Znam.Zekoslawa » wrote:Moš ti iz Zadra, ali neće Zadar iz tebe.
Kako me živcira...
Mislim da su Eowyn i Pješčana.ex anais » wrote:
Koje? Bara i?![]()
Pa si se naša s nama družit.Kad jednom dođem u Split, prošetat ćemo te ja i Zec.
Kao zaštitarke.
Moguće, moguće. Ja znam samo da je Perz tvoje visine. I da je Bara niža. I da je unda Mortišine visine. I da je Zec undine visine. A Karl je viši od svih nas.
Da, to mi je ostalo u sjećanju jer sam se nešto zamislio i pogledao u pod i vidio štikle. I onda mi ništa nije bilo jasno jer kad pogledam gore opet je taj ko nosi štikle niži od mene. Postupak sam ponavljao nekoliko puta i zaključio da je to stvarno istina. Nije baš da se često događa. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Qurac si moj ti gledao u pod bezveze. Gledao si isto di i ja..MightyMe » wrote:Da, to mi je ostalo u sjećanju jer sam se nešto zamislio i pogledao u pod i vidio štikle. I onda mi ništa nije bilo jasno jer kad pogledam gore opet je taj ko nosi štikle niži od mene. Postupak sam ponavljao nekoliko puta i zaključio da je to stvarno istina. Nije baš da se često događa.
'if you fall, i'll be there' (floor)
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
O čemu vi tu pričate i jel se bar neko s nekim pojebo?
Ma ne rugan se, meni drago da takvi postoje. Znači idući put ćemo bit jednako visoki, jel?Éowyn » wrote:Samo se ti rugaj nama hobitima:spremastikleod13cmzaiduciput:
Euklid wrote: Qurac si moj ti gledao u pod bezveze. Gledao si isto di i ja..
Kako san zna da ćeš uletit s ovin. Nije, ja san fino odgojen, sluša san šta je pričala. A i bia je mrak.
E to. 
U busu su se sklupčam, okrenem na bok i zaspem. Dobro, ne zaspem ako ljudi kraj mene imaju previše kose, ali to je neka druga priča.
Za spavanje u avionu sam malo previše uzbuđen ili zbog hrane ili zbog pogleda ili zbog gledanja krila kako idu gore dole dok su turbulencije.
Iako sam zadnji put zaspao na par minuta, bilo je jako, jako rano.
U busu su se sklupčam, okrenem na bok i zaspem. Dobro, ne zaspem ako ljudi kraj mene imaju previše kose, ali to je neka druga priča.
Za spavanje u avionu sam malo previše uzbuđen ili zbog hrane ili zbog pogleda ili zbog gledanja krila kako idu gore dole dok su turbulencije.
Iako sam zadnji put zaspao na par minuta, bilo je jako, jako rano.
Ja zaspim u svemu sto se krece.
Jake turbulencije sam osjetila samo jednom. Tada se vruci caj razlio po meni i po sjedalu, a ja sam razmisljala samo o tome kako sam jako gladna i kako ne zelim umrijeti prije nego sto se posteno najedem.
Iz nekog razloga uvijek budem gladna u avionu i uvijek pojedem bas sve sto mi daju.
Sad mi se bas putuje negdje
Jake turbulencije sam osjetila samo jednom. Tada se vruci caj razlio po meni i po sjedalu, a ja sam razmisljala samo o tome kako sam jako gladna i kako ne zelim umrijeti prije nego sto se posteno najedem.
Iz nekog razloga uvijek budem gladna u avionu i uvijek pojedem bas sve sto mi daju.
Sad mi se bas putuje negdje
Desire makes slaves out of kings.
-
- Information
-