Nesvrstani
- Polina Belilowsky
Očito nije, sad smo na valu novih promjena tamo 
Pa to sam sad guglala, kad sam vidjela post od Poline. Ne misliš valjda da povremeno guglam ZgSash, da vidim gdje, šta radi i tako?
Inače, na tom forumu piše da ima 44 godine, dakle, stariji je i od mene, što je jako loše.
Nije da bi koristilo i da ima 24.
Tea Tree » wrote: Pa to sam sad guglala, kad sam vidjela post od Poline. Ne misliš valjda da povremeno guglam ZgSash, da vidim gdje, šta radi i tako?![]()
![]()
Inače, na tom forumu piše da ima 44 godine, dakle, stariji je i od mene, što je jako loše.![]()
Nije da bi koristilo i da ima 24.
Vidim da su nam ukrali i Olivera.
Ajd' neka, nek se zabavljaju. Samo, tko je sad na forum haeru?
Tko zna koliko još foruma ima da mi i ne znamo.ex_anais » wrote:Ovo s gutačicama me podsjeća na bendove kad se raspadnu pa svak fura svoju struju. Kao Zabranjeno pušenje. Samo sad su na tri strane.
Ajd, vi s dugogodišnjim forumskim stažom: jel ovo ovako uobičajeno? Prvi susret na fhr, a onda mantanje po bespućima interneta, otvaranje foruma, nešto svašta.
Mislim, meni se na neki način svidjela ova priča o nastajanju trkeljanja, zato i jesam tu, ali sad ispade da je to pošast.
Kad ovaj forum još malo naraste, anektirat ćemo fhr. Da se ne pate.ex_anais » wrote:
![]()
![]()
![]()
Vidim da su nam ukrali i Olivera.
Ajd' neka, nek se zabavljaju. Samo, tko je sad na forum haeru?
Nije. To se odjednom zakotrljalo sve. Barem nije otkad ja znam. A bilo je nekih prebjega i ranije i promjena, ali mislim ne ovako tektonskih.Tea Tree » wrote: Tko zna koliko još foruma ima da mi i ne znamo.![]()
Ajd, vi s dugogodišnjim forumskim stažom: jel ovo ovako uobičajeno? Prvi susret na fhr, a onda mantanje po bespućima interneta, otvaranje foruma, nešto svašta.
Mislim, meni se na neki način svidjela ova priča o nastajanju trkeljanja, zato i jesam tu, ali sad ispade da je to pošast.![]()
- Polina Belilowsky
Sve će se to zgasit kako je i počelo.Tea Tree » wrote: Tko zna koliko još foruma ima da mi i ne znamo.![]()
Mislim, meni se na neki način svidjela ova priča o nastajanju trkeljanja, zato i jesam tu, ali sad ispade da je to pošast.![]()
Ja sam na trkeljanje gledala kao na nekakav pokret otpora i još uvijek mislim da će od njega nešto bit.
- Polina Belilowsky
Što ti nije prvi puta? Da vidiš neki odmetnički forum u nastajanju i nestajanju?Polina Belilowsky » wrote: Iz iskustva. Nije mi prvi puta.
Ja nemam nikakvih iskustava, ne znam ništa, a sad me zanima. Govori!
- Polina Belilowsky
Odi na zgsashov forum, pogledaj gutačice, zidićke, modove sa foruma haera.... čitaj malo postove.Tea Tree » wrote: Što ti nije prvi puta? Da vidiš neki odmetnički forum u nastajanju i nestajanju?
Ja nemam nikakvih iskustava, ne znam ništa, a sad me zanima. Govori!
Taj takozvani forum nema niti F od foruma.
Evo Olivera kod nas, vidjela sam ga sad na naslovnici!
Oliver, vidim te!
Vidim ga i ja tu.
Misliš da se oporavio?
- Polina Belilowsky
Idemo. Drž Olivera da ne pobjegne.Tea Tree » wrote:Aha! Kako 3 složne žene mogu dozvati muškarca! Od toga 2 provjereno neromantične.![]()
Nego, ajmo na trkeljanje da ne smrdimo ovdje.
A daPolina Belilowsky » wrote: Vrati avatar, poput zombija si.
Aj tamo, jesi čuo?OliverZG » wrote: A daoš reć da pijem krv ljudima, ovaj ili to samo vampiri rade.
-
- Information
-