Christina, cice i pješčani satovi

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 22 Sep 2011, 15:15

Ne samo plavuše. :raspa:

Ovisi. Ima plavuša koje ofarbane u crno izgledaju zastrašujuće . A i malo ih je s tako blijedom puti. Većina koju znam ima za nijansu tamniju put od mene koja sam prirodno crna. :rofl: I brzo tamne na suncu. :o
Tako da je to rijetko uspio eksperiment, ali nekad ispadne super, kao u slučaju Scarlett.

edit: što mi se desilo s kvotom. :misli:

Pješčana

Post 22 Sep 2011, 16:47

ja vučem na crveno.
crvena boja kad prođe pored mene, moja kosa ode u riđo, što možda zvuči simpatično, ali nije.
otkad sam plava, puno sam zadovoljnija.
jebo kosu čiju boju rođenjem dobiješ :kava:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
klonka

Post 22 Sep 2011, 16:54

ex_anais » wrote:Većina koju znam ima za nijansu tamniju put od mene koja sam prirodno crna. :rofl: I brzo tamne na suncu. :o
To su fejkerice. :kava:

Ja sam jučer izgorila na putu od frizeraja do tramvaja. Nekih 300 metara. :hekla:
gonj špadi
Eks

Post 22 Sep 2011, 17:10

klonka » wrote: To su fejkerice. :kava:

Ja sam jučer izgorila na putu od frizeraja do tramvaja. Nekih 300 metara. :hekla:
Misliš umjetne plavuše? Ne nužno. Neke su zaista prirodne plavuše, ali imaju neku žućkastu put. Dobro, prosječno oko bi reklo da jesu blijede, ali nije to ono porculanski. Ono kad ti nijedan puder ne pristaje. :rofl:
Emericzy

Post 23 Sep 2011, 11:02

Morticia » wrote:Jbga, meni je recimo Salma totalna seljača. :brukica:
Al' ono, baš.
E, nek ti je. Evo, uzet ćemo ju Lastan i ja. On na parne, ja na neparne dane. Ili obrnuto.
xibalba » wrote:Zavidim ženama s malim cicama. Košarice B ili eventualno C i zadovoljne su obje strane. Od D nadalje, zadovoljstvo sve više postaje jednostrano. Muško.
Pa... nije baš tako. Ima muškaraca koji tvrde da im sise nisu važne. Ja sam ih sreo jednog ili dvojicu. Nisam im, doduše vjerovao, ali...
ex_anais » wrote:Zapravo, teško se sjetiti neke naše poznate estradnjakinje, a da je prirodno lijepa, neukalupirana i neplastična.
Aha, sjetila sam se dvije koje se meni sviđaju, ali ne spadaju baš u ovu temu. :zubo:
Nina Badrić, osobito uživo. Potpuno prirodna žena, a jako atraktivna. Lana Jurčević je prirodno prilično lijepa. Severina je bila jako lijepa prije nego je dospjela u ruke Zrinku Tutiću, koji je od nje napravio sintetični užas. Dok je još vodila nekakvu emisiju na Omladinskoj televiziji zajedno s Ivanom Banfić, obje su bile mlade, vesele, neiskvarene i blještale su. Meni osobno, najljepša žena na našoj javnoj sceni koje se mogu sjetiti bila je Branka Bebić.
vrrrlet

Post 23 Sep 2011, 11:22

klonka » wrote: To su fejkerice. :kava:

Poznavajući tvoj brzi korak i općenarodnu šutljivost, za tih tristo metara ti je trebalo preko pola sata. Nije ni čudo da si izgorila.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 23 Sep 2011, 11:30

Emericzy » wrote: E, nek ti je. Evo, uzet ćemo ju Lastan i ja. On na parne, ja na neparne dane. Ili obrnuto.
:rofl:
Neka vam je.

