Predobro.elma wrote:ima i neka slika sa snjeguljicom i piše "wake up, bitch. it's time to study"
tako nešto
to sam si mislila isprintati, ali sam bila prelijena
Pa trenutno mi je jako zanimljivo. Obično mi prestane bit zanimljivo pred ispite jer mi na nos izlazi, ali da, još mi je super jako ekstra zanimljivo. Zato jer je to tako predivno.elma wrote:majti, tebe i dalje zanima (možda čak još i više nego prije?) to što studiraš otkad studiraš ili ti se smanjio interes?
baš sam nešto razmišljala ;elma: ovih dana pa pitam...
Mislim da sam nable trebala samo u Schroedingerovoj jednadžbi. Ili sam ih samo tamo zapamtila jer mi se neobično zamjerila.MightyMe wrote:Mene najviše inspiriraju ljepote onoga što studiram. Na primjer:
da, vidiš, to je super.MightyMe wrote:
Pa trenutno mi je jako zanimljivo. Obično mi prestane bit zanimljivo pred ispite jer mi na nos izlazi, ali da, još mi je super jako ekstra zanimljivo. Zato jer je to tako predivno.
A ritual prije učenja mi se sastoji u tome da si cijelu kuću počistim, pogotovo onaj dio oko radnog stola, obavezno si skuham ručak, malo stanem, stavim kavu kuhat, napravim si plejlistu i udri. Nakon što je sve na mjestu, više manje izgubim pojam o vremenu boraveći na relaciji ozbiljne stvari - facebook.
Ma iskaču sa svih strana.Margarita wrote:
Mislim da sam nable trebala samo u Schroedingerovoj jednadžbi. Ili sam ih samo tamo zapamtila jer mi se neobično zamjerila.
Tajna je u tome što su više manje svi fizičari djeca koja se igraju u pješčaniku. Dok ima pržine, dobro je, možemo se igrat.elma wrote:
da, vidiš, to je super.
neke ljude, bar tako tvrde, prestane toliko zanimati nešto što su voljeli, nakon što upišu faks, jer je kao dobilo nekakvu strukturu, postane obveza, a prestane biti "zabava".
a možda ih ni nije toliko zanimalo, nego su si htjeli opravdati izbor fakulteta. tko će ga znat
da, nešto slično sam ja radila dok sam još učila.
oooo, prepoznajem neku gospodu.. gaus, maksvel.. fina raja.. daleko im lijepa kućaMightyMe wrote:Mene najviše inspiriraju ljepote onoga što studiram. Na primjer:
Ili:
Ili pak:
Ima toga još koliko oćeš. Ovo mi prvo pada napamet.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 8 guests