Inače jako volim taj blog, puno sam kuhala stvari s njega (uglavnom slatko i kruhove). Ipak, digla mi je tlak kad je promijenila dizajn bloga i kada je napisala o sebi što je napisala. Zašto je nama relevantno što je ona majka? Liječnica ajde de, ali majka? Ugl. Taman sad pravimo te mafine, al sa šljivama. Ostale mi od kompota za kakanje... Skupi mafini... Al mi je ostalo dosta tih paleo, lchf namirnica iz prošlog života pa da potrošim prije nego se pokvari.
Inače, nisam uopće pobornik lchf-a. Naime, imate li nepripremljene organe za probavljanje tolike količine masti, završit ćete u problemima. Paleo je ok, ali danas je svaka debela šuša na paleu. I svaki prokleti hipster. Zlo mi je od silnih jebenih paleo blogova zatupljenih amerikanki koje nemaju pametnijeg posla nego se natjecati koja je bolja domaćica. I postova naših glupačica po fb-u i valjda instagramu i ostalim društvenim internetskim kanalima. Mislim da samo snobovske seljačine wannabe high class mogu fotkati ono što će jesti i možda posrati (ako nemaju problema s probavljanjem i prerađivanjem). Kakva je to jebena moda?? I ono što me posebno nervira je što svi misle da su jebeno važni i bitni jer su skuhali neki kurac. Ma dajte, jebite se.
Ali eto, kuham puno po paleo receptima i ponekad skupo. Mislim, skupo je! Jeste li bili na pijaci sad preko zime?? Još sad kad krenu proljetne kulture...