Otkad ih je Fata nasla u autu....
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Došao otac na informacije. Sin nije baš neki učenik...
Kaže njemu učitelj:
- Sjednite.
- Ma, neću sjediti, samo mi recite kakav mi je sin.
- Pa, nije baš dobro. Jedinica iz hrvatskog, jedinica iz
matematike, jedinica iz biologije...
- Ma, dajte Vi meni recite, kakav je on iz tjelesnog?
- Dobar, jako dobar, spretan, igra i nogomet i košarku...
- A kakav je iz ponašanja?
- Ma nije to problem. Dobar je, pristojan...
- Pa eto vidite, ono čemu ga ja učim, to valja.
Ono čemu ga vi učite, tu je loš!!!
Kaže njemu učitelj:
- Sjednite.
- Ma, neću sjediti, samo mi recite kakav mi je sin.
- Pa, nije baš dobro. Jedinica iz hrvatskog, jedinica iz
matematike, jedinica iz biologije...
- Ma, dajte Vi meni recite, kakav je on iz tjelesnog?
- Dobar, jako dobar, spretan, igra i nogomet i košarku...
- A kakav je iz ponašanja?
- Ma nije to problem. Dobar je, pristojan...
- Pa eto vidite, ono čemu ga ja učim, to valja.
Ono čemu ga vi učite, tu je loš!!!
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
20.3. u Novskoj:
Predavanje i razmjena sjemena...
To... kao prvo neko predavanje a onda After Party ili...
Predavanje i razmjena sjemena...
To... kao prvo neko predavanje a onda After Party ili...
KEMIJSKA ANALIZA ŽENE
Kemijski element:
Žena
Kemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 54kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.
Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.
Kemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati element za upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom čistom stanju.
Najčešća uporaba:
Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odlično je sredstvo za relaksaciju i vrlo djelotvorno sredstvo za čišćenje.
Obavljeni pokusi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da ne dođu u izravan dodir
Ima li za nas muške?
Kemijski element:
Žena
Kemijski simbol:
Že
Otkrio:
Adam
Atomska težina:
Optimalna 54kg, ali postoje izotopi koji variraju od 40 do 250 kg.
Učestalost pojavljivanja elemenata:
Veče količine se mogu naći u urbanim sredinama, ali se kemijski čišći primjerci mogu naći u udaljenim brdskim područjima.
Fizička svojstva:
Površina obično premazana bojom i kremom. Javlja se u svim agregatnim i drugim stanjima. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.
Kemijska svojstva:
Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim i poluplemenitim metalima, te sa dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada, bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi kvalitetnim alkoholom. Najefikasniji je poznati element za upijanje novca. Element je koji se vrlo rijetko nalazi u djevičanskom čistom stanju.
Najčešća uporaba:
Prije svega kao ukras, naročito u otmjenim vilama i skupim sportskim automobilima. Odlično je sredstvo za relaksaciju i vrlo djelotvorno sredstvo za čišćenje.
Obavljeni pokusi:
Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnost:
Vrlo je opasan element, osim u rukama stručnjaka, koji ima odgovarajući alat. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više, pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da ne dođu u izravan dodir
Ima li za nas muške?
Ma kaj god, Zakaj bi one na to trošile vrijeme. Pa nisu muški tak komplicirani da ih treba analizirati. Tko ono ima u potpisu izreku da muški imaju dva raspoloženja: gladan i narajcan. Ako mu nije tvrd, daj mu jesti. Ili John Wayne koji je govorio da je on jednostavan glumac i ima samo dva izraza lica: sa šeširom i bez.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 721 times
- Been thanked: 1303 times
Dođe prekrasna 40-godišnjakinja na pregled ginekologu. Dok su upisivali podatke, spomene da je treći put udana. Ginekolog počne pregled i ostane zgranut:
- Pa vi ste nevini! Kako je to moguće? Pa rekli ste da ste u trećem braku.
- Splet okolnosti - reče dama.
