Zdrao, još samo gutljaj-dva kave, život sjajno.Zekoslawa » wrote: Pok, nino, šta ima, kako život?
Ovaaaj, jesam ja to krivo ubrala il se ti seliš u Zg?
Mislim, topik je koncizan, nije samo do mene.
Zdrao, još samo gutljaj-dva kave, život sjajno.Zekoslawa » wrote: Pok, nino, šta ima, kako život?
Dobro si činila, ima noći za pranje kupaonice.nina williams » wrote:
Zdrao, još samo gutljaj-dva kave, život sjajno.
Ovaaaj, jesam ja to krivo ubrala il se ti seliš u Zg?![]()
Mislim, topik je koncizan, nije samo do mene.
Slušam, ako terba skuhat ću još jednu kavu.Serenità » wrote:Novi topic, dođoh zapišat.
Kod vas mi je super kako od svega napravite događaj.Čuj, ulazak u vodu. Da, kažem voda, al ja ni nisam s mora, kod mene je jezero, dakle voda. Samo uskočim, nema puno promišljanja.
Btw, mislila sam si danas o ostavljanju oglasa za druženje. Zaključila sam da imam premalo ljudi iz kvarta s kojima kavarim, a par tjedana prije roka zabranjujem si odlazak u grad. Znači, dosadno mi je.
Nemam šta puno reći, imam dojam da se premalo družim s ljudima. I uvijek imam te odnose jedan na jedan koji mi u principu pašu, ali ne bi bilo loše imati par ljudi za izaći van, ono, jednom mjesečno. Nedavno sam probala s novim poznanicima, nije dobro završilo.
Aha, nisam te baš dobro ubrala s tim odlascima u grad...ja sam skontala da ti oš kavarit internetski...a ti bi kavarila uživo, al u kvartu.Serenità » wrote:
Nemam šta puno reći, imam dojam da se premalo družim s ljudima. I uvijek imam te odnose jedan na jedan koji mi u principu pašu, ali ne bi bilo loše imati par ljudi za izaći van, ono, jednom mjesečno. Nedavno sam probala s novim poznanicima, nije dobro završilo.Tj. na prvu je, ali kasnije sam revidirala mišljenje.
Već smo se nas dvije dogovorile. Ići ćemo na kavu, a ja ću pričati samo o poslu.nina williams » wrote:Dođi k njoj u kvart pa se upoznajte i kafenišite. Dat ću vam i šalice, imam i njizi 2 paketa, al moram reć da su meni gadne. To ne bih poklanjala osim ako kome nije frka.Doduše, ja morebitno i nemam ukusa. To je ko trebalo bit nešto fensi-šmensi, a ja volim da mi se kava nalazi u nečem solidnom, a ne nekim vitopernim pizdarijama s ručkom izvijenom u totalno neergonomičan oblik.
Nisam ja ništa zvala.Zekoslawa » wrote:Šta si nas zvala, škrtuljo.![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests