UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
jevgenija

Post 18 Sep 2011, 10:18

Djuroslava wrote:trkelj
jutar, sunašce!!!! :cerek:

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
aisling

Post 18 Sep 2011, 10:22

jevgenija wrote: jutar, sunašce!!!! :cerek:
Jutro drugarice :)

Trkelj ne priznam. Ako pišem idiotarije, onda mi reci da pišem idiotarije. Za trkelj te mogu prijavit samo za offtopic. :visi:

Mislim, mogu ja pričat o laku za nokte na sobove, nije bed, i planirat kako djeda mraza povuć za bradu, al me nešto drugo sad muči. Jel da to rješavam negdje drugdje ili mogu i ovdje? Meni se nekad treba nacrtat, pogotovo nedjeljom :)
Happy Easter!
jevgenija

Post 18 Sep 2011, 10:29

Djuroslava wrote: Jutro drugarice :)

Trkelj ne priznam. Ako pišem idiotarije, onda mi reci da pišem idiotarije. Za trkelj te mogu prijavit samo za offtopic. :visi:

Mislim, mogu ja pričat o laku za nokte na sobove, nije bed, i planirat kako djeda mraza povuć za bradu, al me nešto drugo sad muči. Jel da to rješavam negdje drugdje ili mogu i ovdje? Meni se nekad treba nacrtat, pogotovo nedjeljom :)
samo te pozdravljam, stoga trkelj. Pardoniraj :zubo:

vezano uz tvoje postove, de mi neki mail, nemrem nigdje nać tvoj, da ti pošaljem self explanatory stvarčicu?
Lord Byron

Post 18 Sep 2011, 10:31

Djuroslava wrote:I da, sad upadam u ono 'klika'. Ali nije.
Objeda o "kliki", "ekipici" i "snobovima" je jedan od temeljnih zajeba "druge strane". Kao prvo, za kliku je pootrebno istomišljenišvo - a među ljudima koji su nezadovoljni ima napretek onih koji se međusobno temeljito ne slažu (hvala nebesima na tome - to i jest pogonsko gorivo dobre rasprave).

Kao drugo, nakon etiketa "klika", "osobni interesi", "snobovi" i tako to, nema više prostora za razgovor. Može(š) se samo polomiti razuvjeravajući ljepitelje etiketa, ali zašto bi čovjek gubio vrijeme na to?

Nisam siguran da se ovdje male ruke mogu složiti. Ponavljam brojku, radi se o dvjestotinjak tisuća postova na koje "druga strana" posprdno odmahuje rukom i "ljubazno" ih preusmjerava na neki drugi forum. Ja stalno ponavljam: ne radi se o zahtijevanju statusa Svete Krave (to je ionako zauzeto :D), nego o principu "frequent flyera".

Ja sam pokušao postaviti temu "Kamo ide forum?", jer mislim da bi bilo dobro da netko čiji forum doista jest (a to, koliko znam, nisu ni admini ni modovi), kaže što zapravo strateški želi. Ako je naglasak na hrpi "potpisujem" postova jer to nosi klikove i novac, to je sasvim u redu - samo, bilo bi lijepo to znati pa ne biti u situaciji gdje ti se svi smiju jer se nešto trudiš.
Gazda

Post 18 Sep 2011, 10:32

Vodena wrote:Kak da skužim tko je tkoooo? Ja sam ozbiljna žmk! :tuzni: Tko je macola? Isuse, kak da se postavim? Jesam sa svima ok? :misli:

Jel vrli gazda?

Ak je, dužan mi je 1500 kn za advokaturu. Po najnižoj tarifi. :raspa:
Prijavio sam ti post zbog nepoznavanja mog lika i djela :mad:

Kaznu možeš isplatiti u vulvi ili u novcu :mad:
Gazda

Post 18 Sep 2011, 10:36

Lord Byron wrote: Ja sam pokušao postaviti temu "Kamo ide forum?", jer mislim da bi bilo dobro da netko čiji forum doista jest (a to, koliko znam, nisu ni admini ni modovi), kaže što zapravo strateški želi. Ako je naglasak na hrpi "potpisujem" postova jer to nosi klikove i novac, to je sasvim u redu - samo, bilo bi lijepo to znati pa ne biti u situaciji gdje ti se svi smiju jer se nešto trudiš.
Kamo ide? Pa kume, misliš li ti da oni sami to znaju? To ti je kao da pitaš Jacu "gdje vidite Hrvatsku za 5 godina?". U najboljem slučaju, dobit ćeš odgovor "u EU i prosperitetu". Nemaju pojma. Jednostavno, jedan ego je povukao drugi ego, taj treći, i sad imaš situaciju gdje hrpa ljudi koji smisao svog bitka nalaze u moderatorskoj "funkciji" postoje radi sebe i daju sami sebi važnost "borbom" sa "zločestim" forumašima. Da na forum.hr ikad dolazi vlasnik, možda bi i vidio što se događa i potjerao luđake, ali njemu se jebe dok god je broj klikova takav kakav jest. Meni je svejedno hoće li kritična masa biti ovdje ili tamo, dok god se ne moram autocenzurirati.
aisling

