Komentari na rad foruma
Ne pavam, ne pavam. 
Eto, ja predložila, koleginica Tea podržala, Jada isto. Malo sam bacila oko po OS-u i vidim zasad manje od 10 tema koje bi uopće mogle doći na takav podforum, zvali mi ga mi PZ ili kako drugačije, no jedno je sigurno: 1. Za gotovo sve takve teme interesa i diskutanata se našlo; 2. Nisu ni drugi podforumi bili mnogo veći kad su tek počeli, pa ni najnoviji ljubimci. Jednostavno se radi o tome da nekakav prirodnjački podforum, kao i ljubimci, djeca, jezični podforum ili tome slično nije nešto što se može preklapati s bogzna čim. To su stvari za koje će se uvijek naći interesa. Hoće li biti prometan ili neće, e jebiga, to ovisi o mnogo faktora, pa i o preglednosti. A na njoj svakako ne dobivamo time što takve teme preživljavaju zajedno s hrpom drugih nevezanih tema. Zato smatram da takve teme treba nadgledati, locirati i na kraju - odvojiti. Da se razumijemo, moj interes za takve teme i za takav podforum zaista je jako malen, ali kvragu, volim različitost. Volim da i drugi imaju nekakav svoj kutić kao što ga imam ja.
Takvo što može samo pomoći putniku namjerniku koji zaluta u trkeljaška bespuća, dočim nama postojećima također pomaže u spomenutoj preglednosti, kao i u profiliranju svakoga od nas, a što je dobro jer ćemo se manje susretati, pa ćemo imati manje mogućnosti da se počupamo.
Eto, ja predložila, koleginica Tea podržala, Jada isto. Malo sam bacila oko po OS-u i vidim zasad manje od 10 tema koje bi uopće mogle doći na takav podforum, zvali mi ga mi PZ ili kako drugačije, no jedno je sigurno: 1. Za gotovo sve takve teme interesa i diskutanata se našlo; 2. Nisu ni drugi podforumi bili mnogo veći kad su tek počeli, pa ni najnoviji ljubimci. Jednostavno se radi o tome da nekakav prirodnjački podforum, kao i ljubimci, djeca, jezični podforum ili tome slično nije nešto što se može preklapati s bogzna čim. To su stvari za koje će se uvijek naći interesa. Hoće li biti prometan ili neće, e jebiga, to ovisi o mnogo faktora, pa i o preglednosti. A na njoj svakako ne dobivamo time što takve teme preživljavaju zajedno s hrpom drugih nevezanih tema. Zato smatram da takve teme treba nadgledati, locirati i na kraju - odvojiti. Da se razumijemo, moj interes za takve teme i za takav podforum zaista je jako malen, ali kvragu, volim različitost. Volim da i drugi imaju nekakav svoj kutić kao što ga imam ja.
Takvo što može samo pomoći putniku namjerniku koji zaluta u trkeljaška bespuća, dočim nama postojećima također pomaže u spomenutoj preglednosti, kao i u profiliranju svakoga od nas, a što je dobro jer ćemo se manje susretati, pa ćemo imati manje mogućnosti da se počupamo.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 859 times
- Been thanked: 1648 times
Ali mi, u strogom smislu riječi, imamo jako malo znanstvenih tema. Znači, metodološki relevantnih. Otvoriti nešto pa kao argument citirati Wikipediju nije znanost.
Potpisi su za budale.
Potpisujem Zekoslavu vezano uz prirodnjački
pdf. Nema puno tema, možda i ove koje postoje nisu bogznašto
, al' postojanje takvog pdf-a bi možda privuklo neke koji bi otvorili neku pametniju
temu takvog sadržaja.
U ovom kupusu od OS-a se ni stari članovi ne snalaze, a kamoli novi.
Također potpisujem Jade što se tiče uklanjanja uvredljivih postova.
Stvarno ne znam zašto bi itko trebao moći pročitati kako netko meni jebe mater, naziva me kujom ili nešto slično.
To je izuzetno neugodno, bez obzira koliko si otporan i/ili iskusan forumaš.
Govna od postova na nevidljivo đubrivo.
U ovom kupusu od OS-a se ni stari članovi ne snalaze, a kamoli novi.
Također potpisujem Jade što se tiče uklanjanja uvredljivih postova.
Stvarno ne znam zašto bi itko trebao moći pročitati kako netko meni jebe mater, naziva me kujom ili nešto slično.
To je izuzetno neugodno, bez obzira koliko si otporan i/ili iskusan forumaš.
Govna od postova na nevidljivo đubrivo.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pa ovo i nije takav (znanstveni) forum niti ima tendenciju postati. Ili bar ja ne znam za to.Hekatonhir » wrote:Ali mi, u strogom smislu riječi, imamo jako malo znanstvenih tema. Znači, metodološki relevantnih. Otvoriti nešto pa kao argument citirati Wikipediju nije znanost.
Trkeljamo koliko znamo o čemu znamo. Cilj je ono što su Zekoslawa i Morticia napisale, da ne pišem isto.
- Stitch
- Head Honcho
Dobro, nemam ništa protiv. Samo velim, ne bih (naslovom podforuma) uvodio nešto za što još možda nismo kadri.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Slažem se s tim da je Okrugli stol pretrpan i nepregledan, no nemam se vremena time baviti. Odoh na put, vraćam se u srijedu ili četvrtak. Dotad će se neko mišljenje valjda iskristalizirati. A možda se pojave i Klonka i Schmokljan pa prozbore koju. Znam da su u gužvi pa ono što oni ne stignu nastojim riješiti ja.
Sve vas pozdravljam.
Sve vas pozdravljam.
Potpisi su za budale.
Pa neka, trebaju nam.Morticia » wrote:Pa ja stvarno ne bih imala ništa protiv, al' vjerujem da bi to prouzročilo tektonske poremećaje na trkeljanju.
Prvo nek vam se svima najebe matere i nahrani vas govnima, jel.Morticia » wrote:I to dajte Đepiki da moderira.
I to bez ikakvog povoda.Morticia » wrote:
Jeb'o ti je mater i rekao da jedeš govna?
Ako to radi kao član, što će tek kao moderator?
Zašto ići đonom na kolegu/kolegicu? Zašto tjerati ljude s teme?
Ma gle, ja sam se zajebavala kad sam rekla da njega stave za moda. 
Iako, kažem, što se mene tiče baš me briga, a tko zna, možda bi bio nježniji moderator nego što je forumaš.
U svakom slučaju, ja sam na uvrede tebi baš neku večer reagirala, ne znam da li je to itko pročitao, u međuvremenu je to sve prebačeno na onaj nevidljivi dio.
Iako, kažem, što se mene tiče baš me briga, a tko zna, možda bi bio nježniji moderator nego što je forumaš.
U svakom slučaju, ja sam na uvrede tebi baš neku večer reagirala, ne znam da li je to itko pročitao, u međuvremenu je to sve prebačeno na onaj nevidljivi dio.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
a moderatorstvu je potrebnije ovo drugoMorticia » wrote:Pa što se tiče stručnosti nema sumnje da je on ovdje najkompetentniji za takvo što.
Osebujnost izražavanja je drugi par rukava.
- schmokljan
To smo već ustanovili, sad da vidimo koliko duboko seže.
I za jedne i za druge je prerano, ali sad, kad je razjeban OSO i teme se rasule kud koja, bolje je skupiti ih i označiti čisto radi preglednosti.ombia » wrote:Ako cemo imati prirodne znanosti hocemo li onda imati i drustvene?
Ne pitam Heka.
Pitam ekipu koja ovdje diskutira.
-
- Information
-