..a sta cu kad ne pijem kavu, a nije da mi ne dodje. smeta mi kava, pocnem drcat i nemrem dihati. mislim, valjda je tako, ne da mi se provjeravat.
koliko dugo ispijate prvu jutarnju kavu?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Probaj s mlijekom...a unda » wrote:
..a sta cu kad ne pijem kavu, a nije da mi ne dodje. smeta mi kava, pocnem drcat i nemrem dihati. mislim, valjda je tako, ne da mi se provjeravat.
(Kavu s mlijekom, na to mislim.)
kavu s mlijekom? pa cemu to sluzi? sta je to? java nije, celjade nije.
to i pijem ujutro, zitnu kavu, ono, cikorija, knajp i jos kad se nabuba unutra kruha, to je super. to nije kava nego marenda ili kako bi hek rekao zajutrcina.
- nina williams
Eh, pa nisam se to od tebe nadala...a unda » wrote: kavu s mlijekom? pa cemu to sluzi? sta je to? java nije, celjade nije.
to i pijem ujutro, zitnu kavu, ono, cikorija, knajp i jos kad se nabuba unutra kruha, to je super. to nije kava nego marenda ili kako bi hek rekao zajutrcina.
Mislila sam da si sve il ništa, kad ono-i ti mekinjariš.
Dosta mi je surogata-oću originale. I kavu i šećer i meso i maslac.
Recimo ne kavovinama, saharinu, soji i biljnoj mašćobi.
: u boj, u boj za šećer moj :
kava 
evo, ako u ičemu uživam kao ovisnik, to je to
baš ju volim
ujutro, kad se napokon ustanem, dignem neku roletnu u stanu da nađemm put do špareta, punim džezvu vodom i mećem na plin. onda polaako ostatak stvari, dok jednim uhom slušam kako se zvuk na peći mijenja. imam onu valjkastu limenku za kavu, i kad ju otvorim, kad zamiriše, malo protresem da se slegne, i sad ritual- kao i vožnja autom: ne znam opisati što sve radim u isto vrijeme: jednom rukom smanjujem plin i privremeno sklanjam džezvu na električnu ringu, drugom stavljam 2 žlice kave, miješam, vraćam, kuhinja miriši..sklanjam ju dok desnom rukom otvaram fridž, vadim mlijeko, u hodu provjeravam jel vrijedi
i ulijevam kavu i mlijeko u šalicu, i lagano u piđami otapkavam nazad u dnevni boravak. sad, u novembru, gledam kako sunce polagano izlazi iznad zgrada, smog je oko mene , Sljeme se skriva još uvijek, u pozadini tule vozila hitnih službi..jutro u Zagrebu.
ovo je moja kava kad radim ujutro ili ne radim. šalica mi je u ruci do trenutka kad izlazim iz stana. znači nekih 45 minuta.
ako ne radim, kava mi je do ručka u rukama, sad već i druga po redu, odmah skuvam više pa dolijevam
evo, ako u ičemu uživam kao ovisnik, to je to
baš ju volim
ujutro, kad se napokon ustanem, dignem neku roletnu u stanu da nađemm put do špareta, punim džezvu vodom i mećem na plin. onda polaako ostatak stvari, dok jednim uhom slušam kako se zvuk na peći mijenja. imam onu valjkastu limenku za kavu, i kad ju otvorim, kad zamiriše, malo protresem da se slegne, i sad ritual- kao i vožnja autom: ne znam opisati što sve radim u isto vrijeme: jednom rukom smanjujem plin i privremeno sklanjam džezvu na električnu ringu, drugom stavljam 2 žlice kave, miješam, vraćam, kuhinja miriši..sklanjam ju dok desnom rukom otvaram fridž, vadim mlijeko, u hodu provjeravam jel vrijedi
ovo je moja kava kad radim ujutro ili ne radim. šalica mi je u ruci do trenutka kad izlazim iz stana. znači nekih 45 minuta.
ako ne radim, kava mi je do ručka u rukama, sad već i druga po redu, odmah skuvam više pa dolijevam
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ako odmah ujutro ne moram ići iz kuće, pijem oko 20 minuta do pola sata (ako moram odmah van, sve isto samo duplo kraće, ponekad bez neta)
Žličica i pol Nes gold sa kvarat žličice smeđeg šećera u dec-dec i pol vode i 0.75dl mlijeka. Prvi gutljaj obavezno srknem čim je vruću dignem s elementa, onda odlazim na kauč/fotelju malo odmoriti (Crnogorac i stolica kraj kreveta
) sa tom šalicom kave i nekim jelom, palim laptop i čitam/pijem/jedem.