Post 18 Sep 2011, 10:40

Broj klikova - zamisli ovo:
Tjedan dana šutnje, jedan dan urnebesnog postanja, pa opet tjedan dana šutnje, pa opet jedan dan urnebesnog postanja. Misliš da se ne bi odrazilo na broju klikova i da se ne bi lijepo vidjelo kako linija ima peekove?
Happy Easter!
jevgenija

Post 18 Sep 2011, 10:43

Lord Byron wrote:trkelj.
:cerek:

jutar, zlato kokošino!!!! :mirko:
Lord Byron

Post 18 Sep 2011, 10:45

Djuroslava wrote:Broj klikova - zamisli ovo:
Ne možeš ti šutit koliko mawapwawa17 može klikat. :)
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 614 times
Been thanked: 954 times
Post 18 Sep 2011, 10:45

Dobro jutro. :)

Što se tiče virkanja, virkam i virkat ću. Dok mi modovi u svojoj beskrajnoj mudrosti ne udijele permu, i pisat ću ondje. Ali to uopće ne znači da ovaj forum shvaćam kao rezervu. Ne, ovo će biti malo intimnije, skrovitije mjesto, možda prilika da se drukčije izrazim i otkrijem neku od 49 preostalih glava. :D

Ovdje ću moći vidjeti i one koji više ne mogu pisati ondje, što mi je također bitno. Vežem se za ljude, jebiga. I počnu mi faliti. Možda ih s vremenom bude mnogo više nego što mislimo, jer ne vjerujem da će se išta promijeniti. Sve je to isti modus operandi. Čovjeka najbolje prokužiš kad mu daš pendrek i pištolj.

Ali to ne znači da ovu oazu koja sve ljepše izgleda :) ne možemo iskoristiti za pristojan bojkot. Budem li svoju skribomansku strast mogao utažiti ovdje - pridržavat ću se pravila koje utvrdimo. Vjerujem da to vrijedi i za druge. No uopće ne mislim da se Trkeljanje mora ugasiti. Samo treba prikupiti dovoljan broj ljudi.
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 10:54

klonka wrote:ljudi, vi ste svjesni da ce nam vrrrlet ovdje umrijeti od tuge? ima premalo idiota za kvalitetno trolanje.
Kaže stara narodna poslovica, ne treba zvati idiote na forum. Dođu sami. :zubo:

Treba im samo dati malo vremena.

Inače, mnijem da na phpBB-u nema kartona. Jednom kad krene moderiranje, morat će to biti old-school stuff: opomene, razgovor, eventualno zaključavanje ili brisanje. Što smatram da je OK; kartoni samo potiču moderatorsko izdrkavanje. A ovdje smo upravo zato da se ne bismo izdrkavali. :D
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 10:56

Zaboravih pitati - kako će se ovo financirati? Treba plaćati članarinu? :D
Potpisi su za budale.
Lord Byron

Post 18 Sep 2011, 11:02

Lastan wrote:Jednom kad krene moderiranje, morat će to biti old-school stuff: opomene, razgovor, eventualno zaključavanje ili brisanje.
To prolazi samo u slučaju razmjerno malog broja ljudi.

Osim toga, stavio bih neke novce na "prosvjetiteljske" upade koji bi trebali dokazati da nema drugog načina vođenja foruma doli treniranja strogoće :D.
aisling

Post 18 Sep 2011, 11:04

Ma jebite se :(

Svaku nadu mi morate uništit. Idem brisat pod kad sam ga već namočila.
Happy Easter!
rh4ps0dy

Post 18 Sep 2011, 11:05

Lord Bajron moj je heroj. :cerek:
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 11:06

Ja sam u životu samo jednog forumaša permabanirao. Loš sam moderator. :(
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 11:11

Lord Byron wrote:To prolazi samo u slučaju razmjerno malog broja ljudi.

Osim toga, stavio bih neke novce na "prosvjetiteljske" upade koji bi trebali dokazati da nema drugog načina vođenja foruma doli treniranja strogoće :D.
Ne mogu si naći avatar, ali valjda mogu barem boju. Dosta je bilo utapanja u masi! :usama:

Inače, ova velika lista smajlića neće moći ostati ovako. Previše skrolanja do dna samo da bi se lupilo “submit”.

