..ono, klasika. idealno se slazu, ali tempo zivota, ritam, hardkor kapitalizam..kukuriku » wrote:
ma lako za ruku, rukovanje nije problem, nego čovik ne može na vrime doć. e, jebga.
..a jevge misli da kad se uda da ce ga stalno vidjat?
..ono, klasika. idealno se slazu, ali tempo zivota, ritam, hardkor kapitalizam..kukuriku » wrote:
ma lako za ruku, rukovanje nije problem, nego čovik ne može na vrime doć. e, jebga.
Ja se još nisam presvukla od jutros, imam patike i noge mi se smrzavaju.klonka » wrote:Te zene su stvarno u 1 rukavu, dzemperu kratkih rukava i balerinkama. Ja imam cizme, 2 dzempera i baloner. Sigurno je do mene. :'(
P.S. Imam i sal.
Ne znam koliko to vrijedi za ruku, ali meni su čvrste i tvrde... druge stvari...a unda » wrote:
..vidi, hekaton, ne zelim te sad nesto ono..razocarat..ubit u pojam, ali, mislim da ce jevge za tebe bit uvijek zauzeta.
ali, i bolje je tako. ne bi ti to mogao drzat, ukrotit..to je divlje, viruj mi..ko mustangica neukrocena koja se da pripitomit samo kad ona odluci, a i taj je najebo ko je ukroti..![]()
treba sigurna ruka za to, cvrsta..
Vidim. Pišo mu se smrzava u snijegu, ali ne da se on. Pozira.
Pravi dećko. A ne ovi undini, to se ne zna ni slikat ni vladat.
..ma dobro, ako ti tako kazes onda mora da je tako, ali..to ti je za jednokratnu..za jednokratno..ma ono, jednom.
da, ja nisam kontrol frik da sve mora bit po moju. ovdje je macja i pseca sloboda. ma valdorf pravi..
Oprosti, molim te, on je sam došao i tako se namjestio. I sve ostale. Iz prve...a unda » wrote: da, ja nisam kontrol frik da sve mora bit po moju. ovdje je macja i pseca sloboda. ma valdorf pravi..
..ja mislim da ove ovdje uglavnom zderu kao medo i trce kao medo.vrrrlet » wrote:
A je, svi bi to. Ali bi isto žderali kao medo, a ne bi trčali kao gazele. Nemere.
pa onda je aparat pametniji od tebe. koliko piksela ima?
Stari mobitel.
a vidim ti po avataru smisao i talent za fotke.ex_anais » wrote:
Stari mobitel.Već mu je ispao i poklopac.
Ne, nego ja imam fotografsko oko. Talent, umjetnost, to, znaš...
I moje žifotinje su pristojne i lijepe.
Doduše, meni svi lijepo poziraju. Tako je i bivši.
:zijev:..a unda » wrote: a vidim ti po avataru smisao i talent za fotke.![]()
sta bivsi? tako je postao bivsi jer ti je pozirao?
Ojepemusve, idem vidjeti.Megalodona » wrote:tupelo, hvala za savjete oko psa na drugom topiku, tamo sam ti napisala plahtu kao odgovor.
drugo nemam ništa za reć, pozdrav.
Je, divan je. Sad je već veliki mačor.Tupelo » wrote:Anais, lijepi micek. Volim tigriće![]()
Eh, da...upravo sam dijete obukla u jaknu medvjedića. S krznom i ušima i sve to...
Poše kako je slatka![]()
![]()
![]()
![]()
Konačno ga je netko pročitao u dušu.I da, mislim da Unda ima dosta godina. Onako oko pola stoljeća ili tu negdje.
Pari mi kao duboko stara i duboko poremećena osoba
Kako ide ona latinska, similis, sifilis...Tupelo » wrote:Pari mi kao duboko stara i duboko poremećena osoba
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests