Trač baba, ...MightyMe » wrote: Je, je, znan rekla si mi.
Kae, ćajogusci?
To sam se orjentirao prema starom položaju bana...a unda » wrote: koji ste vi bedaki..ban uvijek gleda desno. i kad gleda lijevo, gleda desno i ban i konj i zagreb i sve..![]()
..ako vam treba sta objasnit po zagrebu, javite se. tramvaj, auto, pjeske, autobus, vlak..sve.
lako je u zagrebu snac se. imas savu, imas zeleni val amo, zeleni val tamo, zicaru, dimnjak na tresnjevci ili tamo negdje u pskumterinu i imas..tj nemas nista vise, to je to..
lako je u zagrebu snac se. imas savu, imas zeleni val amo, zeleni val tamo, zicaru, dimnjak na tresnjevci ili tamo negdje u pskumterinu i imas..tj nemas nista vise, to je to..
valjda zato jer su ti osjecaji glupi..Zekoslawa » wrote:Zašto imam neki osjećaj da bih došla do odredišta dok bih pročitala undine upute.
ja do sada, di god sam stiga, dosa san. za tebe ne znam.Zekoslawa » wrote:Već vidim: kreni lijevo.. ono, ne desno, znači ono što nije desno nego..kako to kažu..lijevo. a kad smo već kod desno-lijevo.. palo mi sad napamet..kad sam jednom tako nekoga poke-poke..ono, da ga pitam..oću li desno ili lijevo..
bit ce neko bracko? to vino se pije da se otriznis..Zekoslawa » wrote: Ne znam, teško, Majti kaže da ima neko domaće.
Neću puno birati kad zagusti, daj šta daš...a unda » wrote: bit ce neko bracko? to vino se pije da se otriznis..
I Majti je vlaj, teški.
..bit ce iz nerezisca.
Ajme meni. Otrovat će se tuka.Karl Jozef » wrote:S prstom na Raidu, visoki ton, hi hi hi hi, mislili ste da nećete dolijat. Tko se nije skrioooo, maaagarac je bioooo, hi hi hi...
Ae. Možda se treba napit, ko u onoj reklami za neku pivu. Tip pije, a žena postaje sve ljepša i ljepša. Nakon nekoliko piva možda će vidjeti leptiriće umjeto žohara.Zekoslawa » wrote:Ali ej, kupiti sprej za žohare i onda ga ne upotrijebiti jer se boji i spreja zajedno sa žoharima.![]()
Zazelenio se od muke, ...Mislim da bi je banov konj blijedo gledao.
Nadajmo se da tračskrin radi.kajla » wrote:Nešto mi govori da je maknula komp, tko zna kad će opet navratiti![]()
A ono dosta, ...Jel samo meni neobično da jedna želi s jednim parom na putovanje? Onako idu njih dvoje i ona se gura s njima, a oni ne bi rado s njom, ali ide ona na silu![]()
![]()
A tko zna jesu li to na koncu uopće žohari. Bit će vidila kakve vinske mušice, pa umislila da su žohari.
Propinje se i kreće desno u pravcu Mihaljevca ili Borongaja, šta mu već dođe. BTW, misli li tko ono više srušit. Pokte, koliko konjova i ljudi na konjovima po tom Zagrebu.
Propinje se i kreće desno u pravcu Mihaljevca ili Borongaja, šta mu već dođe. BTW, misli li tko ono više srušit. Pokte, koliko konjova i ljudi na konjovima po tom Zagrebu.
Opet sam vas izgubila, ali toliko sam revoltirana da me briga. 
I štuca mi se.
I mrzim mirovinsko osiguranje. I penziće. I ne da mi se kuvat kavu. Di je Nina? 
I štuca mi se.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Maknula je komp ono ...ko...ko...elma.kajla » wrote:Nešto mi govori da je maknula komp, tko zna kad će opet navratiti![]()
Jel samo meni neobično da jedna želi s jednim parom na putovanje? Onako idu njih dvoje i ona se gura s njima, a oni ne bi rado s njom, ali ide ona na silu![]()
![]()
Ako mu nije mater, šta ima ona radit s njima.
Di nas ostavi, tu nas nađe.Serenità » wrote:Opet sam vas izgubila, ali toliko sam revoltirana da me briga.
I štuca mi se.I mrzim mirovinsko osiguranje. I penziće. I ne da mi se kuvat kavu. Di je Nina?
Nina ošla prat kupaonu, mogla bi sad biti pri kraju.
-
- Information
-