Btw, i Nina Badrić je seljača. :p
S onim širokim, okruglim licem. :o

:trk: :D
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 23 Sep 2011, 11:39

I meni je. Ima lice kao mjesec. :D

Vrle, a? :misli: Ako se itko ne vucara po cesti, to sam ja. :p :mrzisevuć:
gonj špadi
vrrrlet

Post 23 Sep 2011, 12:35

klonka » wrote:
Vrle, a? :misli: Ako se itko ne vucara po cesti, to sam ja. :p :mrzisevuć:
Ma znam, ali onda sretneš Mirka, pa Slafka, pa napuštenog psića, pa bubamaru... onda padneš u rupu, pa ti je vruće, pa sjedneš... onda slijediš nekog lipog momka u nadi da će se spotaknuti... ima tristo metara kilometara, ima.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 806 times
Been thanked: 1537 times
Post 23 Sep 2011, 12:42

Ona mala Šibenčanka, aktualna misica Katarina Prnjak, lijepa je. Čuvaj se bure i šibenske cure. :cerek: Spomenuta Branka Bebić. Pa Franka Batelić, mala je kolačić, sva je vrckava. Helena Šopar ima seksi usne, ali žgoljava je, treba joj dati čvaraka i kobasice. Nije da nema cura.
Potpisi su za budale.
Morticia

Post 23 Sep 2011, 13:06

Meni su lijepe Mia Kovačić, Vedrana Linardić, Tijana Šafar, Korina Longin.
Bojana Gregorić kako kad.

Sjetit ću se još nekih, sigurna sam. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 23 Sep 2011, 13:10

vrrrlet » wrote:
Ma znam, ali onda sretneš Mirka, pa Slafka, pa napuštenog psića, pa bubamaru... onda padneš u rupu, pa ti je vruće, pa sjedneš... onda slijediš nekog lipog momka u nadi da će se spotaknuti... ima tristo metara kilometara, ima.
A je to, aj. :zubo: Sretanje polovice grada na najbizarnijim mjestima mi nikad nije bilo strano. I razgovor sa svim šifotinjama koje sretnem po putu, pokojim narkomanom i beskućnikom također... mislim da ću se morat liječit. :facepalm:

Ontopik, da se ne samokaznim zbog spama: Cice! Cice! Cice!

Meni su nabrojane cure objektivno lijepe, ali spadaju u neki kanon ljepote koji mi se pretjerano ne sviđa. Ono, Adriana Lima, putene usne, lijepe oči, oblik glave, krasan ten, bla. Subjektivno su mi ljepše one koje ne spadaju u kanon. Nataša Janjić, npr. Za kanon je previše blijeda je i ima preveliki nos, ali mi je predivna.

Dosta više o ženama. Vratimo se opet na mladog Staljina. :cerek:
gonj špadi
Emericzy

Post 23 Sep 2011, 13:11

Hekatonhir » wrote:Franka Batelić
Točno.
Morticia

Post 23 Sep 2011, 13:22

S Janjičkom sam jednom davno, dok smo još obje bile praktički djevojčice pila kavu u Splitu.
Uživo je prekrasna.
Eks

Post 23 Sep 2011, 14:19

Morticia » wrote:Meni su lijepe Mia Kovačić, Vedrana Linardić, Tijana Šafar, Korina Longin.

Sve imaju usko i dugo lice. :D Samo zapažam.

Vedrana Linardić je jako lijepa.

Natašu Janjić sam i htjela spomenuti at first place. Da sam muško zaljubila bih se u nju. :cerek:
I Zrinku Cvitešić. Možda nije klasično lijepa, ali meni je predivna.