- Udavala sam se isključivo iz ljubavi. Prvi je bio romantik. Taj se utapao u mojim očima, pisao mi pjesme - i ništa! Kad mi je to dosadilo, ostavila sam ga. Drugi je bio filozof. Taj je stalno lamentirao o smislu života bez ljubavi - i ništa. Kad mi je i to dosadilo, ostavila sam ga.
- I onda? - zainteresira se liječnik.
- Prije godinu i pol udala sam se za SDP-ovca. Taj se cijelo vrijeme čudi zatečenom stanju!

- Pa vi ste nevini! Kako je to moguće? Pa rekli ste da ste u trećem braku.
- Splet okolnosti - reče dama.
- Udavala sam se isključivo iz ljubavi. Prvi je bio romantik. Taj se utapao u mojim očima, pisao mi pjesme - i ništa! Kad mi je to dosadilo, ostavila sam ga. Drugi je bio filozof. Taj je stalno lamentirao o smislu života bez ljubavi - i ništa. Kad mi je i to dosadilo, ostavila sam ga.
- I onda? - zainteresira se liječnik.
- Prije godinu i pol udala sam se za SDP-ovca. Taj se cijelo vrijeme čudi zatečenom stanju!
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Elem ovako:
Dođe 40-godišnjakinja ginekologu sva nevina. I čudi se gineklog kad dozna da je u trećem braku. Pa će ona njemu vako:
- Prvi je muž bio romantik, drugi HDZ-ovac koji je samo obećavao, a treći SDP-ovac koji se stalno čudi kako nitko ništa nije napravio prije njega.
Eto.
Dođe 40-godišnjakinja ginekologu sva nevina. I čudi se gineklog kad dozna da je u trećem braku. Pa će ona njemu vako:
- Prvi je muž bio romantik, drugi HDZ-ovac koji je samo obećavao, a treći SDP-ovac koji se stalno čudi kako nitko ništa nije napravio prije njega.
Eto.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..dodje 40-dogodisnjakinja u ginekologa i kaze..mujo mi radi cuda, a ja nevina.
kako to nevina, a dogo-40-disnjakinja? ..pita doktor
..a bilo je tri puta..kaze ona.
a di je tu haso? ..pita gine ginajikos doktor.
u es de peu..kaze ona.

kako to nevina, a dogo-40-disnjakinja? ..pita doktor
..a bilo je tri puta..kaze ona.
a di je tu haso? ..pita gine ginajikos doktor.
u es de peu..kaze ona.
- Stitch
- Head Honcho
Aaa, dvostruko politički. Sviđa mi se, ima potencijala.Perzefona » wrote:Elem ovako:
Eto.
Potpisi su za budale.
Može biti trostruko, pa i više.
Prvi je bio zeleni, pa nije htio utjecati na okoliš. Drugi HDZ-ovac koji je samo obećavao. Treći SDP-ovac koji se stalno čudio kako nitko ništa nije napravio prije njega.
Najbolji bi bio HNS-ovac. Taj bi zaposlio i sebe i sve svoje kolege iz stranke.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ne znam zašto mi je sad na pamet pala autocesta.Emericzy » wrote: Može biti trostruko, pa i više.
Prvi je bio zeleni, pa nije htio utjecati na okoliš. Drugi HDZ-ovac koji je samo obećavao. Treći SDP-ovac koji se stalno čudio kako nitko ništa nije napravio prije njega.
Najbolji bi bio HNS-ovac. Taj bi zaposlio i sebe i sve svoje kolege iz stranke.
- Euklid
- old school
Otišli Mujo i Haso u Australiju.
Jedan dan u safari parku gledaju klokane.
Kad, ono, jedan mali klokančić dođe k majci, popne se u tobolac i nestane.
A veli Mujo:
- Jes' vidio bolan, ode mali u pi.ku materinu...
Jedan dan u safari parku gledaju klokane.
Kad, ono, jedan mali klokančić dođe k majci, popne se u tobolac i nestane.
A veli Mujo:
- Jes' vidio bolan, ode mali u pi.ku materinu...
Whereabout » wrote:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-