Nesvrstani

Stare teme i začeci foruma
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 614 times
Been thanked: 954 times
Post 13 Oct 2011, 01:17

Pješčana » wrote:dobravečer.
i lakunoć :zubo:
skoro je pol dva, idem u krpe.
ali drago mi je da smo se svi vidjeli
Ja ću za petnaest minuta, čekam Jacka Bauera. :cerek:

Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista. :D

Potpisi su za budale.
ali

Post 13 Oct 2011, 01:30

Bok, ja ću bit Nehru :cerek:
ali

Post 13 Oct 2011, 01:34

Hekatonhir » wrote:Pa ružan je. Ima pjegice, slabokrvan je i ćosav. :D
Da ćosav :lol: nisam to pročitala godinama.
I što to uopće znači :misli: kad sam bila klinka, mislila sam da je ili jako dlakav ili jako ćelav :rofl:

Sigurno se spominjalo u nekoj lektiri, ne sjećam se da je to ikad itko ekšli izgovorio :D
Eks

Post 13 Oct 2011, 01:39

Bok, mza.

Ajme, kosa mi je pretamna sad. I s ovim crnim lakom, sve više nalikujem na svoj avatar. :rofl: Ili nedajbože na Rujanu! :horor:

Ali ovaj fenomen mi je zanimljiv- zašto je kosa nakon farbanja tako divno ravna, mekana i kao s reklame, a kad je operem bilo kojim šamponom i regenatorom ili se uvija ili je kao metla ili je čupkasta... zašto ne može biti ovako divna. Ujutro ću je zaležati (da, i poneka duga kosa ima taj sindrom), a ako je operem stršat će. Preparati ne pomažu, samo pogoršaju situaciju. :kava:
Idem se gledati pa idem spavati. :cerek:
ali

Post 13 Oct 2011, 01:47

ex_anais » wrote:
Ali ovaj fenomen mi je zanimljiv- zašto je kosa nakon farbanja tako divno ravna, mekana i kao s reklame, a kad je operem bilo kojim šamponom i regenatorom ili se uvija ili je kao metla ili je čupkasta... zašto ne može biti ovako divna.

Aha, čekaj, farbala si u crno? Zato jer crna se obavije oko dlake pa je "oteža", ona ne ulazi u vlas kao ove s blajhom ili jačim hidrogenima.
A pranjem se ispire taj "film" od boje, znaš da ti bude pjena od šampona sivkasta još bar 1-2 pranja :mig:

Molim :s

Rujana, Rujana :vidiga: :zubo:
Eks

Post 13 Oct 2011, 02:21

A tako.. o jebemu, znači nema pomoći. :o Zašto nema takvih šampona. :mama:

Nica » wrote:Ja sam mislila da možemo biti svrstani (ili nesvrstani) na više strana. :D
Tko brani? :D
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 07:49

Hekatonhir » wrote:

Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista. : D
je, ja sam zaspala na novom dexteru. nisam ni docekala da razreze nikog. mislim, cula sam u snu...pustit cu si danas opet tu epizodu :D
ex_anais » wrote:Bok, mza.

Ajme, kosa mi je pretamna sad. I s ovim crnim lakom, sve više nalikujem na svoj avatar. : rofl: Ili nedajbože na Rujanu! : horor:

Ali ovaj fenomen mi je zanimljiv- zašto je kosa nakon farbanja tako divno ravna, mekana i kao s reklame, a kad je operem bilo kojim šamponom i regenatorom ili se uvija ili je kao metla ili je čupkasta... zašto ne može biti ovako divna. Ujutro ću je zaležati (da, i poneka duga kosa ima taj sindrom), a ako je operem stršat će. Preparati ne pomažu, samo pogoršaju situaciju. :kava:
Idem se gledati pa idem spavati. : cerek:
vidis vidis. moja je samo nakon frizera glatka :D

inace se razmisljam, ako ne zelim pramenove, vec pustam prirodnu kosu (nije neka velika razlika) da li izrast i taj period mogu zakamuflirati prelivom (il se zove preljev :misli:) i da li to mogu sama ili moram frizeru? :D

btw. dobro jutro.
ne nisam morala biti budna vec od pola 7, al to se dogodi kad prerano zaspes navecer... :rolleyes:

Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. : pizdi:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 13 Oct 2011, 08:23

Hekatonhir » wrote:

Svijet je odmah ljepše mjesto čim on ukoka trojicu-četvoricu terorista. :D
..bilo ti je bolje gledat preksinoc, tj oko dva ujutro
kad je htv nasao termin za pustit film o rafu. ne o rojal fors, nego o bader majnhof.

