?
jednom, na početku veze s mužem, sam sanjala da sam ga zatekla kako se grli s drugom i zveknula ga šakom
budimo se i kaže on meni da mu je netko u snu razbio zube
to me podsjeca na onu, sad sam se opet sjetio kolko je genijalna..karambol » wrote:
Vidiš...spada li to u emocionalnu prijevaru?![]()
Ma, pitanje ti je suvišno. Svi frajeri i frajerice će ti reći - ne priznaj nikada. Čak ni kada te zateknu na djelu, reci da si se slučajno tu našao...Ja išao, ja pao...![]()
Al' dobro...to je za drugi topik...
..
- nije bilo svitla, nisam vidila, pa sam pala
- a vidilo se past, a?
Vidoviti MilanEuklid » wrote:Pari da će ti vratit diplomski na doradu...
Sanjala sam da kasnim na avion i osjećaj da je jako važno da ne propustim let, a ništa mi nije išlo u prilog - ni pakiranje, ni promet, ni aerodrom koji se negdje izgubio
Sirija nam je objavila rat i sad masa Sirijaca maršira prema Zagrebu na čelu s Yasserom Arafatom, koji je u grad ušao preko baš mog balkona, jer mi vodimo mirovne pregovore, nas dvoje. A ja si mozgam kako ostat i jeben i pošten, nešto kao Švedska u drugom svj. ratu
Nema brige, smišljam plan 

mmm hot dreams, blueblue » wrote:s Yasserom Arafatom, koji je u grad ušao preko baš mog balkona. A ja si mozgam kako ostat i jeben i pošten
Ma, dobro je... njega je lako pretvoriti u Boba Marleya, ne? U snu mislim...blue » wrote: Ako i bude, ja se uglavnom snova ne sjećamImaš ti pravo - od svih potencijalno dobrih snova, ja Yassera Arafata zapamtim
-
- Information
-