Druga faza ili kako nabaviti forumaše
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
POuzdano znate da je svojevoljno otkantao virtualu?
Ne znam stoposto,ali nešto mi se mota po glavi da je Zečica s njim imala kontakte neke? Ili neko drugi, ne znam..pa reko, da ga pozove...ako može..kokice fale

Ne znam stoposto,ali nešto mi se mota po glavi da je Zečica s njim imala kontakte neke? Ili neko drugi, ne znam..pa reko, da ga pozove...ako može..kokice fale
kurvanjski avatar, a
Ja bi volio da se ukaže nanovo... Al nemam pojma ko može do njega.
- MmeTipfeler
Kad smo sastavljali i pozivali Grupu, i on je bio na popisu. Na Fejsu mi se javila njegova žena i rekla kako će mu prenijeti poruku da se javi. Njegov posljednji post na Fejsu napisan je negdje polovicom prošle godine. Tko god ima profil na Fejsu može ga pronaći pod a unda i kontaktirati s njime.
- Donna Sole
Haram je isto nestao već neko vrijeme...ili piše kloniran..
nek se i eksača vrati
nek se i eksača vrati
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
- Donna Sole
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
- Donna Sole
Da nije malo prestroga reakcija s obzirom da nemamo baš neku gužvu a Haram je bio aktivan.
Ne se petljam u moderaturu, samo velim da ne treba đonom...
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
Ne mogu se i ne želim se petljati u tuđe odluke. On će ti sam odgovoriti. Judolino, mislim. A nadam se da će i Miky odobriti zajedničku raspravu o možebitnim sankcijama, tzv. sankcijskom pravilniku.
P. S. Čili, odmah odaberi podforum ili podforume na kojima želiš biti moderatorica.
- Donna Sole
Zahvaljujem se na povjerenju.
Na rubu sam živčanog sloma pa nisam najbolji odabir. Ima spremnijih i iskusnijih od mene za taj posao.
Na rubu sam živčanog sloma pa nisam najbolji odabir. Ima spremnijih i iskusnijih od mene za taj posao.
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
- Donna Sole
I ne treba za sad. Pusti da se trkelj počme kotrlj.. 
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
- Donna Sole
Sjećate se vi kad je miki jedva čekao pače i žicao moderaturu? Sad jedva piše otkad je gazda . Nek malo radi da mu forum živne,
Ja ću pisati , dati što mogu od sebe ali moderirala ne bi rada .Velim vam da i ne treba.
kurvanjski avatar, a
- MmeTipfeler
Ja se definitivno slažem s tobom. Sugovornici često mogu i sami moderirati temu, bez intervencije moderatora. Samo ako su zainteresirani, to jest ako je tema dovoljno zanimljiva.
A toga nam fali.
Nego, mene ne čudi ova Mikyjeva suzdržanost - iako me ljuti: što su ti veće ovlasti, više moraš paziti da ih ne zloupotrijebiš.
Ništa ti ne misliš - nego znaš.
A da misliš, vjerojatno bi shvatila da te laganje neće učiniti finom damom.
Ljuta majko, s Haramom sam obavio pun kurac i osamsto razgovora ne bih li ga civilizirao. Nisam uspio u tome, jebiga.
S tim da Tipfelerka od tada stalno u rukavicama baca optužbe da zloupotrebljavam moderatorske ovlasti, a nikad nema muda to izreći jasno i glasno - te potkrijepiti isto primjerom i dokazima.
Evo, Čilika, to su ti njene fore.MmeTipfeler wrote: ↑16 Feb 2017, 22:11
Ja se definitivno slažem s tobom. Sugovornici često mogu i sami moderirati temu, bez intervencije moderatora. Samo ako su zainteresirani, to jest ako je tema dovoljno zanimljiva.
A toga nam fali.![]()
Nego, mene ne čudi ova Mikyjeva suzdržanost - iako me ljuti: što su ti veće ovlasti, više moraš paziti da ih ne zloupotrijebiš.![]()
I drago mi je da ne želiš biti mod, jer osim mene imamo samo babe u birokraciji.
A sad ozbiljno: drž se, želim ti sreću sa žifčekima...
Ja sam se zadnje čula s njim u lipnju i nemam pojma di je.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 815 times
- Been thanked: 1553 times
A gdje si ti? Mogla bi češće dolaziti, nije fora prigovarati Undi, a ponašati se još gore od njega. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-