Ima osam godina. Ali psećih.
Gutam s guštom, jebeš ananas!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 866 times
- Been thanked: 1658 times
..a unda » wrote: ..daj, smiri se. da su walter i drito ovdje stvali bi ti smajlic koji znaci..samar do dva..

Dosadan si
Ah dakle ti vjeruješ Heku?
Kladionica! Može!
..kako ste vi na meni sad svrsile? pricalo se o jevgi i o tebi. ne trolaj.
- Stitch
- Head Honcho
Ja ne znam koliko Unda ima godina, nemojte se mene držati. Samo nagađam. Ali stariji je od četrdeset, sigurno. Koliko - e, to je već pitanje. 
Potpisi su za budale.
Ja vjerujem da Unda ima 31. Moj prvi pravi i jedini internetski muž je govorio tako kao Unda. Na forumu mislim. Uživo je govorio isključivo s čajem. sad mu je isto tridesetak, a iste ga stvari zanimaju kao undu, osim što unda voli horoskop, a moj muž rumunjsku emigraciju u kanadi i pingvine.
al to je samo minorna razlika - inače su pljunuti isti!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
ne znam ja kome je bilo slatko, ali..mante se mene. ja nisam gutacica. su, su..
Eto vidiš kako se lijepo dogovorimo, možeš dobit 50% od pola uplaćenog iznosa, to ti je 50% od 50%, nije problem
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
Baš ću pljunuti Undu čim ga vidim. Da to provjerim.jevgenija » wrote:Ja vjerujem da Unda ima 31. Moj prvi pravi i jedini internetski muž je govorio tako kao Unda. Na forumu mislim. Uživo je govorio isključivo s čajem. sad mu je isto tridesetak, a iste ga stvari zanimaju kao undu, osim što unda voli horoskop, a moj muž rumunjsku emigraciju u kanadi i pingvine.
Potpisi su za budale.
Nismo, ne brini. Tek smo počele.
31, kažeš?

da, kuzim. pljunut ja i pljunut on, oba pljunuta.jevgenija » wrote:Ja vjerujem da Unda ima 31. Moj prvi pravi i jedini internetski muž je govorio tako kao Unda. Na forumu mislim. Uživo je govorio isključivo s čajem. sad mu je isto tridesetak, a iste ga stvari zanimaju kao undu, osim što unda voli horoskop, a moj muž rumunjsku emigraciju u kanadi i pingvine.
Ima da mu pogodimo godinu i dan i sat rođenja.Hekatonhir » wrote:Ja ne znam koliko Unda ima godina, nemojte se mene držati. Samo nagađam. Ali stariji je od četrdeset, sigurno. Koliko - e, to je već pitanje.
Za poklon će dobit natalnu kartu
Možeaisling » wrote:Ja mogu primat uplate, nije problem, vi uplatite, a onda ću se s undom dogovorit koliko je mlad il star
koliko bi ti volila da ja nemam godina? e, pa upravo toliko imam.
Muža si joj već pljunuo?
Nek(v)arljiva.
Ti si astrolog neki, bogapitaj, ti znaš.
pokmesačuvaj
Lako za to što ga je pljunuo, nije pljuvanje bauk, al osim godina sad smo saznali i da je unda zapravo žensko, i to slobodno, inače se Hek ne bi nalazio s njim.
Happy Easter!
- Stitch
- Head Honcho
pa kako, mlmumjku?aisling » wrote: Eto vidiš kako se lijepo dogovorimo, možeš dobit 50% od pola uplaćenog iznosa, to ti je 50% od 50%, nije problem
cuj, nisi ni ti mladunica da ti tako lako oprastam cudesa od postotaka. znam da imas losa iskustva sa kreditima, ali nemos tako pobogu. ti si i u ljubavi takva, jel? neki emocionalni burzuj, kapitalist? e, nece ici..
raskidam dil.
o je, o je, o je..ko ce skupljat pare?
Hoš reć, s njom.aisling » wrote: Lako za to što ga je pljunuo, nije pljuvanje bauk, al osim godina sad smo saznali i da je unda zapravo žensko, i to slobodno, inače se Hek ne bi nalazio s njim.
Krasnu će vezu započet pljuvanjem. Na oprost istog čak ni ja ne bih pozivala.
Nek(v)arljiva.
aisling » wrote: Lako za to što ga je pljunuo, nije pljuvanje bauk, al osim godina sad smo saznali i da je unda zapravo žensko, i to slobodno, inače se Hek ne bi nalazio s njim.
bože kak se sprdate od svega, strašno nešto
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
-
- Information
-