..u dva ujutro su pustili. :facepalm:
Eks

Post 13 Oct 2011, 08:53

dimnjak » wrote:
inace se razmisljam, ako ne zelim pramenove, vec pustam prirodnu kosu (nije neka velika razlika) da li izrast i taj period mogu zakamuflirati prelivom (il se zove preljev :misli:) i da li to mogu sama ili moram frizeru? :D

btw. dobro jutro.
ne nisam morala biti budna vec od pola 7, al to se dogodi kad prerano zaspes navecer... :rolleyes:

Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10. : pizdi:
E, i moja je nakon frizera isto takva. Evo, sad se uvila na vrhovima od spavanja, naravno. :tuzni: I nije više onako glatka. A jebeš ga. Nikad neću imati glatku ultra ravnu kosu.

Može to s preljevom, ali ne znam jel možeš kući to napraviti. Zapravo ne znam što je to preljev točno i gdje se kupuje. Jel to color šampon, nije? :brukica:
Ja svakih pola godine stavim trajnu najobičniju farbu i to je to. Ali mi pramenovi stalno izbijaju u smislu da mi pola kosa bude smeđe, a izrast crn.

Jutro svima. :cheer:
Serenità

Post 13 Oct 2011, 09:16

Jutro i vama! :cerek:
Trenutno se bavim mišlju da bih se trebala ošišati.
Živcira me kosa, prerasla je vrat i sad mi se frče pri dnu. :mad:
Mogla bih bob ponovno, fala ti bože da više nije u modi.

Nisam se pohvalila: uspjela sam naći žrtvu kojoj ću uvaliti knjige iz građanskog prava!
Povećat će mi se budžet :lux:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Eks

Post 13 Oct 2011, 09:19

Serenità » wrote:Jutro i vama! :cerek:

Nisam se pohvalila: uspjela sam naći žrtvu kojoj ću uvaliti knjige iz građanskog prava!
Bob je lijep. Ali ja imam traume od njega jer su me u djetinjstvu uvijek šišali na istog. :rolleyes: A i moja kosa mu nije zahvalna baš. :zubo: Uvijek se desna strana izvije van.

Bravo! :cheer:
Serenità

Post 13 Oct 2011, 09:26

Ma i meni se zna izviti, ali me to pretjerano ne brine :raspa:
Kosa mi je tanka, pa nemam baš problema s uvijanjem, jednostavno mi se ne da :D
A kad je pustim da izraste, izgleda jadno, beživotno.

Jedino me brine što će mi se brže mastiti ako je skratim.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Eks

Post 13 Oct 2011, 09:29

Serenità » wrote:Ma i meni se zna izviti, ali me to pretjerano ne brine :raspa:
Kosa mi je tanka, pa nemam baš problema s uvijanjem, jednostavno mi se ne da :D
A kad je pustim da izraste, izgleda jadno, beživotno.

Jedino me brine što će mi se brže mastiti ako je skratim.
Hm, pa zar nije bolje da je kraća ako se masti? Vrh će se ionako mastiti, a lakša je za održavanje, pranje, sušenje.
Ja sam prije imala dosta gušću, dok se nisam farbala, iako se frizeri kunu da je to zabluda, ali stvarno, opala mi je dosta, mada je i sad kao gusta, ali nije baš toliko po mom mišljenju... tako da je sad perem svaki drugi dan.

Nevezano za to, zašto ja nikad ne mogu zavezati jezik... :o Zašto se prvo ne ugrizem... damn. Ovo je sad nevezano za forum i išta. :D
Serenità

Post 13 Oct 2011, 09:33

ex_anais » wrote:
Hm, pa zar nije bolje da je kraća ako se masti? Vrh će se ionako mastiti, a lakša je za održavanje, pranje, sušenje.
Ja sam prije imala dosta gušću, dok se nisam farbala, iako se frizeri kunu da je to zabluda, ali stvarno, opala mi je dosta, mada je i sad kao gusta, ali nije baš toliko po mom mišljenju... tako da je sad perem svaki drugi dan.

Nevezano za to, zašto ja nikad ne mogu zavezati jezik... :o Zašto se prvo ne ugrizem... damn. Ovo je sad nevezano za forum i išta. :D
Možda i je bolje, ali ako je duža, mogu je zavezati u rep i nekako produrati dan.
Ovako je baš moram oprati jer je masna do vrhova. :crying:

Ako te tješi, i ja sam takva. Još lijepo promislim pa svejedno lanem. To je već patologija. :facepalm: :zubo:
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 09:37

Serenità » wrote:Jutro i vama! :cerek:

zar ti to nece trebati kroz zivot?
iako kad razmislim, mislim da je izaslo par novih izdanja i par puta se zakon promijenio od kad sam ga polozila.

kao i radno. od kad ga imam za poloziti. pa mi treba sve novo :D

ja se takodjer odoh sisat u narednih tjedan dana. ovog puta i siske. :raspa:
Eks

Post 13 Oct 2011, 09:42

Serenità » wrote:
Možda i je bolje, ali ako je duža, mogu je zavezati u rep i nekako produrati dan.
Ovako je baš moram oprati jer je masna do vrhova. :crying:

Ako te tješi, i ja sam takva. Još lijepo promislim pa svejedno lanem. To je već patologija. :facepalm: :zubo:
A je, rep, imaš pravo.

