za sada su tamo samo Muličini
ali kako moram prolaziti kroz postove, molim za malo strpljenja, svaki put kad se tome posvetim, uleti mi život
sorry, zaboravila sam na ovo (pita od krusaka i cokolade spomenuta na prethodnoj stranici): stavila sam pirovo cisto iz razloga sto sam ga imala previse, a bila sam lijena kupiti psenicno. previse je dominiralo okusom, a ni tekstura nije bila dobra (inace, pita je inspirirana onom spicovom s natjecaja, ali uz odredjene izmjene).Mulica » wrote:jez, koje si to KRIVO brašno koristila?
pa meni nije pokvario!ombia » wrote:U vezi pite, taj amareto ne pokvari okus jabukama? Po jabukama.
Sto ide u taj miks zacina koji se spominje, ja to ne kupujem u miksu.![]()
Hvala.
meni je puno draže vidit kako to spremi amater, nego neko ko ima svoj blog i ko je tio poslikao iz najboljeg mogućeg kuta, na najboljem mogućeg svjetlu i najbolji mogući komad*jezebel* wrote:uglavnom mi se ne da keljiti slike, pogotovo kad moram ic' u goste.ovdje niste izgubili mnogo u odnosu na slike iz linka.
mogu slagat da neću!ali mozda pocnem keljiti ako obecas da vise nikada necu morati gledati u poriluk (valjda jedino povrce koje ne volim).![]()
mega šta???*jezebel* » wrote:zapravo ja keljim slike za sve sto spomenem, ali sam sredila s megamoderatorima da slike vide svi osim mulice. sorry, nisam htjela da saznas, ali sta cu kad navaljujes...

maršMorticia » wrote:Pricaj ti sto oces, meni ovo djeluje suho.![]()
Radila sam danas opet onaj cimetni kruh, ovaj put mi je tijesto ispalo savrseno.
Pose, kako je to dobro.![]()
Nas troje cijeli ubili od podne do sad.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 3 guests