Biciklizam
Ah.Morticia » wrote:Nismo bili. Bilo je ledeno i užasno je puhalo, a Ze se još nije skroz opravio do gripčage, kao ni mala od one temperature.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ja bi se pravio snobom s ovim...

Uploaded with ImageShack.us
ili s ovim...

ili s ovim...

Dizajnersko prekenjavanje futurizmom, ergonomijom i tehnologijom...Nisam probao. Vozim od te firme samo ove na 4 kotača.Morticia » wrote:Što je ovo prvo, kako se to uopće vozi?
Morticia » wrote:Bolje ti otiđi kupit pumpu za gume za onu svoju kantu od bicikla.
: novopečeni snob za bicikle :
prvih par stvari koje su mi pale na pamet, sve su vezane za sex
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ja to preko zime, a i to ako se sjetimBios » wrote:Ima li ovdje netko tko se kuži u konzerviranje bicikla? Naime, Onaj će doći s broda tko zna kad, pa bih trebala njegov bicikl nekako zaštititi.
Brinut se trebaš jedino ako ga držiš na baš jako vlažnom mjestu. Il toplom, to može štetit gumama, al to su baš neuobičajeno visoke temperature.
Et, ako ko odavde misli kupovat biciklić, toplo mu preporučujem odlazak u Sloveniju uz predhodnu pretragu po internetu. (Super su im stranice, vrlo informativne.) Proći ćete jeftinije cca 30%.blaze wrote:čujem da su neviđene gužve po trgovinama s biciklima
lijepo vrijeme? cijena benzina?
Još nešto, al to bi trebalo provjerit jer se zakon možda i mijenjao, mi smo imali foru da su neki sporcki rekviziti (i biciklići su tu spadali) oslobođeni carine.
Daklem, em što su im cijene niže, em dobiješ povrat poreza, em uneseš u Hrvatsku bez carine.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ako nemaš kud s njim, a visoka temperatura je problem, uvijek možeš samo gume skinut. (Kotače je već prljavije skidat, a i više mjesta zauzmu.
) Ovom drugom temperatura ne smeta. Al, mislim da ti ni za gume tavan nije fatalan. Nije valjda +50 tamo?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Evo i mi konja za trku imamo.karambol » wrote:Ja bi se pravio snobom s ovim...
ili s ovim...
Nisam mogao vjerovati da je ovo hrvatski proizvod i da se izvozi već u nekoliko zemalja.
Čak mi se i ime sviđa.
Ajd, možda ima neke slabašne nade za nas...
hrvatski elektro paciklo - Greyp
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-