nedavno me je neka zena, oni sto prodaju od vrata do vrata kako se to zove, pitala ima li neko punoljetan u stanu kad sam joj otvorio
Mače traži topli dom
Je, je, dobro je, čekaj ti dok napuniš trideset, dok završiš faks, dok na vrbi rodi grožđe... Daleko ćeš tako, reka bi unda.Kolinda Kitarović » wrote:
Bogati, još nisam dotle dogurala.Ček da još malo oronem. A i prošao me lolita kompleks.
Uostalom, time će dexter dobit državljanstvo, svima dobro.
-
jednokratni klon
Piletina. Kolko ti ono imaš godina?dexter » wrote:
nedavno me je neka zena, oni sto prodaju od vrata do vrata kako se to zove, pitala ima li neko punoljetan u stanu kad sam joj otvorio![]()
-
jednokratni klon
Zekoslawa » wrote: Je, je, dobro je, čekaj ti dok napuniš trideset, dok završiš faks, dok na vrbi rodi grožđe... Daleko ćeš tako, reka bi unda.![]()
Uostalom, time će dexter dobit državljanstvo, svima dobro.
Unda mi je obećao revolucionare.
Ae, puno će profitirat.
Ti šta se pitaju, to mačke u životu nije vidlo. Ko može odolit, aj reci.Kolinda Kitarović » wrote:
I onda se ljudi pitaju okle zelene mačke.
-
jednokratni klon
Mogu mislit na šta će ličit za blagdane.Zekoslawa » wrote: Ti šta se pitaju, to mačke u životu nije vidlo. Ko može odolit, aj reci.
-
jednokratni klon
jos da macke hoce da trpe svasta na sebiZekoslawa » wrote: Ti šta se pitaju, to mačke u životu nije vidlo. Ko može odolit, aj reci.
-
jednokratni klon
najbolje godine nam tek slijede
nemajkoZekoslawa wrote:Okej, upravo sam joj oduzela zveckavu igračku da ne lupa u ovo doba i rekla "Sorry, Lola, igračka mora ići pavati".![]()
-
jednokratni klon
I to prije tridesete.Zekoslawa » wrote:Kako sam ja vako prosvirala, kako, kako?
Istina.dexter wrote:
najbolje godine nam tek slijede![]()
prihvati da je to sada tvoje prirodno stanjeZekoslawa » wrote:Kako sam ja vako prosvirala, kako, kako?
Zekoslawa » wrote:Rekla sam mački da igračka ide spavati. Jebote. Jučer sam joj rekla da me pusti da radim jer treba zaraditi za papicu i igračkice. Ajme majko. Jebote.
Nema meni spasa.
Ovih dana trebam se vidjetii s frendicom koja isto ima mačića Loline dobi i sve se nekako mislim je li to pametna ideja jer znam da će biti "A moja ovako", "A moja ovako", A šta di svojoj daješ jesti?", "A moja ti najviše voli ovaj pijesak"... Jepotepok.
Ovih dana trebam se vidjetii s frendicom koja isto ima mačića Loline dobi i sve se nekako mislim je li to pametna ideja jer znam da će biti "A moja ovako", "A moja ovako", A šta di svojoj daješ jesti?", "A moja ti najviše voli ovaj pijesak"... Jepotepok.
Zekoslawa » wrote:Nema meni spasa.![]()
Evo prilog za svaki slučaj. Nikad ne znaš koji te vrag može zadesiti...
-
- Information
-