Eto jel vidis da je sudac kriv za penal, ofsajd
SP Brazil 2014. tema o svjetskom prvenstvu
Zasto? pa bosna ih satrala sada, cak im i gol dali..a unda » wrote:..da je bilo pustit nizozemce da udju na teren dvajst minuta, dali bi i jednima i drugima po tri gola i isli doma..
ne pise se dobro bosni...jedino da nekako naprave da nigeriji iskljuce jednog igraca. aj, dva.
čekaj ba, a vedo, eeeee.. ima tu još reli vozača..a unda » wrote:..da je bilo pustit nizozemce da udju na teren dvajst minuta, dali bi i jednima i drugima po tri gola i isli doma..
ne pise se dobro bosni...jedino da nekako naprave da nigeriji iskljuce jednog igraca. aj, dva.
Aj Miky u kruckac...sad me sjeti Mirka Kamenjaševića i tekme Željo s nekim, nebitno...Baždarević uzima loptu i kreće, oslobađa se protivničkog igrača i....Baždarević! Udarac! I...goooool! Goooool! ..........kurac gol! Stativa!miky0 » wrote:GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
karambol » wrote: Aj Miky u kruckac...sad me sjeti Mirka Kamenjaševića i tekme Željo s nekim, nebitno...Baždarević uzima loptu i kreće, oslobađa se protivničkog igrača i....Baždarević! Udarac! I...goooool! Goooool! ..........kurac gol! Stativa!
lektorirano
..a, eto.. recimo da bih nije imala srece. u uvjetima kakvi jesu, dala je maksimum, ali to nije bilo dovoljno.
ostedcena jest, u objeutakmice do sad, ali to je takva igra. e, sad, zasto drugi nisu bili oisteceni u korist bih, to je vec neka tamo prica..
nekako, mislim da fifa polufinale vodi prema brazil-njemacka, argentina -nizozemska (osim ako se italija tu nekako ne dojebe
), ako sam dobro preletio ko ce na koga.. 
ostedcena jest, u objeutakmice do sad, ali to je takva igra. e, sad, zasto drugi nisu bili oisteceni u korist bih, to je vec neka tamo prica..
nekako, mislim da fifa polufinale vodi prema brazil-njemacka, argentina -nizozemska (osim ako se italija tu nekako ne dojebe
-
- Information
-