Da se mene pita, negdje nakon toga bi otprilike dan i završio
Žličica i pol Nes gold sa kvarat žličice smeđeg šećera u dec-dec i pol vode i 0.75dl mlijeka. Prvi gutljaj obavezno srknem čim je vruću dignem s elementa, onda odlazim na kauč/fotelju malo odmoriti (Crnogorac i stolica kraj kreveta
Da se mene pita, negdje nakon toga bi otprilike dan i završio
- nina williams
ex_anais » wrote:Pijem je ako idem s nekim na kavu ili ako sam na poslu, onda znam strusit po tri-četiri iz automata. Popodne je ne pijem jer ne bih mogla zaspati. Sve je manje volim. Imam dovoljno stresa i bez nje.
Nemoj reć? Prvu jutarnju kavu ne piješ popodne? Ajde neka.
Je, kiks je. Ali bilo je dana i kad nije bio kiks.
- nina williams
Ja ću svoje pobrisat, akoš i ti svoje. 
..oces originale i onda pijes kavu s mlijekom.nina williams » wrote: Eh, pa nisam se to od tebe nadala.![]()
Mislila sam da si sve il ništa, kad ono-i ti mekinjariš.
Dosta mi je surogata-oću originale. I kavu i šećer i meso i maslac.
Recimo ne kavovinama, saharinu, soji i biljnoj mašćobi.
: u boj, u boj za šećer moj :
mislim, meni je kava ustvari bezveze, a najdraze mi je kad neko kaze da mora pit kavu jer mu je niski tlak.
..ili jer se ne moze razbudit.
kroz kavu odlicno vidim koliko su ljudi u stanju migoljit i bjezat od sebe.
- nina williams
Aaaa đe to piše? To sam tebi nudila, kolko me pamćenje služi...a unda » wrote: ..oces originale i onda pijes kavu s mlijekom.![]()
Undo, undo..a..undo
..jos gore. ne pijes kavu? onda je pij s mlijekom.nina williams » wrote:Aaaa đe to piše? To sam tebi nudila, kolko me pamćenje služi.
Undo, undo..a..undo
..tako je jedan rekao kad se vozio u autu, pametan covik, ali slikar, trebalo ga je prebacit negdje, pa se auto pokvarilo, stalo, a on kaze vozacu..cuj, ma nema veze. icemo tamo drugi dan, amo mi natrag.
- nina williams
Undo, aj ne jeb. Ti zeznijo, a nekako ja kriva. Pa đe to ima? 
ja zeznuo? ti si od onih..moj spas za mene?nina williams » wrote:Undo, aj ne jeb. Ti zeznijo, a nekako ja kriva. Pa đe to ima?
Sat, sat i pol. Valjda. Nisam obraćao pozornost. Kavicu si zapijam lagano uz kroasan s čokoladom dok obavljam jutarnji pregled logova i izvještaja. Kako se do firme dovezem na autopilotu, jutarnja kava me razbudi.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- nina williams
Ma nisam...skužaj, pobiglo mi. Razumi i ti mene, trešte mi Severina i Neda Ukraden, a luster se nekako nezgodno ljulja. Cura s gornjeg kata ima rođendan. Tek 16, a već tako krivo...a unda » wrote: ja zeznuo? ti si od onih..moj spas za mene?
Upravo isto. I all day long... Nije važno doba dana, uvijek je prva. Upravo si skuhah (hah-a!
No ID, no person.
ajmeee, djetinjstvo..a unda » wrote:
to i pijem ujutro, zitnu kavu, ono, cikorija, knajp i jos kad se nabuba unutra kruha, to je super.
ođe, u zagrebu, sam probala i sa žgancima, ilitiga purom, i uopće nije loše
pače
Meni su drage Divka i Bianka.
Iako je Bianka instant.
Al' sad sam se sjetila kako nam je nona svako jutro radila Knajp i Divku i onda u to udrobljen kruh.
Joj...
Iako je Bianka instant.
Al' sad sam se sjetila kako nam je nona svako jutro radila Knajp i Divku i onda u to udrobljen kruh.
Joj...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-