A samo baniranje ne pomaže, uvijek moš' čitati ili otvoriti npr. jednokratni nik ili tako nešto
soory nemam nade
i još jedna babakukuriku » wrote:još jedna baba za isto.
ex, man se foruma svih vrsta, PICK LIFE!
Ne znam gdje si mod al eto - cestitam.ex anais » wrote:Prestanite me nuditi.![]()
A jebatga, šta je tu je, neću forumirati nego moderirati i bit će ok. Valjda.![]()
Idem se uspavat serijom inače ću plakati u jastuk.
Obje. The more the merrier.Zekoslawa » wrote:Koga ti to zoveš, Mortišu ili exaču?
Zec, mani se tog alkohola što si ga se dočepala.
Ah tako, nisi je trevila. Mora da se već javila kakva apstinencijska kriza.Zekoslawa » wrote:Muči ti tamo, babetino znatiželjna. Ja nisam trevila Eksaču ima ravno mjesec dana.
Ti znaš da sam već objašnjavala ovdje da treviti ne znači ševiti?Karl Jozef » wrote: Ah tako, nisi je trevila. Mora da se već javila kakva apstinencijska kriza.Drugi su je trevili dok ti nisi pazila.
Pa eZekoslawa » wrote: Ti znaš da sam već objašnjavala ovdje da treviti ne znači ševiti?
Pa kako se kaže ono kad se majmuni ... treve, timarenje, ... što već. Uglavnom ono kad traže buhe jedno po drugome.Zekoslawa » wrote:Pa kad se treviš, onda se ne nalaziš, nego se slučajno treviš. A jel te kad štogod potrefilo? E to ti znači treviti. I nema veze s lickanjem i grickanjem i šta su već neki ovdašnji izopačeni umovi ovdje pomislili.
Štono kažu, živi bili pa pročitali.E sad, tko je trevio eksaču (u bilo kojem značenju), tko nije... Najbolje da ona nama to sama kaže kad se vrati nakon jednomjesečnog izbivanja. Vjerojatno sada još slaže dojmove.
Neću, ne brini.Zekoslawa » wrote:Znaš šta, ja idem leći, a ti ako treviš eksaču, reci joj da navrati. I nemoj nikome reći da si je trevio jerbo džentlmen nikad ne trkelja o trevljenju.![]()
Pok!
Avatar joj pravi, kažeš? Sve ostalo aj nekako, ali da mi tamo na Religiji drugima avatare pravi...ex anais » wrote:Niste normalni.![]()
Je, je, stalka me, laže, bio je na nekoj temi, sad se više ne sjećam kojoj, došao treviti neku tamo što je napisala nekakav oglas.Stavio je i
smajlić, a možda joj i avatar i pravi, vara te, Zec.
![]()
Sad kad sam unijela pomutnju... šta je novo, ništa, rifrešala sam status vječnog studenta.![]()
Vidimo se za mjesec dana.![]()
ex anais » wrote: Je, je, stalka me, laže, bio je na nekoj temi, sad se više ne sjećam kojoj, došao treviti neku tamo što je napisala nekakav oglas. Stavio je ismajlić, a možda joj i avatar i pravi, vara te, Zec.
Znači F5 još uvijek radi.Sad kad sam unijela pomutnju... šta je novo, ništa, rifrešala sam status vječnog studenta.![]()
E to već zvuči kao časna i pristojna radnja.Potjeh wrote:Mi ovdje dole kažemo trefiti.
Zekoslawa wrote: Avatar joj pravi, kažeš? Sve ostalo aj nekako, ali da mi tamo na Religiji drugima avatare pravi...
I dotična nije bila s Religije bila je s LJESa. 
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests