SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Bit će tu sranja....
Europsku nogometnu čast brane Nizozemska i Njemačka, možda Italija...ove će u Španjolskoj slikati gole s katranom i perjom...
Mora da ima veze što je Papa s tog kontinenta s ovim furijama južnoameričkim.
Treba ić fratre pitat za savjet koji tip odigrat. Ziher je dogovoreno na nekoj višoj razini.
Europsku nogometnu čast brane Nizozemska i Njemačka, možda Italija...ove će u Španjolskoj slikati gole s katranom i perjom...
Mora da ima veze što je Papa s tog kontinenta s ovim furijama južnoameričkim.
Treba ić fratre pitat za savjet koji tip odigrat. Ziher je dogovoreno na nekoj višoj razini.
..pogledao sam sad par minuta..ne znam, ako ovako nastave, jos jedan gol, mozda dva..
sad bi kao spanoljci u svlacionici trebali ono, trgnit se, ako nesto misle mijenjat, sad treba mijenjat, ali.. kao da nemaju motiva igrat.
a sta, oni tamo imaju svoje svjetsko prvenstvo, ko ce riskirat da se potrosi ili ozlijedi i da ne igra u realu ili barceloni, veca je lova sto puta tamo nego sta ce dobit ovdje.
mozdada spanjlci ubace dovjicu koji se oce dokazat, neke mladunce ako imaju tako nesto, pa ono, ajd, na ho ruk nekako, na sok da nesto promijene.
..a cile ce se pomalo zatvarat, ici ce na sigurno, dva gola je to ipak. tako da ono, prekidi na centru, otaljavanja i tako to.. ne znam, ako ne popizde najprije jedni, pa onda uzrocno posljedicno drugi, tesko ce ovdje bit pe golova..
sad bi kao spanoljci u svlacionici trebali ono, trgnit se, ako nesto misle mijenjat, sad treba mijenjat, ali.. kao da nemaju motiva igrat.
a sta, oni tamo imaju svoje svjetsko prvenstvo, ko ce riskirat da se potrosi ili ozlijedi i da ne igra u realu ili barceloni, veca je lova sto puta tamo nego sta ce dobit ovdje.
mozdada spanjlci ubace dovjicu koji se oce dokazat, neke mladunce ako imaju tako nesto, pa ono, ajd, na ho ruk nekako, na sok da nesto promijene.
..a cile ce se pomalo zatvarat, ici ce na sigurno, dva gola je to ipak. tako da ono, prekidi na centru, otaljavanja i tako to.. ne znam, ako ne popizde najprije jedni, pa onda uzrocno posljedicno drugi, tesko ce ovdje bit pe golova..
tražio si 2:0, dobio si 2:0..a unda » wrote:..pogledao sam sad par minuta..ne znam, ako ovako nastave, jos jedan gol, mozda dva..![]()
rekoh ti ja da su španci loši..
no, sad ili nikad.. sumnjam da će čile krenut u drugom s guslanjem.
a neće.. previše su donijeli posljednjih godinakarambol » wrote:Bit će tu sranja....![]()
Europsku nogometnu čast brane Nizozemska i Njemačka, možda Italija...ove će u Španjolskoj slikati gole s katranom i perjom...![]()
..
da je zavrsilo dva jedan, bilo bi puno bolje. sad kad bi spanjolci odmah dali gol, eeeee..Zmaj021 » wrote:
tražio si 2:0, dobio si 2:0nema plakanja sad
rekoh ti ja da su španci loši..
no, sad ili nikad.. sumnjam da će čile krenut u drugom s guslanjem.
guslanje? a neka cile sad nekako da gol i gotovo je, to ti je to, nema vise igre, nema nista vise..
pa da, zato čileanci i ne mogu odmah s guslanjem....a unda » wrote:
da je zavrsilo dva jedan, bilo bi puno bolje. sad kad bi spanjolci odmah dali gol, eeeee..
evo 100% šansa za špance..
..spanjolci imaju neku cudnu kaotaktiku. citavo vrijeme su ohoho u posjedu lopte, a ovi cileanci nikako da se umore, da padnu.
valjda spanjolci misle navalit zadnjih petnajst minuta i uvalit tri cetri gola jer ovi nece moc ni odat..
valjda spanjolci misle navalit zadnjih petnajst minuta i uvalit tri cetri gola jer ovi nece moc ni odat..
tako je i ali onog utuko..a unda » wrote:..spanjolci imaju neku cudnu kaotaktiku. citavo vrijeme su ohoho u posjedu lopte, a ovi cileanci nikako da se umore, da padnu.
valčjda spanjolci misle navalit zadnjih petnajst minuta i uvalit tri cetri gola jer ovi nece moc ni odat..
ma s 4 metra promaši....a unda » wrote:..nisam.
malo opsajda ima.. tri opsajda samo. nema, dakle, neke velike zelje da je neko tu bas gladan baluna, gola, da je nestrpljiv..
e, nisam reko opsajd ima 30 godina
moj bosanski engleski je perfektan..a unda » wrote: ..kako nisi, pa morao si.
ja ne kazem opsajd samo slucajno ili kad govorim strane jezike..
-
- Information
-