I ja promislim. I točno znam kakav ću efekt izazvati. I opet to uradim. Ja sam provokator. :eek: :mama:
To mi je genski. Moj otac se čitav život prepire s budalama i gušta u tome, dok mu ne sine, onda ima ovakve napadaje zapitkivanja.
baja

Post 13 Oct 2011, 09:43

dimnjak » wrote: ja se takodjer odoh sisat u narednih tjedan dana. ovog puta i siske. :raspa:
ja sutra :cerek:
preksutra kod kozmetičarke, idući tjedan na masažu :cerek:
zaslužila sam :o
kod frizerke sam bila zadnji put u lipnju, kod kozmetičarke prije cca 2 godine, a na masaži... u prošlom stoljeću :D

sretno topiću :cerek:
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 09:45

baja » wrote: ja sutra :cerek:
preksutra kod kozmetičarke, idući tjedan na masažu :cerek:
zaslužila sam :o
kod frizerke sam bila zadnji put u lipnju, kod kozmetičarke prije cca 2 godine, a na masaži... u prošlom stoljeću :D

sretno topiću :cerek:
potpisujem te!
osim planova. samo za proslost.
iako imam poklon od muza, masazu preko kolektive, al o njoj mi prica vec mjesec dana i jos nista od nje pa se pocinjem pitat jel to navlakusa :D

nasla sam odlicnog frizera, jest da je skup ko vrag, al evo, od lipnja do danas nisam ni jednom fenirala kosu, tako me osisao da imam frizuru suseci ju na zraku. vrijedi. nadam se istom ucinku i sada. znaci barem do proljeca :D
baja

Post 13 Oct 2011, 09:50

dimnjak » wrote:iako imam poklon od muza, masazu preko kolektive, ...
ja je dobila od sestre, 30/10 ističe rok valjanosti kuponu .... :o
dođavola i štres
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 09:51

baja » wrote: ja je dobila od sestre, 30/10 ističe rok valjanosti kuponu .... :o
dođavola i štres
hvala na informaciji. ko bog bi popusila. i kupon i ko zna sta jos....:rolleyes:
Eks

Post 13 Oct 2011, 09:53

Imam fleke na rukama. Od farbe. K'o krava sam. :facepalm:

U žurbi sam.
Joj, masaže, spasila bih se s jednom, ali nikako da odem. Studentski budžet. :o
baja

Post 13 Oct 2011, 09:53

dimnjak » wrote: ko bog bi popusila. i kupon i ko zna sta jos....:rolleyes:
zaš'? kupon vrijedi 6 mjeseci, a tvom je tek mjesec... :zubo:
Serenità

Post 13 Oct 2011, 09:54

dimnjak » wrote: zar ti to nece trebati kroz zivot?
iako kad razmislim, mislim da je izaslo par novih izdanja i par puta se zakon promijenio od kad sam ga polozila.

kao i radno. od kad ga imam za poloziti. pa mi treba sve novo : D

ja se takodjer odoh sisat u narednih tjedan dana. ovog puta i siske. :rasp a:
Pa kolegice! :cerek:
Točno to me brine, da će se literatura mijenjati 10 puta dok diplomiram. :rofl:
Takva situacija je s kaznenim procesnim. Prošle godine sam ga položila, otad već 3. put mijenja se ZKP, time i literatura.
Pa računam bolje da vratim koju kunu.
ex_anais wrote:
A je, rep, imaš pravo.

I ja promislim. I točno znam kakav ću efekt izazvati. I opet to uradim. Ja sam provokator. :eek: :mama:
To mi je genski. Moj otac se čitav život prepire s budalama i gušta u tome, dok mu ne sine, onda ima ovakve napadaje zapitkivanja.
Dobro si me sjetila, i moj stari je takav. Samo šta nije samoosviješten. Bubne i ostane živ.
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 09:54

baja » wrote: zaš'? kupon vrijedi 6 mjeseci, a tvom je tek mjesec... :zubo:
navodno. tad sam saznala. ko zna od kad je... :D
dimnjak

Post 13 Oct 2011, 09:56

Serenità » wrote:
Pa kolegice! :cerek:
Točno to me brine, da će se literatura mijenjati 10 puta dok diplomiram. :rofl:
Takva situacija je s kaznenim procesnim. Prošle godine sam ga položila, otad već 3. put mijenja se ZKP, time i literatura.
Pa računam bolje da vratim koju kunu.
boze, koliko puta se onda promijenio od '98? :misli:
znam da se ustav jedno 15. puta :D
  • Information