UĐITE! (službeni chat)
- Beta ženka
OK, sad sam gore ispod "phpBB" pročitala "creating communists" 
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Al bilo je misread.jevgenija wrote:![]()
![]()
![]()
još jedan lajk na forum
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- Beta ženka
Hear, hearPješčana wrote:ma, na e mail temi je dio već pobrisan, koliko vidim.
no, više nije ni bitno.
azil imam, boli me
Podržavam!jevgenija wrote: dok nogata ima noge da ih širi, ima prostora za izmjene u grafiki i ostalim ikama![]()
Kakav sad trep, jepoteja?!Vodena wrote:dajte mi trep smajlić pliiiz!!!
Kak da skužim?Tupa sam i glupa pod pritiskom. Idiot prvog pristava.
Odoh s djetetom u park, kad se vratim.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Valjda misliš afroamerikanci 
Pa zanima me da li je ovo privremeni ispušni ventil dok se tamo ne smije/ne želi/nešto treće trkeljat ili je ovo forum na kojem mislite ostat?
Ili, misli li se iko tamo vraćat, ako misli - misli li se netko još borit da onaj forum postane, kako da kažem, uljudniji?
Pa zanima me da li je ovo privremeni ispušni ventil dok se tamo ne smije/ne želi/nešto treće trkeljat ili je ovo forum na kojem mislite ostat?
Ili, misli li se iko tamo vraćat, ako misli - misli li se netko još borit da onaj forum postane, kako da kažem, uljudniji?
Happy Easter!
- Lord Byron
Dobro jutro i tako toDjuroslava wrote:Ili, misli li se iko tamo vraćat, ako misli - misli li se netko još borit da onaj forum postane, kako da kažem, uljudniji?
Moj problem je da u ovakvim situacijama uvijek ostanem negdje u sredini, pa mi obje strane podjednako spominju rodbinu
Ne znam je li to svetogrđe ovdje napisati (IMHO, trebalo bi ne biti): meni je Forum drag i meni fali i meni je žao zbog svega ovoga. Ali, drag mi je i fali mi i žalim za onim forumom gdje se s čitalo, pisalo, nadmudrivalo i (ne)slagalo s užitkom, a ne s nelagodom.
Nisam siguran što će i kako će biti.
Zalagao se svatko za sebe kako se znao i umio sam. Ne svaki put za sebe, bilo je češće za druge, ali svatko je radio onako kako je sam znao.Lord Byron wrote:ne vidim načina ni za "borbu" ni za "zalaganje"
E sad, ako se složimo da nam je tamo u nekom trenutku bilo lijepo, a meni je bilo i meni fali, ako se isto tako složimo da ovi ljudi koji jesu nešto pokušavali imaju ponešto soli u glavi, ja ipak vjerujem (I have a dream!) da kad bi se zajedničkim snagama oko nečeg složili da bi to moralo imati nekakvog efekta.
I da, sad upadam u ono 'klika'. Ali nije. Klika je slijepa. Ova mi se čini da dobro vidi, samo se nije dobro snašla. Ili nije iskoristila sav svoj potencijal. Kad se male ruke slože i te spike - samo ako hoće?
Happy Easter!
- Lord Byron
Možda je neprilično ispisivati ozbiljne plahte usred općeg tuluma
, ali takav mi je horoskop.
Svi dosadašnji odlasci na druge forume koje sam vidio (a vidio sam ih nekoliko), ili uspostava novih foruma, pali su na dvjema istim forama: vjeri u "oslobođenje", "revoluciju" i tako to, i na vječitom pretresanju Foruma.hr. Onako, ljudi se ufuraju u "e, sad ćemo mi napraviti forum koji će biti slobodan, savršen, super i duper" - pa se zajebu
. Posebno se lako "izgori" na vječitom "virenju preko ograde" i komentiranju svega što se događa "tamo".
Konačno, u svekolikoj opijenosti stečenom slobodom, olako se zaboravi da je nazivanje nekoga "zgsroljom" potpuno isto kao i kvalificiranje nekoga paranoikom koji se treba liječiti - ironično, upravo se tako daje legitimitet svemu što (nam) je tamo izgovoreno.
Ono što razlikuje ovaj odlazak (ako je to uopće odlazak, rekao sam da ne mislim da sam od tamo otišao trajno) je bitnobitno veći "forumaški potencijal" ljudi koji su utihnuli. Po nekoj mojoj procjeni, radi se o ljudima koji ukupno "teže" između 150 i 200.000 postova - i to ne "bokich, pozz, awww" postova. Taj potencijal se jednostavno ne može ignorirati i "pokriti" nekakvim ogromnim brojkama "imam 25 cm", "iomam 15 godina i ševim se k'o štuka", "imam 120 godina i nevin sam" forumaša.
Sorry na nedjeljnom pilanju - imajte razumijevanja za skribomana u apstinencijskoj krizi.
Svi dosadašnji odlasci na druge forume koje sam vidio (a vidio sam ih nekoliko), ili uspostava novih foruma, pali su na dvjema istim forama: vjeri u "oslobođenje", "revoluciju" i tako to, i na vječitom pretresanju Foruma.hr. Onako, ljudi se ufuraju u "e, sad ćemo mi napraviti forum koji će biti slobodan, savršen, super i duper" - pa se zajebu
Konačno, u svekolikoj opijenosti stečenom slobodom, olako se zaboravi da je nazivanje nekoga "zgsroljom" potpuno isto kao i kvalificiranje nekoga paranoikom koji se treba liječiti - ironično, upravo se tako daje legitimitet svemu što (nam) je tamo izgovoreno.
Ono što razlikuje ovaj odlazak (ako je to uopće odlazak, rekao sam da ne mislim da sam od tamo otišao trajno) je bitnobitno veći "forumaški potencijal" ljudi koji su utihnuli. Po nekoj mojoj procjeni, radi se o ljudima koji ukupno "teže" između 150 i 200.000 postova - i to ne "bokich, pozz, awww" postova. Taj potencijal se jednostavno ne može ignorirati i "pokriti" nekakvim ogromnim brojkama "imam 25 cm", "iomam 15 godina i ševim se k'o štuka", "imam 120 godina i nevin sam" forumaša.
Sorry na nedjeljnom pilanju - imajte razumijevanja za skribomana u apstinencijskoj krizi.
-
- Information
-