Ja ću za petnaest minuta, čekam Jacka Bauera.Pješčana » wrote:dobravečer.
i lakunoć
skoro je pol dva, idem u krpe.
ali drago mi je da smo se svi vidjeli
Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista.
Ja ću za petnaest minuta, čekam Jacka Bauera.Pješčana » wrote:dobravečer.
i lakunoć
skoro je pol dva, idem u krpe.
ali drago mi je da smo se svi vidjeli
Da ćosavHekatonhir » wrote:Pa ružan je. Ima pjegice, slabokrvan je i ćosav.
ex_anais » wrote:
Ali ovaj fenomen mi je zanimljiv- zašto je kosa nakon farbanja tako divno ravna, mekana i kao s reklame, a kad je operem bilo kojim šamponom i regenatorom ili se uvija ili je kao metla ili je čupkasta... zašto ne može biti ovako divna.
je, ja sam zaspala na novom dexteru. nisam ni docekala da razreze nikog. mislim, cula sam u snu...pustit cu si danas opet tu epizoduHekatonhir » wrote:
Ja ću za petnaest minuta, čekam Jacka Bauera.
Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista. : D
vidis vidis. moja je samo nakon frizera glatkaex_anais » wrote:Bok, mza.
Ajme, kosa mi je pretamna sad. I s ovim crnim lakom, sve više nalikujem na svoj avatar. : rofl: Ili nedajbože na Rujanu! : horor:
Ali ovaj fenomen mi je zanimljiv- zašto je kosa nakon farbanja tako divno ravna, mekana i kao s reklame, a kad je operem bilo kojim šamponom i regenatorom ili se uvija ili je kao metla ili je čupkasta... zašto ne može biti ovako divna. Ujutro ću je zaležati (da, i poneka duga kosa ima taj sindrom), a ako je operem stršat će. Preparati ne pomažu, samo pogoršaju situaciju.![]()
Idem se gledati pa idem spavati. : cerek:
..bilo ti je bolje gledat preksinoc, tj oko dva ujutroHekatonhir » wrote:
Ja ću za petnaest minuta, čekam Jacka Bauera.
Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista.
E, i moja je nakon frizera isto takva. Evo, sad se uvila na vrhovima od spavanja, naravno.dimnjak » wrote:
inace se razmisljam, ako ne zelim pramenove, vec pustam prirodnu kosu (nije neka velika razlika) da li izrast i taj period mogu zakamuflirati prelivom (il se zove preljev) i da li to mogu sama ili moram frizeru?
btw. dobro jutro.
ne nisam morala biti budna vec od pola 7, al to se dogodi kad prerano zaspes navecer...
Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. : pizdi:
Bob je lijep. Ali ja imam traume od njega jer su me u djetinjstvu uvijek šišali na istog.Serenità » wrote:Jutro i vama!
Trenutno se bavim mišlju da bih se trebala ošišati.
Živcira me kosa, prerasla je vrat i sad mi se frče pri dnu.
Mogla bih bob ponovno, fala ti bože da više nije u modi.
Nisam se pohvalila: uspjela sam naći žrtvu kojoj ću uvaliti knjige iz građanskog prava!
Povećat će mi se budžet
Hm, pa zar nije bolje da je kraća ako se masti? Vrh će se ionako mastiti, a lakša je za održavanje, pranje, sušenje.Serenità » wrote:Ma i meni se zna izviti, ali me to pretjerano ne brine
Kosa mi je tanka, pa nemam baš problema s uvijanjem, jednostavno mi se ne da
A kad je pustim da izraste, izgleda jadno, beživotno.
Jedino me brine što će mi se brže mastiti ako je skratim.
Možda i je bolje, ali ako je duža, mogu je zavezati u rep i nekako produrati dan.ex_anais » wrote:
Hm, pa zar nije bolje da je kraća ako se masti? Vrh će se ionako mastiti, a lakša je za održavanje, pranje, sušenje.
Ja sam prije imala dosta gušću, dok se nisam farbala, iako se frizeri kunu da je to zabluda, ali stvarno, opala mi je dosta, mada je i sad kao gusta, ali nije baš toliko po mom mišljenju... tako da je sad perem svaki drugi dan.
Nevezano za to, zašto ja nikad ne mogu zavezati jezik...Zašto se prvo ne ugrizem... damn. Ovo je sad nevezano za forum i išta.
zar ti to nece trebati kroz zivot?Serenità » wrote:Jutro i vama!
Trenutno se bavim mišlju da bih se trebala ošišati.
Živcira me kosa, prerasla je vrat i sad mi se frče pri dnu.
Mogla bih bob ponovno, fala ti bože da više nije u modi.
Nisam se pohvalila: uspjela sam naći žrtvu kojoj ću uvaliti knjige iz građanskog prava!
Povećat će mi se budžet
A je, rep, imaš pravo.Serenità » wrote:
Možda i je bolje, ali ako je duža, mogu je zavezati u rep i nekako produrati dan.
Ovako je baš moram oprati jer je masna do vrhova.![]()
Ako te tješi, i ja sam takva. Još lijepo promislim pa svejedno lanem. To je već patologija.![]()
ja sutradimnjak » wrote: ja se takodjer odoh sisat u narednih tjedan dana. ovog puta i siske.
potpisujem te!baja » wrote: ja sutra![]()
preksutra kod kozmetičarke, idući tjedan na masažu![]()
zaslužila sam![]()
kod frizerke sam bila zadnji put u lipnju, kod kozmetičarke prije cca 2 godine, a na masaži... u prošlom stoljeću
sretno topiću
Pa kolegice!dimnjak » wrote: zar ti to nece trebati kroz zivot?
iako kad razmislim, mislim da je izaslo par novih izdanja i par puta se zakon promijenio od kad sam ga polozila.
kao i radno. od kad ga imam za poloziti. pa mi treba sve novo : D
ja se takodjer odoh sisat u narednih tjedan dana. ovog puta i siske. :rasp a:
Dobro si me sjetila, i moj stari je takav. Samo šta nije samoosviješten. Bubne i ostane živ.ex_anais wrote:
A je, rep, imaš pravo.
I ja promislim. I točno znam kakav ću efekt izazvati. I opet to uradim. Ja sam provokator.![]()
![]()
To mi je genski. Moj otac se čitav život prepire s budalama i gušta u tome, dok mu ne sine, onda ima ovakve napadaje zapitkivanja.
boze, koliko puta se onda promijenio od '98?Serenità » wrote:
Pa kolegice!
Točno to me brine, da će se literatura mijenjati 10 puta dok diplomiram.![]()
Takva situacija je s kaznenim procesnim. Prošle godine sam ga položila, otad već 3. put mijenja se ZKP, time i literatura.
Pa računam bolje da vratim koju kunu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests