Reklamirati Trkeljanje?

Stare teme i začeci foruma
Beau

Post 09 Nov 2011, 09:56

:rofl: Kolko ono treba uplatit da izađem iz anonimnosti?? Baš sam razmišljala kako bih se autala, a da ispadne slučajno.

schmokljan

Post 09 Nov 2011, 10:02

Ekipa kojoj je stalo do pedeset kuna neka ne uplaćuje i gotova priča. Onaj tko nema povjerenja neka također ne uplaćuje. Ne razumijem što je ovo - izminirajmo dobru ideju zato da bi pokazali svoju pamet?

Ima li netko bolju ideju od nečijeg tekućeg računa? Ako ima - neka se javi. Ako ne, onda, molim vas, molim vas, molim, nemojte ni minirati ovu ideju.
blue
Asgard

Post 09 Nov 2011, 10:04

Može se otvoriti a vista štedni račun - dođe kao tekući i u nekim bankama (Raiffeisen) nema naknade za vođenje, a odvojen je od ostalih osobnih financija.
Imaju ga sigurno ZABA, Erste i Raiffeisen, PBZ nema.

Koliko znam ne mora se objavit ime i prezime nego samo broj računa za uplatu i tako se ne uplaćuje osobi, nego na račun.
schmokljan

Post 09 Nov 2011, 10:09

blue » wrote:Može se otvoriti a vista štedni račun - dođe kao tekući i u nekim bankama (Raiffeisen) nema naknade za vođenje, a odvojen je od ostalih osobnih financija.
Imaju ga sigurno ZABA, Erste i Raiffeisen, PBZ nema.

Koliko znam ne mora se objavit ime i prezime nego samo broj računa za uplatu i tako se ne uplaćuje osobi, nego na račun.
Hvala blue. Ovo bi moglo biti rješenje.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1642 times
Post 09 Nov 2011, 10:13

Pa možemo ovako - otvorit ću posebnu temu za praćenje kampanje na AdWordsu, s uplaćenim iznosima i nekakvim inicijalima. Tako je stvar istodobno i diskretna i transparentna. Imam internetsko bankarstvo, znam koje su uplate i od koga dolaze. A tako će i svi znati koliko je novca stiglo. Preostaje ga samo raspodijeliti na barem tri-četiri mjeseca, jer nema smisla odjednom sve potrošiti. Ključ je u kontinuitetu, ali i u stvarima koje sam spomenuo (npr. linkanju portala). Što više ključnih riječi unesem, to je potencijalno skuplje jer će biti veća mogućnost klikanja pa sve kraće traje. Zato ih treba pažljivo filtrirati. Treba i analizirati kampanju svaki dan, mijenjati licitirane iznose - jer zašto neku riječ plaćati tri kune za klik ako se može proći sa 11 lipa?

Teško je sad to objasniti - mora se pokrenuti kampanja da se vidi kako stvari teku. Ako postoje aktivni i neaktivni dani, mogu prekinuti, zamrznuti kampanju i pokrenuti je onda kad je najisplativije. Mogu mijenjati sadržaj oglasa, ovisno o tome što ljude privlači. Mogu ih imati nekoliko. Uglavnom, to je posao - bez praćenja, analiziranja i prilagođivanja nema ničega. Nije dovoljno samo puknuti oglas i ostaviti sve - zato se "stručnjaci" i čude kako odjednom nemaju rast od tisuću posto. Ne ide to tako.
Potpisi su za budale.
schmokljan

Post 09 Nov 2011, 10:16

Eto, imamo rješenje. Hvala hek na trudu. Sad još samo reci - što se tiče tvog tekućeg, budeš ga slao onima koji ti se obrate na PM, ili?
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 855 times
Been thanked: 1642 times
Post 09 Nov 2011, 10:19

Aha, na PM. Za plaćanje Googleu otvorit ću novi, s internetskim dodacima. Ili pitati u banci mogu li postojećim računima dodati nove mogućnosti. Javim se kad vidim.
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 09 Nov 2011, 11:08

schmokljan » wrote:Ne razumijem što je ovo - izminirajmo dobru ideju zato da bi pokazali svoju pamet?
Ovo je izuzetno, izuzetno ružno.
I jedno od onih udaranja ispod pojasa o kojima sam ja govorila.

Pogotovo kad se uzme u obzir da je namjera bila isključivo dobra i u svrhu toga da se izbjegnu eventualni problemi.

Ali dobro, neka ti bude.
Samo sam htjela pokazati svoju pamet.
Zato što znam da osoba ne može imati dva tekuća računa. :facepalm:

Katastrofalan način razmišljanja, gotovo sablažnjiv.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
schmokljan

Post 09 Nov 2011, 11:48

Morticia » wrote:
Ovo je izuzetno, izuzetno ružno.
I jedno od onih udaranja ispod pojasa o kojima sam ja govorila.

Pogotovo kad se uzme u obzir da je namjera bila isključivo dobra i u svrhu toga da se izbjegnu eventualni problemi.

