I opet ništa nisi razumjela.

Glazboteka, Ležaljka, Jezični savjetnik... imaju link na forum. Nije stavljen bez razloga, ta poveznica stoji na svim portalima. U budućnosti, služit će i za razradu sadržaja na tim stranicama. Ali trenutačno, kad ih nemam vremena popunjavati tekstovima, radim samo na poslovnom, zatvorenom dijelu. Koji doista nema smisla otkrivati nečlanovima. Ni o kakvom sektašenju nije tu riječ, posrijedi su samo mjere opreza. I sve dok te portale ne popunim toliko da ih službeno mogu predstaviti - jer nema svrhe zvati ljude na stranice s desetak postova umjesto pedeset ili stotinu - ostat će tako. Što ću poticati razgovor o polupraznim sajtovima, besmisleno je. Ako išta mrzim, onda je to polovično ili loše obavljen posao. Perfekcionist sam, zahtjevan sam, strog sam prema sebi - ne mislim to mijenjati, zato i jesam dobar u svemu što radim.
Stoga hvala lijepa na interesu za forum, ali ne, stvar još nije spremna. Da nema prokletoga GDPR-a, ni do ove točke ne biste došli.

No članovi udruge možete biti; ima korisnih sitnica unutra unatoč tomu što sam prije godinu dana strašne gubitke
pretrpio - knjiga, softvera za web, brošura o raznim područjima... U elektroničkom formatu, jasno. Sve stoji na serveru i čeka bolje dane. Ali o tom potom. Nemam energije ni volje za ŠBBKBB scenarije.