Mače traži topli dom
Dobro, pička mu materina, jel morate AMA BAŠ SVAKU JEBENU TEMU začetat?
Pa smradovi pederski & lezbijski, moja jovanka dala tak fine slike naših ljubimaca uz nadahnute komentare, a vi samo truć-bla, truć-bla...
Ma idite bre na mehićke sapunjare, jebo vas neki čoek...
Fakat, kak vas nije sram kaj ste tak bedasti?
Ovdje napisati suvisao post je bacanje biserja pred svinje, jebiga, nikad nisam bježao od istine.
Pa smradovi pederski & lezbijski, moja jovanka dala tak fine slike naših ljubimaca uz nadahnute komentare, a vi samo truć-bla, truć-bla...
Ma idite bre na mehićke sapunjare, jebo vas neki čoek...
Fakat, kak vas nije sram kaj ste tak bedasti?
Ovdje napisati suvisao post je bacanje biserja pred svinje, jebiga, nikad nisam bježao od istine.
stas kad svaku temu zacetaju, ali nisu krivi oni kriv je prethodni gazda ovog voruma
sto se tice macica jesu lijepi ali slabo ce se preko trkeljanja udomiti. bolje otvorite temu na plavoj sapi na forum.hr, ipak onaj forum ima veci promet. sretno u udomljavanju.
sto se tice macica jesu lijepi ali slabo ce se preko trkeljanja udomiti. bolje otvorite temu na plavoj sapi na forum.hr, ipak onaj forum ima veci promet. sretno u udomljavanju.
Ja poticao četanje?dexter » wrote:stas kad svaku temu zacetaju, ali nisu krivi oni kriv je prethodni gazda ovog voruma![]()
Idi bre pa se leči...
A i vi klonovi ste mi se opeli navrh kurca...
Hu d fak si sad ti?
O zečjoj pički, možda?Zekoslawa wrote:A ovdje se inače priča o mačjoj egzistenciji, o mačjem smislu, o mačjoj anatomiji, o čemu?
Samo vječno blablabla...
Da bar Unda uposli lektora, nešto bi se na ovom forumu moglo i pročitat...
ne znam ja nista, tako bar pricaju. da je neki bivsi gazda za sve krivjudolino » wrote:
Ja poticao četanje?
Idi bre pa se leči...
A i vi klonovi ste mi se opeli navrh kurca...
Hu d fak si sad ti?
O zečjoj pički, možda?
Samo vječno blablabla...
Da bar Unda uposli lektora, nešto bi se na ovom forumu moglo i pročitat...
jesi to ti
nisam ja nikakav klon, skroz nov ovde
a o cemu bi ti prico?
ko je oso posveKolinda Kitarović » wrote:Ošla je posve.
edit: vidio sam zecicu
kolinda hoce li biti i tvojih ovakvih slika
Tko, ja? Ne još, idući tjedan treba primiti preostala cjepiva, pa onda slijedi sterilizacija i testiranje na FeLV i FIV i onda ćemo u šetnju ako sve bude okej.MightyMe » wrote:Jel vodiš malu u spizu sa sobon?
Nije još, premala je za sterilizaciju, to kad bude imala pola godine. A cijepljenje je bilo odgođeno zbog antibiotika koje je uzimala, pa će tek sad. A ova testiranja bi valjalo obaviti ako će ići vani, da joj ne naškodim ako je kojim slučajem pozitivna. Lijeka tu ionako nema, ali za imunitet joj ne bi bilo dobro da se susreće s drugim mačkama i ide van. Prosim lepo, ja to sve po propisu. Eto sam je i čipirala, premda ne znam koji će mi to vrag, al ajde, nek se nađe.MightyMe » wrote:Mislija san da je sve već to riješeno.
Danas su me zvali da su je našli. Na temelju oglasa kad je ono bila kao nestala... u kauču.
Pička ti materina šašava, ti si bolesnija i od mene...
Blentačo, kaj ne vidiš kaj je prevođenje napravilo od nekoć pristojne curice?
A ja prevodim 15 godina, haloooo????Jur on d Hajvej tu Hel....
Svaka čast!
Ovaj sam se tjedan bavila cjenikom poljoprivrednih strojeva, katalogom gumenih željezničko-cestovnih prijelaza, uputama za sjedalo invalidskih kolica i niskobudžetnim filmovima na temu djevojke koja organizira vjenčanja, a sama se nikad neće udati, pa joj baka traži ženika. Ne, nema šanse da ostanem normalna, a jok. 
Majti, nije izbirljiva, obavlja u sve ikad. A ja ga ionako bacam svakih par dana jer nemam balkon i to vonja i nema šanse da mi traje sto godina kako piše na ambalažama. Sad sam otkrila da je onaj 5 kila po 20 kuna iz DM-a sasvim dobar. Nemoj mi samo negdi putem iz pješčanika uzet par kila.
Majti, nije izbirljiva, obavlja u sve ikad. A ja ga ionako bacam svakih par dana jer nemam balkon i to vonja i nema šanse da mi traje sto godina kako piše na ambalažama. Sad sam otkrila da je onaj 5 kila po 20 kuna iz DM-a sasvim dobar. Nemoj mi samo negdi putem iz pješčanika uzet par kila.
a do sada si bilaZekoslawa wrote:Ovaj sam se tjedan bavila cjenikom poljoprivrednih strojeva, katalogom gumenih željezničko-cestovnih prijelaza, uputama za sjedalo invalidskih kolica i niskobudžetnim filmovima na temu djevojke koja organizira vjenčanja, a sama se nikad neće udati, pa joj baka traži ženika. Ne, nema šanse da ostanem normalna, a jok.
zasto joj ne cistis od "produkata"Zekoslawa wrote: Majti, nije izbirljiva, obavlja u sve ikad. A ja ga ionako bacam svakih par dana jer nemam balkon i to vonja i nema šanse da mi traje sto godina kako piše na ambalažama. Sad sam otkrila da je onaj 5 kila po 20 kuna iz DM-a sasvim dobar. Nemoj mi samo negdi putem iz pješčanika uzet par kila.
koliko onda trosis pjeska mjesecno?
Ma čistim, dva-tri puta dnevno, ništa me ne pitaj. Ujutro čim se probudim, niti se ne popiškim još, prvo čistim mačja govanca.
I onda još par puta dnevno kad ugledam da je nešto činila. Trošim pijeska nemilo, ništa mi ne govori. Stavim joj dva-tri kila i onda to bacam nakon manje od tjedan dana. Ne ide drugačije, mali je stan i imam centralno koje ne mogu sama regulirati, nego su te cijevi u kupaonici vječno tople i onda to krene vonjati, bez obzira na to što su "produkti" očišćeni. Onda te produkte zamotavam u vrećice da se ne ćute iz koša za smeće, ali i to čujem, pa onda bacam smeće dvaput dnevno. Muči, ne pitaj me ništa. 
-
- Information
-