Bačkizagre stuhpa šeja
-
visekratni klon
..a unda » wrote:i jos onda zicamo donat, nek stavlja banere di oce, samo neka plati neke linkove, severe, usluge..
Sad tek vidim da si dole pisao. Sumnjam da će ti odgovoriti i da će biti uspjeha, ali ajd, podržavam.
-
visekratni klon
Pa bilo bi ok. Mi bi bili opušteniji svakako. Doduše, nisam sigurna koliko je to pametno jer bi imali iluziju da smo zaštićeni, a ovako i onako svašta je ovdje rečeno i kad nije bilo te iluzije. A svatko se može registrirati, a admini nemaju vremena tog svakog provjeravati jer ih skoro ovdje i nema...a unda » wrote:..a sta, mislim.. isti nam je kua. jedino ovako, malo..vidimo ko je bio, sta, kako je, sa ima..
..ono, nema dzabe jebiga. pa kenedi je jos rekao..ne sizi, prijavi se, registriraj se..
..ma.. nema iluzije, nema zasticenosti, samo neka se on prijavi. lako cemo poslije za sve.. samo neka registracija bude pohranjena u kucicu, eto.visekratni klon » wrote:
Pa bilo bi ok. Mi bi bili opušteniji svakako. Doduše, nisam sigurna koliko je to pametno jer bi imali iluziju da smo zaštićeni, a ovako i onako svašta je ovdje rečeno i kad nije bilo te iluzije. A svatko se može registrirati, a admini nemaju vremena tog svakog provjeravati jer ih skoro ovdje i nema.
Zasto mislite da ga nece podrzavat MK
Po meni ga tamo dosta njih podrzava, a jedan je vec izasa sa svojim imenom i prezimenom 
-
visekratni klon
Čitali smo prve komentare. Meni su bome zvučali kao ono "ajde, ajde, drago nam je da si tu, ali muči i piši dalje, ne bi mi sad tu nešto...", ali je, kasnije se javilo nekoliko koji podržavaju.miky0 » wrote:Zasto mislite da ga nece podrzavat MKPo meni ga tamo dosta njih podrzava, a jedan je vec izasa sa svojim imenom i prezimenom
..ovo je idealna prilika da se i laburisti ukljuce i podrze judolina.. jel moze lesar tu sta pomoc? ima tu marketniskog potencijala.miky0 » wrote:Zasto mislite da ga nece podrzavat MKPo meni ga tamo dosta njih podrzava, a jedan je vec izasa sa svojim imenom i prezimenom
..ja cekam curkovicku da se pojavi. e, onda, aj ca.. adio pameti definitivno.visekratni klon » wrote:
Čitali smo prve komentare. Meni su bome zvučali kao ono "ajde, ajde, drago nam je da si tu, ali muči i piši dalje, ne bi mi sad tu nešto...", ali je, kasnije se javilo nekoliko koji podržavaju.
dugo sam razmišljala što napisati, upitati.
mislim da ću se ipak zahvaliti na komplimentu
-
visekratni klon
..a unda » wrote: ..ovo je idealna prilika da se i laburisti ukljuce i podrze judolina.. jel moze lesar tu sta pomoc? ima tu marketniskog potencijala.
..a unda wrote: ..ja cekam curkovicku da se pojavi. e, onda, aj ca.. adio pameti definitivno.![]()
Ali što bi ona radila tamo?
E vidi stvarno, a moga bi poslat mail lesaru da razmisli o ukljucivanju u ovu temu, mada ovako na prvu, ne vidim razlog zasto bi se tu mi isli mijesat..a unda » wrote: ..ovo je idealna prilika da se i laburisti ukljuce i podrze judolina.. jel moze lesar tu sta pomoc? ima tu marketniskog potencijala.
Pogledaj mi datum prve prijave.....a unda » wrote:..deset postova je tamo danas napisao. ko zedan na planinskom izvoru.
i sta ce sad..il ce se promijenit il..sta?
ocemo oklade? ja mu dajeeem.. tesko mi je sad vremenski rec.. 300 postova? ..a? 300?![]()
i kad ga je odbanalo..deseti travnja.![]()
@Ex: jesil ti to meni htjela neš peemat pa si se predomislila ili haluciniram?
Da je vidim reko bi joj: "A oklen ti, mala? Jesil si se ti to jope izgubila brez mobitela, a?
miky0 wrote:
E vidi stvarno, a moga bi poslat mail lesaru da razmisli o ukljucivanju u ovu temu, mada ovako na prvu, ne vidim razlog zasto bi se tu mi isli mijesatne radi se o radnickim pravima, istina je da se radi o kozi s drzavne sise koja nema pametnije kako potrosit svoje vrijeme, vec ga upraznjava citajuci forume
, i ulazit u sukob s drzavnim aparatom. Ne virujem....a mozda me politicko angaziranje lansira medju politicke zvijezde bududcnosti
![]()
Možda bolje pitaj Vukšića oće li nas podržat ako mu kupimo muški model naočala i ošišamo ga ko dečka...
Ma, volim ja Vukšića, al nisam mogo odolit...
Ok, poslat cu mail doticnom, al cu preskocit boldanojudolino » wrote:
Možda bolje pitaj Vukšića oće li nas podržat ako mu kupimo muški model naočala i ošišamo ga ko dečka...
Ma, volim ja Vukšića, al nisam mogo odolit...
Sta mislite, jeli ok poslat mail coviku danas (vikend?) ili u ponedjeljak?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
neb ja ćurki davala sekunde u medijskom zraku jer dobija na važnosti a ne zaslužuje ga ni dihat
kurvanjski avatar, a
Ne slazem se, judolino ima potpuno pravo glupaci rec da se za nase novce ponasa u skladu ocekivanja naroda koji ju hrani.
- Donna Sole
govorila sam o ćurkovićki
a kad spominješ pravobraniteljicu, dapače...
kurvanjski avatar, a
A sta je curkovicka napravila? Nisam u tokuChilimama » wrote:govorila sam o ćurkovićki
- Donna Sole
ništa, bogati, miki, čitaj gore
neko je rekao da što bi ćurkovićka radila u studiju pa je judo rekao da bi je pitao što bi bez mobitela i tako to ...i sad si mene navukao da radim ono što judi savjetujem da ne radi tj da joj ne daje prostora
neko je rekao da što bi ćurkovićka radila u studiju pa je judo rekao da bi je pitao što bi bez mobitela i tako to ...i sad si mene navukao da radim ono što judi savjetujem da ne radi tj da joj ne daje prostora
kurvanjski avatar, a
E jebga, to se dogadja kad cita(s)m letimicno, a misli(s)m da sam popija svu pamet ovog svitaChilimama » wrote:ništa, bogati, miki, čitaj gore
-
- Information
-