Franka Batelić mi je iritantna. Nina Badrić mi nije lijepa ni simpatična.
Morticia

Post 23 Sep 2011, 14:21

A da, imaju. Ne znam, valjda mi se sviđaju takve. :)

Janjićka je antipatična za popizdit'. :trk:
Barem je tad bila, možda je sad super, stvarno ne znam. Tad je tek počela studirati i bila je prestrašno ufurana u samu sebe.
Isto kažu i za Cvitešićku, al' meni se ona jako, jako sviđa. :ne zna:
I da, lijepa mi je. :)
Eks

Post 23 Sep 2011, 14:30

Morticia » wrote:A da, imaju. Ne znam, valjda mi se sviđaju takve. :)

Janjićka je antipatična za popizdit'. :trk:
Barem je tad bila, možda je sad super, stvarno ne znam. Tad je tek počela studirati i bila je prestrašno ufurana u samu sebe.
Isto kažu i za Cvitešićku, al' meni se ona jako, jako sviđa. :ne zna:
I da, lijepa mi je. :)
A je moguće, ima taj neki gard. Ali isto mi je :cerek: barem na ekranu.
A Zrinka je više spontana, otkačena.
kukuriku

Post 23 Sep 2011, 14:49

meni je prekokrasna lorena nosić. pojela bi ju.
i ona guzičica njena, uf. :cerek:
Nek(v)arljiva.
Almost Rosey

Post 23 Sep 2011, 15:24

Tko su vam sve te žene? :ne zna: ja za poa ovih nabrojanih u životu nisam čula. A guglat mi se ne da :zubo:

Inače, kratkokose mršavice :cerek:
Ja imam kratku kosu, još samo trebam smršavit :kava:
baja

Post 23 Sep 2011, 15:42

ex_anais » wrote:Vedrana Linardić je jako lijepa.
morala sam guglovati, to je ova?
Image

žena je poluplastična :ne zna:

janjićka :cerek:
Eks

Post 23 Sep 2011, 15:43

baja » wrote: morala sam guglovati, to je ova?
Image

žena je poluplastična :ne zna:

janjićka :cerek:
Ja je se sjećam s tv-a, nije bila takva. :misli: Otad nisam provjeravala.
Mulica

Post 23 Sep 2011, 16:26

Morticia » wrote:Meni su lijepe Mia Kovačić, Vedrana Linardić, Tijana Šafar, Korina Longin.

korina longin mi je jako jako ružna! :zubo:

ovu vedranu sam guglala, i ona mi je ružna :rofl:

janjićka mi je presuper :cerek:

nina mi ima lipu facu, simpatičnu :cerek:

batelićka me iritira, al je valjda slatka :ne zna:

mia kovačić mi je preslatka :s

tatjana jurić mi je lipa! sopekica mi je užasna!

volim pune usne kod cura vidit...u tom pogledu mi je natalia imbruglia pre pre :s
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 5dRBewj-pd
meg ti je glupa!!! :xlux:
Eks

Post 23 Sep 2011, 16:28

Kako se nisam sjetila Tatjane Jurić. Da. :cerek:
Mulica

Post 23 Sep 2011, 16:34

primjeri ružnih:
tanja halilović...ajme
fani stipković...koma! :eek:
stefani hohnjec...ne razumim kako nekome ta cura može bit lipa :ne zna:
dolores lambaša...ona mi je ...ne znam...ima sve na sebi prepravilno i po nekim zakonima pre super, al mi je to sve skupa očajno! :ne zna:
nives celzijus drpić...mila majko :zubo:

ne znam što mislim o nikolini pišek...u neku ruku mi je ko lambaša! pre...sve :ne zna:

e da, lipa mi je ona manekenka koja je bila u survivoru..idem je guglat! ova http://www.24sata.info/thumbnail.php?fi ... cle_medium kako se zove? :misli: ima divan osmijeh :cerek:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Emericzy

Post 23 Sep 2011, 16:38

ex_anais » wrote:Kako se nisam sjetila Tatjane Jurić. Da. :cerek:
Tatjana Jurić... Isuse, sad se stvarno vidi koliko su muški ukusi različiti od ženskih. Mislim, OK, žena ima lijepo lice. Ali, ispod tog lica je tijelo... kajjaznam, ne bih volio ženu vrijeđati... hajde, recimo da je to tijelo Pipi Duge Čarape. A tu sad ipak pričamo o tjelesinama, k vragu. Nemojte miješati tijela i aufhengere.
  • Information