koja?
Unda?
Znam, ti više voliš rukovanje. Ali nismo u Lici.kukuriku » wrote:
Hoš reć, s njom.
Krasnu će vezu započet pljuvanjem. Na oprost istog čak ni ja ne bih pozivala.
ne može!..a unda » wrote: pa kako, mlmumjku?
cuj, nisi ni ti mladunica da ti tako lako oprastam cudesa od postotaka. znam da imas losa iskustva sa kreditima, ali nemos tako pobogu. ti si i u ljubavi takva, jel? neki emocionalni burzuj, kapitalist? e, nece ici..
raskidam dil.
o je, o je, o je..ko ce skupljat pare?
pa naravno da sam zensko. odite na onaj tamo forum i kliknite na profil. sta tamo pise? ..a?..sta tamo pise??aisling » wrote: Lako za to što ga je pljunuo, nije pljuvanje bauk, al osim godina sad smo saznali i da je unda zapravo žensko, i to slobodno, inače se Hek ne bi nalazio s njim.
ma lojlala koke moja, popusi ti i na kredit, ali..povjerenje je izgubljeno, a ja idealist. nema. gotovo. over & rodzer.aisling » wrote:
ne može!
reko si 50:50
Priča se o postocima. Dakle, 50% od 50%. Ako sad popustim onda je kraj, kapitulacija, tako sam popušila i kredite jer sam ajd dobro nek ti bude. E, ne može!
Sam si reko 50:50, sad pati. Il prestani kukat i daj da počnemo skupljat uplate jer ako ovako nastaviš 50% od ništa će opet bit ništa, ako ne i minus kad sam ja u tom poslu
Je, a ženske godine znamo da se računaju ko pseće, samo obrnuto..a unda » wrote: pa naravno da sam zensko. odite na onaj tamo forum i kliknite na profil. sta tamo pise? ..a?..sta tamo pise??
![]()
ja se sa hekom ne nalazim. naime, ja sam zauzet.
ja se isto s hekom ne snalazim. no, snalazi se on i bez nas, me'se čini...a unda » wrote: ja se sa hekom ne nalazim. naime, ja sam zauzet.
ti to palis nogicama i biskupom, ha?..a unda » wrote: ne znam tocno te kineske horoskope, mozda sam na granici, ali mislim da sam pijetao..
I Jevgenija je bila, a vidi je sad...a unda » wrote: ja se sa hekom ne nalazim. naime, ja sam zauzet.
Mačićima.ex_anais wrote:
Čime, štrikanjem?![]()
ma, je da, sad bi svi kukurikali...a unda » wrote: ne znam tocno te kineske horoskope, mozda sam na granici, ali mislim da sam pijetao..
vjerujem da neki i je kardinal..a unda » wrote: ne razumijem ja te vase kic termine..ko je biskup?..sta? zasto biskup? zasto nije kardinal?
..vidi, hekaton, ne zelim te sad nesto ono..razocarat..ubit u pojam, ali, mislim da ce jevge za tebe bit uvijek zauzeta.
pa da. sta fali macicima? to su bica.
Mačićima.
ma lako za ruku, rukovanje nije problem, nego čovik ne može na vrime doć. e, jebga...a unda » wrote:
..vidi, hekaton, ne zelim te sad nesto ono..razocarat..ubit u pojam, ali, mislim da ce jevge za tebe bit uvijek zauzeta.
ali, i bolje je tako. ne bi ti to mogao drzat, ukrotit..to je divlje, viruj mi..ko mustangica neukrocena koja se da pripitomit samo kad ona odluci, a i taj je najebo ko je ukroti..![]()
treba sigurna ruka za to, cvrsta..
:
biram sve. i znas sta..stvarno mislim da nisam puno lagao.kukuriku » wrote:
ma, je da, sad bi svi kukurikali.![]()
a dis ti bijo 91, pitam te ja? ha, ha?![]()
zaokruži točan odgovor:
1) u srednjoj, nisam mogo u rat
2) na faksu, nisam mogo u rat
3) na poslu u proizvodnji oružja, nisam mogo u rat
4) na porodiljnom, nisam mogla u rat
5) nešto peto.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests