Eno je muhu trola. Difno, moje zlato će muhe lovit!
Mače traži topli dom
-
visekratni klon
Budući crazy cat lady.MightyMe » wrote:Al da ih vidiš kad ih ima pešest. I to još kad su malo divlje. Čudo jedno.
sad kad se ona i muve urote protiv tebe. pa ti i muve krenu skviii skviii oko glaveZekoslawa » wrote:Muči, trolala me cilu noć. Leži pored nogu i onda svako malo "squee, squee" i trk meni na glavu i onda me njuškicom po kapcima.![]()
![]()
Eno je muhu trola. Difno, moje zlato će muhe lovit!![]()
![]()
Ako si vidjela jednog po danu znači da ih se po noći šeće barem 200.Zekoslawa » wrote:![]()
![]()
![]()
Onda ću i njih udomit, šta ću.![]()
Nedavno me posjetio žohar. Pa kako sam ja jedna dobra stanodavka, ja sam njemu lipo kupila kućicu. Onu Raidovu.
Nisam ga vidjela po danu nego po noći. Ušao mi u kadu dok sam se tuširala, voajerčina smrdljiva. Onda sam ga eutanazirala, nježno i polako, boca Domestosa i par galona vode.
-
visekratni klon
Ja bih umrla. Doslovno. Jer bih vrištala i skakala i poskliznula se. 
obično im je leglo u krugu par metara.. kuku
Umirem i ja kad ima tko drugi to zaklati. Al bogami kad nema tko, proradi instinkt. Tako da sam polako odložila tuš-bateriju, zatvorila vodu, izašla iz kade našamponirane kose, napravila dva-tri kruga po kući od gađenja i gricula, onda stala, razmislila, uzela Domestos i brutalno ga polila. E, onda sam ga otjerala tušem u odvod, međutim, paz vamo, on je izašao.visekratni klon » wrote:Ja bih umrla. Doslovno. Jer bih vrištala i skakala i poskliznula se.
-
visekratni klon
Isuse, postoje li stanovi bez toga?
Nope. Ovo mi je već drugi put da nakon godine dana života u stanu naiđem na jednoga, a nikad prije ih nisam vidjela. Oni mogu doći bilo gdje, na novo, na staro, na visoko, na nisko, ne može ih ništa spriječiti. Ali prevencija i brza reakcija oće učiniti svoje.
Možda ih ti donosiš.Zekoslawa » wrote: Ovo mi je već drugi put da nakon godine dana života u stanu naiđem na jednoga, a nikad prije ih nisam vidjela.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
jesi li ga umlatila, bar? možda je izviđač..
možeš prijaviti da su primjećeni žohari pa da se izvrši deratizacija cijele zgrade. neće ih biti bar neko vrijeme. 
mi imamo žute mraviće.. vole da se zavuku u ketler, pa ih redovno viđam u kavi.
..jednom ih poslije deratizacije nije bilo u kavi. to jutro sam bio tužan.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zmaj021 » wrote:možeš prijaviti da su primjećeni žohari pa da se izvrši deratizacija cijele zgrade. neće ih biti bar neko vrijeme.
Zmaj021 » wrote:možeš prijaviti da su primjećeni žohari pa da se izvrši deratizacija cijele zgrade. neće ih biti bar neko vrijeme.
I ja sam svojedobno imala te male žute. Bili su mi simpica, redovito bih pojela kojega s pahuljicama.
Nećem prijaviti žohare, oću ih sama potamanit. Šta ne uspijem ja, Lola će.
-
visekratni klon
Obavijestite me kad budete opet o Loli, a ne otim....

-
- Information
-