Gdje tamo?Tea Tree » wrote: Aj tamo, jesi čuo?
Nesvrstani
pdf trkeljanje, tema-chat: nesvrstaniOliverZG » wrote: Gdje tamo?
ovo je ipak nekakva tema pa da ne chatamo tu
Eeee pa to ti kažem!OliverZG » wrote:Aha, evo me
Nego, šta ima? Zapravo, nemam pojma šta te pitam, ne znam jesam li ikada s tobom pričala.
Ali će time biti zanimljivije čuti šta ima kod tebe, jer ne znam ništa.
Tea Tree » wrote: Eeee pa to ti kažem!
Nego, šta ima? Zapravo, nemam pojma šta te pitam, ne znam jesam li ikada s tobom pričala.
I, jel ti imaš bor?
Sumnjam da jesi, inače me ne bi nigdje pozivalaTea Tree » wrote: Eeee pa to ti kažem!
- Polina Belilowsky
Olivere, imaš li bor?
Ja nemam, jer mi sruši mačak svake god.
Ja nemam, jer mi sruši mačak svake god.
Ne, sutra ćemo i čini se da ću ga ja morat kitit
jedva čekam vrijeme kad će se moći naručiti već okićeni bor
Ne, totalno sam antibor i antikićenje svega pa i sebe i kuće i antibožić.
Aha! Kako znaš? Možda bi mi se baš svidjelo?OliverZG wrote: Sumnjam da jesi, inače me ne bi nigdje pozivala![]()
Znam kako znaš. Namjerno nerviraš ljude, zato to misliš. Jel se to kaže trolanje ili nekako drugačije?
Oliver, ja ovo ozbiljno pitam za trolanje, nemam baš nekog forumskog staža, to nešto svi spominju, a vidim da je nešto što kao nije dobro pa se valjda o tome radi.
Ne voliš borove?OliverZG » wrote: Ne, sutra ćemo i čini se da ću ga ja morat kitit,
jedva čekam vrijeme kad će se moći naručiti već okićeni bor. Mislim sve osim okićenog bora se može naručiti.
I ti Brute.Tea Tree wrote: Ne, totalno sam antibor i antikićenje svega pa i sebe i kuće i antibožić.![]()
Aha! Kako znaš? Možda bi mi se baš svidjelo?![]()
Znam kako znaš. Namjerno nerviraš ljude, zato to misliš. Jel se to kaže trolanje ili nekako drugačije?
Oliver, ja ovo ozbiljno pitam za trolanje, nemam baš nekog forumskog staža, to nešto svi spominju, a vidim da je nešto što kao nije dobro pa se valjda o tome radi.
Oliver trola slučajno.
Jooooj, vidiš nisam o ovome ni razmišljala.
Kad bi moja ekipa počela rušiti, bilo svega posvuda!
Ja volim sve gotovo što se može naručiti ili u dućanu kupiti. Tako da ja ništa ne moram.OliverZG wrote: Ne, sutra ćemo i čini se da ću ga ja morat kitit,
jedva čekam vrijeme kad će se moći naručiti već okićeni bor. Mislim sve osim okićenog bora se može naručiti.
Bože, kako si krenuo, ne bih te pozivala da sam ranije s tobom pričala, a evo, već se slažemo.
Nemoj tako negativno.
Mjerenja pokazuju da ne biTea Tree » wrote: Aha! Kako znaš? Možda bi mi se baš svidjelo?![]()
MalkocZnam kako znaš. Namjerno nerviraš ljude
Nemam ni ja, ja sam se na forumu rodio u vrijeme kad je trolanje bilo ono što Tupelo kaže da je trolanje, tako daOliver, ja ovo ozbiljno pitam za trolanje, nemam baš nekog forumskog staža, to nešto svi spominju, a vidim da je nešto što kao nije dobro pa se valjda o tome radi.
Obožavam borove ali kad se nekim čudom stvore okićeniex_anais » wrote: Ne voliš borove?![]()
Ne volim ništa što ima veze s kićenjem borova, odlaskom u dućane i ičim sličnim.
Nekako volim kad se sve to stvori samo od sebe.
Samo što sam stariji sve manje se stvara
Mislim da ni plastične ne prodaju s kuglicama.OliverZG » wrote: Obožavam borove ali kad se nekim čudom stvore okićeni. Ne volim ništa što ima veze s kićenjem borova, odlaskom u dućane i ičim sličnim.
Zbilja jest čudno da u ovo vrijeme tehnologije ne postoji ako već ne bor koji se sam kiti onda bar već gotov bor.
Sad sam se sjetila da sam zaboravila kupiti prskalice. Ali još stignem do Nove.
A kako stojiš s mačkama?
Nemoj mi odmah pokvariti veselje, možda je mlad.ex_anais » wrote: Oliver trola slučajno.
Ne bih rekla, ali nema veze, dobro zvuči.
Zašto ne bi rekla?Tea Tree » wrote: Nemoj mi odmah pokvariti veselje, možda je mlad.![]()
Ne bih rekla, ali nema veze, dobro zvuči.
Prskalice! To sam već i zaboravila da postoji.ex_anais » wrote:
Mislim da ni plastične ne prodaju s kuglicama.![]()
Zbilja jest čudno da u ovo vrijeme tehnologije ne postoji ako već ne bor koji se sam kiti onda bar već gotov bor.![]()
Sad sam se sjetila da sam zaboravila kupiti prskalice. Ali još stignem do Nove.
A kako stojiš s mačkama?
I nije ti dobro pitanje. Pravo pitanje je kako stoji s mačkama i psima istovremeno (s papigom na ramenu
Misliš onima na dvije ili četri nogeex_anais » wrote: A kako stojiš s mačkama?
Drugi dio 20-ihTea Tree wrote: Nemoj mi odmah pokvariti veselje, možda je mlad.![]()
Ne bih rekla, ali nema veze, dobro zvuči.![]()
Četiri.OliverZG » wrote: Misliš onima na dvije ili četri noge![]()
Iza ovog pogotovo.Drugi dio 20-ih
Jel to onaj drugi dio između 20. i 40.?
Kad brojiš 20, 40, 60, 80...
Mlad je, opusti se.
- Polina Belilowsky
Ti imaš sve nabrojano?Tea Tree » wrote:Pravo pitanje je kako stoji s mačkama i psima istovremeno (s papigom na ramenu).
Ma kako drugi dio dvadesetih, a za žene kažeš da su mačke?
To je zadnje govorila generacija mog starog.
Pa tako tako. Iako, nedavno smo udomili jedu mačkicu koja je nađena na ulici nakon čišćenja od buha, parazita i sličnoga. I da jedva samo čekao da je se rješimoex_anais » wrote:
standardni decimalni sustavTea Tree wrote: Jel to onaj drugi dio između 20. i 40.?![]()
Kad brojiš 20, 40, 60, 80...
You cannot make another post so soon after your last.
-
- Information
-