Ali dobro, neka ti bude.
Samo sam htjela pokazati svoju pamet.
Zato što znam da osoba ne može imati dva tekuća računa. :facepalm:

Katastrofalan način razmišljanja, gotovo sablažnjiv.
Šta da ti kažem - bilo bi me stid da ga imam.
Morticia

Post 09 Nov 2011, 11:53

Čega bi te bilo stid?
Da imaš koga? :confused:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
schmokljan

Post 09 Nov 2011, 11:53

Morticia » wrote:Čega bi te bilo stid?
Da imaš koga? :confused:
Da imam stida.
Beau

Post 09 Nov 2011, 11:56

Mortiša reci mu da mu se stidne dlake imaju čega stidit :rofl: Daj prekinite višee :azdaja:
Morticia

Post 09 Nov 2011, 11:57

A to. :rofl:

Ne mora te biti stid.
Samo pokušaj shvatiti da mi nije cilj miniranje inicijative. :zubo:
Beau

Post 09 Nov 2011, 11:59

Odoh delat. Moramo svi puno više radit da se možemo što izdašnije reklamirat :hek:
dejzi

Post 09 Nov 2011, 13:05

Morti, jesi sigurna da ne može osoba imat dva tekuća računa? Svaki u svojoj banci? :misli:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
jevgenija

Post 09 Nov 2011, 13:10

Čovjek zakonski može imati dva tekuća računa, ali na osnovnom (dakle, onom na koji prima plaću ili već koji kurac) samo može imati one štokakve "pogodnosti" poput minusa i dodatnih kartica :cerek: :zubo:
Od banke do banke se razlikuju paketi koje možeš otvoriti uz tekući, ali osim pre-paid opcije (u koju spadaju oni avista računi), mislim da u hrvatskoj nema banke koja dozvoljava otvaranje dopunske kreditne kartice uz tekući koji nije "osnovni".
Bluin prijedlog je najbolji. u svemiru i šire! :o
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Morticia

Post 09 Nov 2011, 13:18

Ovo što je jevgenija napisala.
ali

Post 09 Nov 2011, 14:15

Predlažem i da Hek zainteresiranim Trkeljašima prije slanja PM-a sa podacima, pošalje neku vrst "elektronskog ugovora" (samo bez certifikata, na drva :zubo: ).
Obavijest u kojoj će pisati što ste već naveli: da je Trkeljaš svjestan da uplaćuje na vlastitu odgovornost, svjestan svih popratnih rizika, pa i toga da će Hek lovu popušiti :hek:, te da naknadno neće prozivati ili postavljati pitanje "a gdje je moja lova?".
Znači, neka vrsta potvrde da zna u što se upušta. Tko potvrdi - dobije broj računa i ime (ako bude trebalo). Potvrda se negdje sejva zlu ne trebalo.

Mislim da trenutno aktivnima je većinom svima (ako ne i svima) jasno kako će i zašto stvar tako funkcionirati, no neka se ipak svakoga ponaosob još jednom upozori.
Ne bi bilo fer prema Hekatonhiru nekome ostaviti eventualnu mogućnost da ga kasnije proziva.
Smatram da ga treba zaštititi unaprijed.
aisling

Post 09 Nov 2011, 14:24

Koliko god se klali lijevo, desno, po sredini i popreko ja na ovoj temi iščitavam i povjerenje i poštenje ljudi koji ovuda pišu. I u tom okruženju se ugodno osjećam. (to ne znači da sam protiv bilo koje mjere osiguranja i zaštite da me sad ne shvatite skroz skrivo)

Ovo je onako totalni offtopic i samo atmosfera koja meni ipak prevladava na ovom topicu, al ko što volim reć kad mi nešto smrdi, onda valjda mogu i kad miriši :D
Happy Easter!
schmokljan

Post 09 Nov 2011, 14:25

aisling » wrote:Koliko god se klali lijevo, desno, po sredini i popreko ja na ovoj temi iščitavam i povjerenje i poštenje ljudi koji ovuda pišu. I u tom okruženju se ugodno osjećam. (to ne znači da sam protiv bilo koje mjere osiguranja i zaštite da me sad ne shvatite skroz skrivo)

Ovo je onako totalni offtopic i samo atmosfera koja meni ipak prevladava na ovom topicu, al ko što volim reć kad mi nešto smrdi, onda valjda mogu i kad miriši :D
Miriši po jeseni i skorom snijegu.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 10 Nov 2011, 00:42

Meni nije jasno tko je od nas uspješno pokrenuo promotivnu kampanju, no ovakva navala novih članova nije bila od prvih dana osnivanja foruma. Tko je poslao poruku svima njima i, važnije, što je u njoj pisalo? :želi učiti od majstora:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Tea Tree

Post 10 Nov 2011, 00:45

ElliQuinn » wrote:Meni nije jasno tko je od nas uspješno pokrenuo promotivnu kampanju, no ovakva navala novih članova nije bila od prvih dana osnivanja foruma. Tko je poslao poruku svima njima i, važnije, što je u njoj pisalo? :želi učiti od majstora:
Ijooooooooooj, kako si me preduhitrila. :rofl:
Taman sam došla napisati kako će se uštediti za reklamu. :D
Anderlon došao, svi za njim. Kako ćemo sad? Što ako će on htjeti dati pare? :rofl:
ali

Post 10 Nov 2011, 00:55

::::::::::::::stopirati sve uplate:::::::::::::ponavljam: stopirati sve uplate::::::::::::hekatonhire ništa više ne uplaćuj::::::::::::::stopirati sve uplate::::::::::::važno:::::::::::svima iz financijskog odjela: stopirati sve uplate:::::::::::::ponavljam: stopirati sve uplate::::::::::::::::::

:hek:
Sretan ročkas Hek :cerek:
Lord Byron

Post 10 Nov 2011, 01:40

m.za » wrote:::::::::::::::stopirati sve uplate::::::
Naprotiv, udvostručiti ih.

Ja sam htio nove forumaše. Osjećam se k'o u horor-snu u kojem me netko bez moje volje i znanja vratio na forum.hr. :facepalm:
Eks

Post 10 Nov 2011, 01:41

Lord Byron » wrote: Naprotiv, udvostručiti ih.

Ja sam htio nove forumaše. Osjećam se k'o u horor-snu u kojem me netko bez moje volje i znanja vratio na forum.hr. :facepalm:
Nisi jedini. :D
  • Information