Daklem, što sam htio reći… ajd, postoji i na phpBB-u baniranje; nije da su modovi posve nemoćni. Ali u svakom nam slučaju valja moderirati “odozdo”. Može se to, ako se trudimo pristojno ponašati, čak i ako nam dođu vojske trolova.
Gazda

Post 18 Sep 2011, 11:12

ja sam dijelio kartone za japanke i banao jednog gejpedera. :cri:

Bajrone, nemoj biti seronja i ljudima unaprijed ubijati entuzijazam. Ako se stvari i odviju kako predviđaš, tvoje copranje u ovom trenutku neći to spriječiti. ;)
Lastan

Post 18 Sep 2011, 11:16

Lord Byron wrote:Objeda o "kliki", "ekipici" i "snobovima" je jedan od temeljnih zajeba "druge strane". Kao prvo, za kliku je pootrebno istomišljenišvo - a među ljudima koji su nezadovoljni ima napretek onih koji se međusobno temeljito ne slažu (hvala nebesima na tome - to i jest pogonsko gorivo dobre rasprave).
Slažem se s tobom. :zubo:
Kao drugo, nakon etiketa "klika", "osobni interesi", "snobovi" i tako to, nema više prostora za razgovor. Može(š) se samo polomiti razuvjeravajući ljepitelje etiketa, ali zašto bi čovjek gubio vrijeme na to?
Pa etikete tome i služe. Jednom kad nekoga obilježiš, više ne moraš ništa argumentirati jer je etiketa argument sama po sebi. Jest ad hominem, ali je i argumentum. Budali dosta.

Ajoj, opet etiketa. :D
Nisam siguran da se ovdje male ruke mogu složiti. Ponavljam brojku, radi se o dvjestotinjak tisuća postova na koje "druga strana" posprdno odmahuje rukom i "ljubazno" ih preusmjerava na neki drugi forum. Ja stalno ponavljam: ne radi se o zahtijevanju statusa Svete Krave (to je ionako zauzeto :D), nego o principu "frequent flyera".

Ja sam pokušao postaviti temu "Kamo ide forum?", jer mislim da bi bilo dobro da netko čiji forum doista jest (a to, koliko znam, nisu ni admini ni modovi), kaže što zapravo strateški želi. Ako je naglasak na hrpi "potpisujem" postova jer to nosi klikove i novac, to je sasvim u redu - samo, bilo bi lijepo to znati pa ne biti u situaciji gdje ti se svi smiju jer se nešto trudiš.
Budući da te još ne mogu parcijalno banirati s PŽK-a :D, reći ću ti što ja želim: mjesto na kojemu se možemo malo zezati, malo ozbiljno razgovarati.
No najbitnije je da nitko od nas ne bude u pravu samom činjenicom da je admin, mod ili sv. Krava™.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 11:17

Icuce! :cerek:

Ovaj forum ima prikaz postova nastalih dok pišeš odgovor, pa da nas ne piše osmero istu stvar u isto vrijeme. :cerek:
dimnjak

Post 18 Sep 2011, 11:19

jihaj! desno je opet desno, a lijevo je opet lijevo :cheer:

onog trena kad "osoblje" foruma zaboravi da je tu zbog forumasa i da bez forumasa nema foruma, kao i da forumasi cine (kvalitetan) forum, tog trena forum pocinje propadati. ili bilo koja komjuniti zajednica.

majkomoja koliko skrolanja do send.. :visi: :D

aaaa i ovaj forum ima: dok se pisali post, postano je xy postova. procitajte ih. pa ako je navala, nemres 5 minuta poslat post :cerek:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Post 18 Sep 2011, 11:26

Lastan wrote:Ne mogu si naći avatar, ali valjda mogu barem boju. Dosta je bilo utapanja u masi! :usama:
Ni ja, valjda za tu opciju moram napisati 53.275 postova. :D

A baš sam htio zalijepiti jednoga malca koji me dugo već predstavljao nije. :zubeki:
Potpisi su za budale.
Lastan

Post 18 Sep 2011, 11:26

dimnjak wrote:aaaa i ovaj forum ima: dok se pisali post, postano je xy postova. procitajte ih. pa ako je navala, nemres 5 minuta poslat post :cerek:
Jel ona mene zajebava? Ha? :D
Lastan

Post 18 Sep 2011, 11:28

Hekatonhir wrote:Ni ja, valjda za tu opciju moram napisati 53.275 postova. :D
Ne, ja doslovno ne mogu naći svoj avatar.
Sličica Lastana nalazi se tko zna gdje; mogao bih je skinuti s bivšeg foruma da nisam baniran.
A ne dâ mi se sad opet izrezivati.
dimnjak

Post 18 Sep 2011, 11:31

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
  • Information