Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Evo jedna za nabrijavanje
During the war...
- J.Poljak fan club
Hehehe još je navodno rekla da će se skinut do kraja ako Hrvatska osvoji.... Čekamo odgovor Željke Markić.. 
During the war...
Vida OPET pod istragom zbog drugog videa koji je procurio, Ukrajinci slave i skaču u kockastim dresovima po parlamentu, nude Vukojeviću plaćanje kazne i posao u njihovom Savezu, Vrsaljko je izgleda definitivno out...Bože, ima li te? 
- MmeTipfeler
ja slušam minimalistički radio, vijesti traju 1,5 minutu, najave su istina bučne, ali duhovite, pa podnosim, a mjuza je vrh. jedino što mrzim su reklame, ali čak su i tu suzdržani - u odnosu na ostale.MmeTipfeler wrote: ↑10 Jul 2018, 16:53Vjerojatno i ne bih da moje četveronožne beštije umiju govoriti pa da klaframo dok se vozimo. Ovako slušam radio.![]()
A što je najgore, ja nekako, uz sve ovo što se događa zadnja dva dana, vjerujem da će se momci zbrojit i ispušit one nadmene Engleze.
It's coming home... Je, sutra navečer. Zadnjim letom British Airwaysa.
Slaže se i on. Kao i uvijek, bez dlake na jeziku. To, Gogi!
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2010166
- J.Poljak fan club
Ne mogu sutra jer bi igrali za 3 mjesto jos u subotu 
Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
During the war...
- MmeTipfeler

Ako je potreban prijevod: Asteriks protiv Tintina među Sovjetima. Na slici se ne vidi, ali je na Fejsu dodan komentar: "S obzirom da je crtač Švicarac, ovo jako miriše na provokaciju."
- J.Poljak fan club
Jednostavno. Francuzi se zatvorili i igrali na kontre a ovi ih nisu mogli probit.
Zabili iz prekida pa se još više zatvorili i čekali kontre.
A i imaju mig mig Mbape-a kojeg je teško i pogledom ispratit a kamoli ga zaustavit
Bila je utakmica ko prvi zabije dobiva.
Žao mi je jer sam bio za belgijce, a i imam bivše suputnice od tamo pa su mi automatski draži oni bili.
I zbog Hazarda koji je po meni najbolji igrač prvenstva.
Uglavnom svi za koje navijam ovo prvenstvo gube i ispadaju. Hm za koga da danas navijam onda...
Zabili iz prekida pa se još više zatvorili i čekali kontre.
A i imaju mig mig Mbape-a kojeg je teško i pogledom ispratit a kamoli ga zaustavit
Bila je utakmica ko prvi zabije dobiva.
Žao mi je jer sam bio za belgijce, a i imam bivše suputnice od tamo pa su mi automatski draži oni bili.
I zbog Hazarda koji je po meni najbolji igrač prvenstva.
Uglavnom svi za koje navijam ovo prvenstvo gube i ispadaju. Hm za koga da danas navijam onda...
During the war...
- J.Poljak fan club
Nema nikih problema.
During the war...
- MmeTipfeler
U ovome dijelu kruga zemaljskog (nemoj ti meni ništa o kugli
) koji se nalazi u mojoj blizini već pucaju petarde. Ne usuđujem se ni zamisliti što će biti do osam. 
-
- Information
-