ombia » wrote:
Sta je srijemus i pindjur?
Srijemuš je samonikla biljka, jako zdrava i fina... po mom mišljenju zaslužuje i samostalnu temu, ali ne znam je li da je otvorim na gastronomiji ili na zdravlju. Napisat ću sutra nešto suvislije.
ombia » wrote:
Sta je srijemus i pindjur?
ombia » wrote:
Pa nitko se ne obazire na tradiciju, ima ga i u zamrznutoj varijanti cijele godine po ducanima.Jedino najesen svi restorani to imaju pod obavezno u ponudi.
S rajčicom, paprikom, samo luk, nekoliko vrsta sira, dimljeni špek, obični pečeni hamburger, s čvarcima, gljivama i sve kombinacije...ma, mrak...i onda u park pričati s rodama.ombia » wrote:Nisam ni pisala o Hrvatskoj, pojma nemam sta tamo ima.
16 vrsta? Pa kojih?
O.k. znam i za slatki s jabukama, al klasican je spek i milram.
Bogami mi od te tvoje pice sline cure... Čak i bez tikvica, ribanih ili kolutićavih... Premda bih izostavio to vrhnje od tvog dragog.*jezebel* » wrote:vidim, spominje se srijemus, vec ga ima?ah, da, treci je mjesec. uskoro bih i ja mogla malo nabrati.
ove mi zime srecom nije falilo zelenoga, cak sam se hranila prilicno proljetno. na placu imam babu iz dalmacije s lijepom blitvom, a jela sam i dosta rikule i rastike.
jucer opet pekla pizzu.sa sirom, puno svjeze crvene paprike, kobasicom, pindjurom i sjeckanim kiselim krastavcima koji su bas fino pasali. onaj moj si jos stavio i vrhnja. mogla sam stavit' i graha, al' se nisam sjetila.
danas krem juha od blitve i jos malo blitve uz cordon bleu (kupovni). radije bih grasak, ali treba ovo potrosit'.
Imam opciju. Nisam koristila.blue » wrote:Isuse, ajvar i pinđur![]()
![]()
Obožavam domaće, mogu slistit teglicu za čas. Jedan od planova mi je kupit kruhomat, sa funkcijom pravljenja ajvara i marmelade
![]()
Ima li tko od vas kruhomat s takvim funkcijama i jeste li isprobali?
Jer kolika je god obožavam te domaće delikatese, ne bi ih "pješice" pravila ni mrtva![]()
Googlala sam slike tarta nešto, izgleda mi kao četvrtasta pizza - u čemu je fora?
Molim te detaljan recept, ja sam ovo jednom radila i pojela samo jer ne volim bacat hranu.Pješčana » wrote:Danas sam za ručak radila salatu od zelene salate, tvrdo kuhanih jaja i mozarelle.
odlično je ispalo
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests