Isuse, plačem.
A bidan moj Karlito, sve mi je napisao.
A znači, da ne računam na tebe za onaj polog za stan?nina williams » wrote:
Nisam ja ništa zvala.Nudila sam ti čaše. Ja ne zovem ljude tako, šta ako im je neugodno, a ustvari žele odbit? Pa ih dovodim u blesavu situaciju? Al ne, ona se sama pozove, još i Serenitu i Karla dovede pred svršen čin, a onda još i prigovara. Jebomećuko ako ti do kraja stranice ne bidnem i jamac za kredit.
![]()
![]()
Ae, budete li od volje skuvat ću vam i kavu i ručak.
Zekoslawa » wrote:Kad se vraćaš doma isto sjedneš na trgu bana Jelačića na tramvaj broj 14 ili 17 u suprotnom smjeru (gledano očima banovog konja prema lijevo) koji će te odvesti do zgrade Vjesnika
Ja, silno je poetično i...krivosmjerno. Pogled lijevog konjskog oka vodi te na Mihaljevac (14) i Borongaj (17).kajla wrote:gledano očima banovog konja hahahahahhhha![]()
Ali zapravo, sviđa mi se sve ovo na neki čudan način, ima neku poetičnost u sebi![]()
![]()
Karl Jozef » wrote:Ae.
Ako tko treba kakve upute, treba znati da imaju rok trajanja. Odnosno vrijede dok je nekom prosjaku sezona i zdravlje ga služi.![]()
Oću li te trebat i deložirat?Zekoslawa » wrote: A znači, da ne računam na tebe za onaj polog za stan?![]()
A dobro, isto ću doć izist. Kad već inzistiraš.![]()
Jebo si ježa sad, samo da ti velim.karambol » wrote:Ja imam grdih rajngli, emajliranih na cvjetove I vitice. Puna kutija, razne velicine.![]()
Za.poklonit, ofskroz...
Ne, ja znam mjeru.
Prazne? Pa šta ću s tim.karambol wrote:Ja imam grdih rajngli, emajliranih na cvjetove I vitice. Puna kutija, razne velicine.![]()
Za.poklonit, ofskroz...
Zekoslawa » wrote:Kad se vraćaš doma isto sjedneš na trgu bana Jelačića na tramvaj broj 14 ili 17 u suprotnom smjeru (gledano očima banovog konja prema lijevo) koji će te odvesti do zgrade Vjesnika
Vozin, al iz banove perspektive lijevo bi trebalo bit prema Jurišićevoj, a ne na tu stranu.
Mogao si makar pašte i fažola poslati.
Iskreno mi je drago s obzirom na ove upute.Zekoslawa » wrote: Majti, nisam se nijednom izgubila, muči.
Otprilike ...Sve me dobro uputio, samo sam ja njega morala upućivati di sidim s Matošem.
Je, je, znan rekla si mi.Zekoslawa » wrote: Majti, nisam se nijednom izgubila, muči. Sve me dobro uputio, samo sam ja njega morala upućivati di sidim s Matošem.
koji ste vi bedaki..ban uvijek gleda desno. i kad gleda lijevo, gleda desno i ban i konj i zagreb i sve..MightyMe » wrote: Vozin, al iz banove perspektive lijevo bi trebalo bit prema Jurišićevoj, a ne na tu stranu.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests